Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине (БФ) - Part 19

Sasha067, когда тебя по третьей мобилизации частичной призовут, отправят на юго-восток, зажмут в котел и будет один выход - побежать к путинососам со слезами или кровью выхаркать свою паскудную душонку на землицу, то вспомни этот свой пост.
Что пленных не должно быть.;)

Так у нас армия... солдаты, законы, конвенции, а из *****и наемники.... мочить и все

Helgi @olegdon3 · 17 мин

Сегодня в Шахтерскую ЦГБ терры привезли своих раненных и нашего солдатика,когда его оперировали залетела начмед и запретила.

Привет всем, как дела? Вату отбиваете? Мне некогда, вся надежда на ответственных форумчан:)

да ЭТО на аву поставило фото с убитым бойцом который лежал весь в луже крови и они втроем рядом расселись и улыбались, там еще видио было на стене как они снимали наших погибших с коментами:confused:

Привет всем, как дела? Вату отбиваете? Мне некогда, вся надежда на ответственных форумчан:)

трям:yahoo::yahoo:аха:rolleyes:отбиваем:незнаю:

мне кажется или это уже было:confused:
BBC Україна ‏@BBC_ua 6 мин.
Ещё
Показать перевод
Українські війська взяли під контроль 60 населених пунктів - Порошенко
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

У зв'язку з постійними обстрілами Луганська і збройними сутичками, місто повністю відключене від енергопостачання.

Про це повідомляє сайт міськради.

Як повідомляється, у четвер була пошкоджена лінія, яка живила місто з боку Краснодона і була останньою, що працювала.

"На цей момент знеструмлено житлові будинки, об'єкти соціальної сфери, в тому числі лікувальні установи. Тимчасово в лікарні подаэться струм від електрогенераторів, проте в місті вже вичерпані наявні запаси палива", - йдеться в повідомленні.

Через відсутність електроенергії припинили роботу насосні і підвищувальні станції, в місті серйозні проблеми з водопостачанням.

На разі фахівці не можуть виїхати на місце події через безперервні збройні зіткнення.

да ЭТО на аву поставило фото с убитым бойцом который лежал весь в луже крови и они втроем рядом расселись и улыбались, там еще видио было на стене как они снимали наших погибших с коментами
жах! вот де ублюдины. походу людям уже все пох.

Вчера тоже слышала что в Харькове в метро забирали, на речках, на стаках в области. Говорил знакомый что лично видел как по улицам ездят, забирают, в дома заходят((( страшно сидеть дома((( что ж это твориться??? военкоматы сказали что они такого распоряжения не давали... так куда же забирают наших парней????
Страшно что любимого тоже так заберут((( не знаю что делать...

пердеть да бегать , самое оно , и да , передай знакомым первых будут забирать младенцев детей и котэ :rolleyes:инфа 146%

Вчера тоже слышала что в Харькове в метро забирали, на речках, на стаках в области. Говорил знакомый что лично видел как по улицам ездят, забирают, в дома заходят((( страшно сидеть дома((( что ж это твориться??? военкоматы сказали что они такого распоряжения не давали... так куда же забирают наших парней????
Страшно что любимого тоже так заберут((( не знаю что делать...

Как что делать?

***** идти! А потом в НацГвардию! :іржач:

Термін виборчої кампанії на позачергових виборах Верховної ради цього року буде скорочено з 60 до 45 днів.

Як повідомляє прес-служба парламенту, про це після завершення засідання Ради у четвер домовились президент Петро Порошенко, спікер Олександр Турчинов, прем’єр Арсеній Яценюк та голови депутатських фракцій і груп.

"З огляду на прийняття парламентом закону про внесення змін до Державного бюджету на поточний рік, суттєве скорочення бюджетних видатків учасники зустрічі дійшли згоди щодо необхідності здешевлення виборчих процедур і зменшення у зв’язку з цим терміну проведення виборчої кампанії з 60 до 45 днів", — йдеться у повідомленні.

Також було досягнуто домовленості щодо підготовки узгодженого проекту змін до виборчого закону.

"Домовилися також про проведення консультацій з приводу запровадження пропорційної виборчої системи з відкритими виборчими списками, відновлення виборчих блоків як суб’єктів виборчого процесу та щодо інших виборчих процедур", — повідомляє прес-служба.

ЄвроМайдан – EuroMaydan поделился(лась) альбомом Арсеній Яценюка: В жодні секретні домовленості Меркель я не вірю.
1 мин. ·
ANDREW KRAVCHENKO MARK
фотография Арсеній Яценюк.
Арсеній Яценюк добавил 6 новых фотографий в альбом В жодні секретні домовленості Меркель я не вірю.
Я повністю довіряю нашим європейським партнерам. І я переконаний у єдності між країнами Євросоюзу і США щодо України. Я мав кілька розмов із Канцлером Меркель, і ми розуміємо, що ЄС поділяє цінності, а не ціни. Меркель завжди права. Це пункт перший. Якщо вона неправа – дивіться пункт перший.
Чесно кажучи, я не вірю в жодні секретні домовленості. Це глобальний виклик – не лише для України, а для всієї міжнародної спільноти. росія постійно порушує міжнародне право. Це країна з агресивним стилем, вони хочуть переділити кордони, встановлені після Другої світової війни. Вони хочуть переглянути її результати, але вони не мають права цього робити.
Ми зробимо все, щоб відновити право й порядок, міжнародне право у світі. І навіть президент Путін також повинен виконувати свої зобов’язання.

I fully trust our European partners. And I strongly believe that there is a strong unity among EU member states, the US and the European Union. I had a number of talks with Chancellor Merkel and we do understand that the EU shares values but not value. Merkel is always right – this is paragraph 1. If she is not right – see paragraph 1.

Frankly speaking, I don’t trust in any kind of secrets or concealed deals. This is the global challenge, not only for Ukraine, this is the challenge for the entire international community. Russia is constantly violating international law. This is the country with an aggressive style. They want to redraw the boundaries after the Second World War, they want to revise its outcomes but they are not allowed to do this. And we will do everything to restore law and order – international law in the world. Even in case if it’s President Putin – he has to stick to international obligations too.

ijNZc-bjMns.jpg
Руцький асвобадитель себе на аву поставил

Останнє редагування:
я вот не пойму , а нахрен они все это делают у них шо интеллект ваще ****** ниже плинтуса
и это тоже, и отсутствие воспитания, и боевая обстановка, и отсутствие дисциплины.
когда видишь каждый день трупы, сам кого-то убиваешь, то происходят такие перекосы в сознании... ну а когда командование не занимается личным составом, нет никаких сдерживающих факторов, то и не такое могут утворить... с такими уже ничего не сделаешь.

Назад
Зверху Знизу