Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине (БФ) - Part 22

Я давно эту идею толкаю. Но говорят это не гуманно и никто в мире такого не делает. А то, что пенсов можно купить гречкой, то это в порядке вещёй

не гуманно, це як деякі народності своїх старих в тундру увозять помирати. якась дивна євтаназія, м'яко кажучи

Чому таки думають ****ованi, що у вас жерти нічого ?! Якщо у нас президент Кореї назвала Вас першою країною - постачальником продовольства вміре ?!

та ****и ваще в зазеркалье живут , против них весь мир ополчился, тапаму шо они белые и пушистые:незнаю::D:D:D

Сейчас по 1+1 какой-то репортаж должен быть, правильно?
Не найду, тут кто-то постил... Про парня из Иркутска вроде.

BvLHAnnIUAMulGb.jpg:large

:)

ви можете написати заяву, шо ви не можете пересуватись самостійно, і до вас прийдут додому зі скринькою, згідно діючого законодаввства:D:rolleyes:

а чого не можу, як мені це пояснить - я напилася - згодиться? кстаті, могу й напиться, щоб все по-чесному

Ну так...,я ж кажу,що він ніякий.

Ніякий в сенсі нічого не робить? Чи ніякий, що робить, але не афішує це на увесь світ? Я за другий варіант. Це як у футболі - арбітр добре справився з ігрою, коли він не заважав грати футболістам. Тобто постійно знаходився поза увагою вболівальників

я к томушо лето самое ******* время для выборов, для рыгов и комуняк, бо все нормальные люди отдыхают, кроме их адептов.
потомушо эти *****асы настоко распадлючились, шо сами нехотят себе отдых на мальдивах, менять на предвыборную ****у и головняк.

значит перенести на осень , на глубокую осень, нехрен летом выборы делать:rolleyes:

а чого не можу, як мені це пояснить - я напилася - згодиться? кстаті, могу й напиться, щоб все по-чесному

:D Там должен быть документ, что не можете самостоятельно передвигаться.

Сейчас по 1+1 какой-то репортаж должен быть, правильно?
Не найду, тут кто-то постил... Про парня из Иркутска вроде.

тут постили. 30 лет парню-зомби, который пришёл нас *******. И не увидел тут бандер и решил вернуться назад. Но попал в плен к Днепру-1. Мама его пишет детские сказки и песни

А я мульт смотрю "Рога и копыта":D

это нормальное его состояние, фото своей машины и её описание не выложил в ФБ?

На самом деле Дарьюш невероятно закомплексованный человек и эти бравады скорее от внутренних комплексов.

:D Там должен быть документ, что не можете самостоятельно передвигаться.

а якщо визвати міліцію і лікаря, та показать їм, що я напилася и вже нікуди не можу йти, навіть за півлітрою, вони дадуть довідку? але, звичайно, доведеться брати на себе соцобязатєльства напиться й у день виборів.

а якщо визвати міліцію і лікаря, та показать їм, що я напилася и вже нікуди не можу йти, навіть за півлітрою, вони дадуть довідку? але, звичайно, доведеться брати на себе соцобязатєльства напиться й у день виборів.

Это мысль:) Надо будет ее тщательно продумать:D Без пол литры не разберемся..

Назад
Зверху Знизу