Статус: Офлайн
Повідом.: 42455
Повідом.: 42455
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Вже добралися до Харкова, дзвонив знайомий, щоб ми допомогли прилаштувати його жінку і діток, бо сказали, щоб до 1-го числа всі звільнили територію, але, що найгірше, це те,що він попросив допомогти влаштуватися їй,на постійне місце роботи ,бо скорше всього не зможе за ними приїхати (це його слова ). Як тій жінці їхати в незнайоме місто знаючи, що чоловіка може скоро не стати?!?
Нічого не поняла. Хто добрався до харкова?? Яку територвю звільнити до першого числа?
та ну,все тут тихо і добре,що ви таке пишете???я зараз в Харкові!!почали розносити массово повістки і все
Я ніколи не пишу "баба бабі зказала ".Нас попросив добрий знайомий допомогти його дружині і дітям, бо вже,по його словам, багато блок-постів були розбомблені гранатами , попередили тих мешканців (можливо це села,незнаю )до1-го числа забратися звідти.Дай Бог, щоб це була неправда.
Цитувати
(Де той чоловік що його може не стати.)
він якраз на одному з блок -постів.
Дивіться,що сьогодні написали на нашому (Франківському форумі);
Дивіться
Голубой вверху, желтый внизу-это не флаг Украины.
Стаття 20. Державними символами України є Державний Прапор України, Державний Герб України і Державний Гімн України.
Державний Прапор України - стяг із двох рівновеликих горизонтальних смуг синього і жовтого кольорів.
Это наша Конституция.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Где тут про голубой?
Потому и спрашиваю, почему вместо желтого розовый не ставите? Зачем лесбиянок ущемлять?
Да потому что нет мотивации.Так да не так. По большей части население инертное. им пофиг, где жить, лишь бы не воевали. Потому и сидят все по форумам, а не добровольно ушли на фронт.
Так що ваші вертольотики,які відслідковують чоловіків і їх тут же забирають в машинуз тим,що я вище в цитатах виклала з нашого форуму,напевне,з однієї"опери".
ща не очень интересно играть... лето - школоты полно![]()
Все такие патриоты, шо ажа флага своего не знают и по русски общаются.
вот только про язык не начинай пестню!!!Converj шарит.
Все такие патриоты, шо ажа флага своего не знают и по русски общаются.
львы на стадо буйволов не нападают.а может мораль: бычье распоясалось?
не сегодня, так завтра лев отобедает буйволом - против природы не попрешь...
И в чем моя фраза препогана? В том, что я назвал правильные цвета флага, а тебе хочется, что бы у нас был голубой цвет? Так иди в Раду, там конституцию менять будут, пусть заменят тебе синий на голобуй, раз уж так прет от голобизны.
разве? ссылка?а вобще изначально цвета на флаге наоборот были - сверху желтый, снизу - голубой
я уже с 3го числа не играю... новости отвлекаютСкорее бухих 35+ в отпусках. Из моих коллег по работе стату выше 50% винрейта я ни у кого не видел - а они тоже о "школоте мешающей играть" говорили.
вот только про язык не начинай пестню!!!