Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
Petroff Бахмутский С днюхой друже!!!
Моя жена уже торт спекла после обеда буду есть )))
 
Каталонскую Народную Республику хотят? Да и хуй бы с ним, но я смотрел руссо-фашистские ресурсы, там топят за отделение, им-то какой хер? Отделяйте Татарстан, например...

Вообще, Татарстан и педерация в 90 х годах были 2 разных государства. Типа Лихтенштейн и Швейцария. Это называется ассоциированное государство.
 
Petroff Бахмутский С днюхой друже!!!
Моя жена уже торт спекла после обеда буду есть )))

Спасибо!!! Я тоже тортика навалю.

Продай последние 2 банки тушняка и будет на бутылку)))
С Днюхой!

Во! Это дело, еду на базар. Спасибо!!
 
Отделяйте Татарстан, например...
В середине 90х была там мутная движуха, госдеп посодействовал москве в удержании татар в рф, переговорщиками были татары с москвой не хотели общатся на прямую, помогли купить там нужных людей.
 
В середине 90х была там мутная движуха, госдеп посодействовал москве в удержании татар в рф, переговорщиками были татары с москвой не хотели общатся на прямую, помогли купить там нужных людей.

Там и референдум вроде был.
 
Там и референдум вроде был.
На счет референдума точно не знаю, но на трассах по границе республики блокпосты устраивать начали и руские паковали чемоданы. У меня товарищ там жил в то время и его однокласник племяш преза татарского, много про ту движуху рассказывал.
 
Оказывается, в Калиновке не всё так плохо:
Віталій Різничук
Ітак коли це все затихло можемо перерахувати позитивні сторони теракту:
1. Утилізація боєприпасів - утилізувати старий комп'ютер коштує 500грн. Це отой пентіум 3 котрий продають за 400грн на радіоринку. З боєприпасами не знаю як але думаю, що ремонт кількох хат обійдеться нам дешевше.
2. Знищені нові боєприпаси - тут справді шкода, але судячи з усього ця кількість не перевищує 10% від загального складу. Іншими словами - все цінне було під землею і воно в нормі.
Але тепер жодна свинособака не заікнеться про "давайте отдадим Донбас и прекратим войну"/"Чому я повинен платити податки на війну донецьких". Гадаю 10% боєприпасів складу - помірна ціна за розуміння нашими громадянами, що в нас таки війна.
3. Крутющі навчання. Кращих навчань і придумати не можна. Ми воюємо з Росією і нам скоріш за все колись доведеться проводити і евакуацію і таке інше. Причому в набагато більших масштабах ніж 30.000. Тому це дуже добра практика. А витрати з гідністю можна записати в "військові витрати".
4. Чергові санкції для Росії, які обов'язково послідують.
5. Черговий раз всі консерви і вороги України спалилися і показали своє обличчя.
6. Крутий салют на День Народження Гаранта. Ось тепер ми можемо говорити про салют. Не тоді коли в нас пів мільйона громадян були в небезпеці пані Богуцька, не тоді коли в нас Смерчі та Урагани падали на голову пане Садовий, не тоді коли потрібно було рятувати громадян, а не сидіти в фб з постами: "Омерика не давай им больше денег". (Саме через "о"), а зараз, коли загиблих не виявилося, а суми збитків для таких безцінних навчань є копієчними.

Все буде Україна.
И в Одессе всё прояснилось
Віталій Різничук
10 ч
Увесь цей час мені не вистачало лише одного "звена" в цій всій історії і ось все склалося. Після сьогоднішнього підпалу я дійсно думаю, що в Вікторії був підпал і це рук нікого іншого як Садового.
Одеса відповідає за те, що не схилила голову перед Андрієм Садовим. Я пів року не міг зрозуміти звідки ноги ростуть і ось нарешті все склалося. Садовий намагається поставити регіон на місце. Ну щасти, от тільки рано чи пізно правда випливе.
 
Петрофф, с Днем рождения!:пиво::шарики:
 
Петрофф с Др Здоровья , успехов в службе, и тушняка без накладных:джаз::шарик:
 
Петрофф, с Днем Рождения!

:пиво:
bbj3fc.png
:пиво:
 
Ты решил поломать традиции и постить перемогу:D:пиво:
Можно и я сегодня присоединюсь:збентежений:
А вы все ноете:) начинаем отсчет..
:yahoo:
Transparency International Ukraine
27 сентября в 11:37 ·

UKR/ENG

Зі швидкістю світла!

Днями в ефірі CBC News Президент України Петро Порошенко анонсував, що запустити систему антикорупційних судів по всій країні вдасться за два тижні! Як думаєте, чи встигнуть?


#YesToAntiCorruptionCourt #антикорсуду_бути #TIUkraine

ENGLISH

At light speed!

Recently, President of Ukraine Petro Poroshenko announced on CBС News that it would only take two weeks to launch the system of anti-corruption courts countrywide! What's your guess, can they do it?

Read more at
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі



Ну ашо

[лизоблюдская]

) Очередная перемога
:рл:
 
Ну От і результати роботи недолугої влади.

Пам'ятаєте, як президент хвалився дешевою робочою силою? Інвесторів зазивав? Так дешева рабсила - це не головне. Інвестори не прийшли, а рабсила розбіглася.

Тепер згадаємо, як нам тут доказували, що закриття сплячих ФОПів - це добре? Закрились. 500000. Замість платити сезонно чи при надходженні прибутку - закрились вщент. Ні податкових надходжень, ні пенсійних внесків. Нічого. Тепер прозрівають.
0hjhca.jpg
 
що запустити систему антикорупційних судів по всій країні вдасться за два тижні
Ого, он же на YES сказал, что пусть американцы у себя сначала запустят. Боюсь, что США теперь не успеют за нами ))
 
Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу