Статус:
Повідом.: 25124
Повідом.: 25124

- 🟡 10:00 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
А я і робив свою справу добре. І зараз роблю. Не всім звичайно сподобається така робота, але я вважаю, що є тільки один варіант для того, щоб нахабні та потворні підораси пішли з України й бажано по частинам у мішках для цементу, по своїм цвинтарям. Бажано довести до них слушну думку, що в Україні вони небажані гості. І є один лише засіб - вбивати їх якможна більше.Так зробіть щось самі![]()
А от ви, шановна, ще той майстер маніпуляцій. Не знає вона...так я й повірив у цю брехню.
Я половину цього "народу" залюбки розвісив на стовбурах. Особливо тих самих "оніженашігражданє".у народа є воля..а народ -це ми з вами.
Та не брешіть! Мозок у вас, пані є? Отже це нескладно набрати у пошуковому полі питання та з різних джере інформації скласти у єдине ціле загальну картину світу.Я особисто не знаю, що робити..
Але ж сюди, до цих бідолах ви вже залізли. Більшість присутніх тут користувачів таки пройшли окопи і якщо вас досить холодно та образливо сприйняли, то цілком мают на це право.з нашим менталітетом, не володію информацию про глобальну розстановку мирових сил та місце України у цьому всьому.. Тому нікуди не лізуЯкщо Ви знаєте, то дійте