Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

🔴 21:30 Повітряна тривога в Харків.обл.
Статус
Тема закрита
  • 🔴 21:30 Повітряна тривога в Харків.обл.
В каждой бочке затычка.

Мудрость приходит с годами, но иногда годы приходят одни.

П.С. Чем отличается спирт с водой от водки?
Так ти ж затичка до каждої бочки, чому у других запитуєш ? Ти і в сирах фахівець, і в затичках, і в спирті . В чім ще ?
Не стидайся, відкрий себе миру ! ))

сорь, в фейсбуках не зарегана, маемо те, що маемо
Отвечает Александр Друзь:
Редакция портала UKR.NET не производит новости, а контролирует автоматическую рубрикацию и кластеризацию (объединение перепечаток и формирование новостных сюжетов), исключает материалы, нарушающие действующее законодательство и морально-этические нормы, принцип неприкосновенности частной жизни, содержащие оскорбления и ненормативную лексику, контент для взрослых, материалы, представляющие угрозу развития детей, очевидно заказные материалы и другое в соответствие с редакционной политикой[1].
Так чьи новости ты постишь?

Рыб не видела, а рабов как-то доводилось. Шифруется под хунтана, рэдиска :)

То ти бажаєш на сезонні роботи записатися ? Не вийде. Ти ж знаєш, що до нас у господарство не приймають "запойних". Вилікуйся, а потім поговоримо .

Я задоволений, що порадував вас. Це добре, що ви вмієте радіти малому. Зацугом також побачив, що ви із себе являєте. Не порадувало. Ну та нічого. Якось перетопчуся.

П.С.

Нічо, що мені якось байдуже до Вашої думки з приводу мене? Ну як-то так склалося.. Не звикла звертати уваги на думку людей, не знайомих мені.. :незнаю::незнаю: та,будь ласка, перетопчіться як-то

Ми раді. Давно тебе не було, Табакі. Заходь, почувай себе як вдома ,та не забувай, що ти в гостях.

отребье только и может что отзеркаливать написанное в свой адрес. само что то придумывать мозжечок не в состоянии :незнаю:
ЗЫ и да, не попутал ли ты, мразь, ты в этой теме у себя дома, а я в гостях?

отребье только и может что отзеркаливать написанное в свой адрес. само что то придумывать мозжечок не в состоянии :незнаю:
ЗЫ и да, не попутал ли ты, мразь, ты в этой теме у себя дома, а я в гостях?

Шо ти такий нервічєский ? Щас щє тиск скаконе, а "швидка" знаєш як ща , по сугробам їздить ?
Ладно, хай це буде твій дім .Я нещодавно його так описав. :іржач::іржач:

Ну, ты то себя и фельдяя с Тушняковым - не ассоциируй со всем форумом.
А по сути - да, согласен, тебя, Тушнякоффича, фельдяя - знатно мокнуло носом в говно. Но вам же не привыкать, вы здесь и так по шею в дерьме сидели.
Пірнай, там не глибоко.:D:D

Ну я розумію. І шо? Ніколи не вимагав радикально і саме сьогодні. Але чотири останні роки вже пішли псу під хвіст. А до того ще. І ще. І ще. Хто їх поверне? Вітя? Пєтя? Макарич?
Свою позицію вже викладав багато разів - можливість відкликання депутатів, дострокових перевиборів парляменту та президента. А не сидіти рівно на опі, очікуючи коли черговий портрет досидить свою каденцію та націлиться на другу. Це шлях у нікуди.

Так зробіть щось самі :незнаю: у народа є воля..а народ -це ми з вами. Я особисто не знаю, що робити.. з нашим менталітетом, не володію информацию про глобальну розстановку мирових сил та місце України у цьому всьому.. Тому нікуди не лізу :незнаю:
Якщо Ви знаєте, то дійте

Ветка полностью иллюстрирует состояние дел в стране-раздрай и звездобольство
Откуда порядок будет в государстве, если в одной форумной теме его не наведешь?
Без "железной руки"-никуда. Но тогда-Северная Корея(соседняя ветка)

Предлагаю оставить данную ветку, и создать новую тему, с другим названием, раз название ветки " Обсуждение событий... , предусмотрительно украли. Название "Зрадофлуд", оскорбительное лично для меня, поэтому предложенный мною вариант, может быть выходом из ситуации, и будет меньше причин зубоскалить порохоботам.

ФЖ не кормите тролляку.

"Караколя, мой троллинг был успешно замечен в соседней теме.. Я щетаю це перемога "

Это в в рейдерской теме собирается вся нечисть.

О..ещё одна из перископа.. :D тож молодец.. Вы апиздали, тетенька.. Он уж всё видел.. Но вы продолжайте наблюдение, товарищ :клас:

Решила нытика к действиям подстегнуть?
Пацан живёт на минимум и вместо того чтобы пытаться искать способы заработать ноет что власть плохая.
Такие при любой власти ныть будут.Почитай про Пантелея Грымзина Аверченко.Как с фельдфебеля писалось,да и со всех представителей этой ветки.

Та как бы пох:незнаю:..если бы не увидела, что меня упомянули всуе.. То нах мне эта тема сдалась :confused:

Все что нужно знать про законность действий беркутни сегодня под ВР

У Лутковської кажуть, що всіх затриманих під Радою уже відпустили

Наразі поліція відпустила всіх затриманих у ході сутичок під Верховною Радою учасників протестів.

Про це повідомив керівник секретаріату Уповноваженого ВР з прав людини Богдан Крикливенко у коментарі кореспонденту Укрінформу.

"Всіх людей наразі відпустили. Одній особі висунуто підозру за фактом подій ще від 27 лютого. Решту було опитано як свідків і відпущено. Певна частина поїхала для отримання медичної допомоги і фіксації тілесних ушкоджень до лікарень", - поінформував він.

Крикливенко також зазначив, що за фактом сутичок під Радою офіс Уповноваженого Верховної Ради з прав людини готує офіційну заяву.

"Наразі ми закінчуємо опрацьовувати матеріали, і реакція у вигляді офіційних запитів та листів буде, швидше за все, у понеділок. Ми буквально кожні 15 хвилин отримуємо оновлену інформацію - в якому процесуальному статусі затримані, який стан здоров'я людей - тоді вже будемо аналізувати отриману інформацію", - зауважив він.

Як зазначив представник омбудсмена, попередній аналіз подій свідчить про ряд порушень з боку правоохоронців і виникає багато питань щодо їхніх дій.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Вкладення

• 5582748.jpg
    5582748.jpg
    23.3 КБ · Перегляди: 118
Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу