Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине (БФ) - Part 7

🟡 00:47 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • 🟡 00:47 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
С 2004 по 2008 г.г. тема газа для меня была не чужой.
Бойко не лгал, когда говорил на разных каналах, что потребление газа населением Украины составляет около 17 млрд.м3
Собственная добыча на 2008 г. - 22.5 млрд.м3 (могу ошибаться, по памяти)
Все разговоры о газе - чистой воды политика, причем тот, кто играет на этом сейчас - играет на свой карман.
несе Галя воду, коромысло гнэться ©

• 🟡 00:47 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
У меня вчера кричали в час ночи.Я вышел культурно сказал ребята уже поздно люди
спят,дети они меня на х... послали.Теперь месяца 2 не будут кричать так доктор сказал.В милиции тоже поддержали меня.Так что делу время,а оптехи час.

ну ты затейник
smile1.gif

Понравилось?
smile8.gif

Ты что даун? По этим же причинам и Янык имел право не подписывать.

Та как ві, совки не понимаете... Янік заєбал САМ ПО СЕБЕ. Своєй тотальной коррупцией, которую он ввел практически в закон. Окончательнім угандошиванием промішленності.
Короче - мог. Но он, гандон, посчитал, что єму отчітиваться перед народом - западло.
І прикро, що не впіймали тут, і не повісили нахуй... Тепер з Москви, Суко, діверсії свої проводить, щоб він іздох, курво.

:( и где ты в эволюционном процессе? :D

шо за компроментуючі запитання? та чому російською мовою?

та не "тикайте" мені. це я можу Вам, як людина чоловічої статі, шось кудись ткнути... Хоча, якщо Ваша стать обрана несвідомо, то пам'ятайте про всяк випадок - я не Ляшко:D

Не я как в мультике-Ребята давайте жить дружно.
Та да. Спочатку Крим відтяпали, а теперь - а давайте жить дружно.
Тільки не пішли б ви тепер нахуй? У світлі вищесказаного.

Уже писал, "украин"-окраин в16-17 веке было много. "Исконные украинные (не украинские) земли"- и Кавказ, и Сибирь, и Дальний Восток. Где русскиеказачьи форпосты стали, там и "украина". ;) россия (страна-террорист) все подгребла, а то могла бы и Польша или Литва... Знаете, где Литва заканчивалась в15 века? В Курске и Можайске. Литва-не Жмудь современная, а Беларусь скорее...
Не было до 1918г. никаого государства Украина. Украина-плод ленинской нац. политики.
Ну, появилось и ладно. В СССР вроде нормально было, а как самостийность в 91-м получили, так кризис за кризисом... Оно бы и хрен бы с ним, но это ж наша граница. Полыхнет у соседа, а уже полыхнуло, надо тушить, пока собственная хата не сгорела...

як тебе плющить та розмазує на 500 рокуів туди-сюди-туди-сюди :rolleyes:
але я тебе розумію, так
була Російська імперія, були раби-холопи
так шо приймай поздоровлення - щаз є россійська імперія та в ній живуть раби-холопи, крепостне право та все таке інше
історія розвивається в Россії маятником
а в украйні по спіралі (йди записуй у методичну основні теорії розвитку цивілізацій)
в нас воля й свобода розкручуються все сильніше по спиралі, а вас качає від повних рабів до полу-рабів маятником

О, блядська Данія, піздєц всім сподіванням!(с)

ДОХУЯ МАСЛА

На сцені стоїть гидко разкрашений кіоск з продавцем внутрі, біля кіоска стоїть купка мудил і жде трамвая. Раптом прибігає захеканий мудило і врізується головою в кіоск.

Мудило в цегейковій шапці. Што такоє? Што, спокойно ходіть нє можетє?
Захеканий мудило (лежачі долі). Там масла дохуя!
Всі мудила. Де?
Захеканий мудило. Там! (Помирає).

Вбігає другий мудило, він кулею прошиває стоячих мудил і зникає.

Мудило в картузі (шуткує). Скорость охуєвающа.

Мудила, які стоять поруч, тупо сміються.

Мудило в блєстящєму пальтi (впевнено і різко). Там масла дохуя!

Мудило в блєстящєму пальті зникає в напрямі, в якому, по його підставі, знаходиться дохуя масла.

Мудило в спортивних штанцях з авоською. Люда, шо ми стоїмо? Щас, знаєш, скіки долбойобів набіжить?

Мудило в спортивних штанцях і Люда зникають. Вбігає зразу п’ять здоровенних мудил, вони несуть мішки, повні масла, а в зубах у кожного стирчить по цілій пачці. Мудила насилу совають язиками, силячись його прожувать, при цьому вони противно плямкають.

Один з мудил. Ето кайф, марожено!

Всі остовпіло дивляться їм в слід і стоять, мов хворі стовбняком.

Мудило в цегейковій шапці (раптово скаженіє). За мной!

Натовп, спотикаючись, несеться за ним, чути страшенне ревіння, переходяще в жіночий зойк. Продавець висовується з кіоска до половини і з заздрістю дивиться їм в слід. З того боку, де знаходиться масло, йдуть молодцеваті мудила. У них масні їбальники, в руках вони тримають носилки. На носилках лежить дохуя масла. Зверху, прямо на маслі, лежить іще один мудило, він блює маслом вниз.

Продавець. Шо з нім такоє?
Мудило. І з тобою, дєд, таке буде, єслі дохуя масла з’їси.

З того боку, з якого прийшли мудила, чути дике ревіння і зойки, де по де мимо кіоска швидко проносяться все нові і нові орди любителів масла. Входять мудило в спортивних штанцях і Люда, вони повзуть раком, згинаючись під маслом. В очах у них щастя.

Мудило в спортивних штанцях. А я тєбє говоріл, што когда-нібудь етот дєнь настанєт, ето будєт, а ти нє вєріла.
Люда. Якщо б знать, можно було б на тачці под’єхать. Я їбала, його так тащіть!

Входять три мудила, вони несуть мудила в блєстящему пальті, вмурованого в масло.

Мудило в блєстящєму пальті. Я всіх вас їбав, подонки, сємєро на одного, фашисти прокляті!

Мудила посміхаються.

Один з мудил. Будєш піздєть, ми тєбє і голову в масло засунєм.
Продавець. Хлопці, шо ви з ним здєлаєтє?
Мудила (регочуть). Кастріруєм нахуй.

З іншого боку до кіоску риссю надбігає агресивна старушка.

Агресивна старушка (до старого). Шо сідіш, старий поц?

Продавець кидає на старушку іспуганий погляд. Старушка убігає, погрожуючи старому кулаком. Згинаючись під маслом, проходить підрозділ виховательок дитячого садку. За ними з куском масла в зубах повзе мудило в цегейковій шапці. Одна нога в нього безпорадно волочиться по асфальту.

Мудило в цегейковій шапці. Дівчата, задеріть спідниці, масладам. (Регоче).

Одна з вихователек мєтко жбурля чималий шматок масла йому в голову. Мудило в цегейковій шапці іспускає здавлений зойк і здихає. Входить дебела жінка з вусами, бородавками і куснем масла під пахвою.

Жінка (до продавця). Арон, збирайся додому, сьогодні я тобі на вечерю гарненько засмажу шматочок масла. (Помічає труп мудила, який перший приніс звістку про масло). Арон, хто це?
Арон. Він помер. Дай йому трохи масла, він його любив.

Опасиста жінка відрізає шматок масла і кладе в зуби мертвому мудилу. Арон виходить з кіоска і зав’язує двері на дріт, ніг у Арона немає. Замість ніг у нього маленький возик і два утюжки. Підходить трамвай. Він абсолютно пустий і блакитний. Арон і дебела жінка неквапливо прямують на зупинку. Крім них в трамвай ніхто не сідає. Сідаючи в двері, дебела жінка бере Арона під пахву і разом з Ароном і маслом сідає в трамвай. Трамвай, подзенькуючи, повільно суне в блакитну далечінь під натхненні звуки полонеза Огінського і здавлені крики любителів масла.

Завіса.

От не пизди на божью радость. Тори по этой теме вообще не высказывалась никогда.
Что ж вы все в меня вцепились-то?:іржач:

Вони хочуть, щоб ти взяла 2,5 мільони гривнів та пішла до ЦВК:D

шо за компроментуючі запитання? та чому російською мовою?

та не "тикайте" мені. це я можу Вам, як людина чоловічої статі, шось кудись ткнути... Хоча, якщо Ваша стать обрана несвідомо, то пам'ятайте про всяк випадок - я не Ляшко:D

smile10.gif

чоловікі невгамовні

От не пизди на божью радость. Тори по этой теме вообще не высказывалась никогда.
Что ж вы все в меня вцепились-то?:іржач:

Тори, сами вы может и не высказывались, а на мой вопрос по этой теме сначала послали на #уй, а потом ответили так как я написал. Пост лень искать, поздно уже у нас.

із чього почався срач із пукіним?

Знаю.
Газ - одна з складових, но не остання
Я говорю, что тот, кто спекулирует на цене (Яйценюк например) - тот хочет участвовать с теневых схемах.
Ведь простые люди думают, что если газ РФ будет давать по 500$, значит, населению будут поднимать стоимость.
Надо людям давно назвать с/с добычи своего газа, и назвать удельный вес наценки за транспортировку и подготовку, поставить везде счетчики и не морочить больше никому голову.

И как Вы это увидели, Вас убивали - насиловали? Дядя Пу - это дядя ПУ, сегодня он есть, а завтра забыли как кошмарный сон (вспомните нашего овоща). А братья останутся братьями.
Как-то слишком брутально "убивали - насиловали"...По-моему достаточно видео из крыма, где люди на улицах голосят о годах притеснения, унижения, как они тут от нас натерпелись и как мечтали свалить всю дорогу. Ну какое после этого братство?
Ну и еще о "братьях"... Грузины, с которыми мы тусили в Грузии октябре прошлого года всего неделю писали на фэйсбуке, звонили, мол "как вы там, мы за вас страшно переживаем, если что готовы принять" и все такое. С другой стороны друзья из росиии, с которыми школу вместе заканчивала, общаюсь много лет злорадствовали, насмехались и говорили, мол, на коленях еще приползете...Ну вот как после этого????

А на нас как это отразится?

на нас? считаем. Стоимость газа для населения. 73 коп/куб по счётчику, 80 коп/куб без счётчика (округляю сотые, тариф - по потреблению до 2.5 тыс кубометров в год). Соответственно, это
73 000/80 000 копеек (730 грн./800 грн.) за тысячу кубов.
Сколько это по курсу $$ на момент принятия тех тарифов (8.0 грн за 1$)?

Правильно 91.2/100,0 $ за 1000 кубов Вы платите.

Как Вы считаете, должно вообще что-то измениться? Даже без учёта того, что стоимость закупки газа с 268 $/1000 кубов вырастет до 400 или 500 ?

p.s. предприятия сейчас платят ~ 4200 грн за 1000 кубов, т.е. 520$.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу