Lesko Kromplitz
10 год · Змінено ·
Щодо Донецького аеропорту. Щойно спілкувався з людьми, яких ото вивели звідти на ротацію. Я не любитель постів а-ля "нас зливають". але... це просто пиздець, друзі. Не думайте, якщо зрадники про щось домовились, то вони то хтіли зробить то одним махом і у них не вдалось. Здають аеропорт поступово, якраз на свята, поки ви, хрещені, спокіно жерете салатіки.
Отже, кіборгів вивезли на вантажівках, за кермом котрих були сепари, під їх же конвоем. З білим !!!! прапором з помпою провезли через увесь Донецьк. Наразі завезли необстріляних хлопців. Старий термінал зданий, там наразі спецура ГРУ та ФСБ з Чечні, їх снайпери пострілюють, провокуючи вогонь. А новий термінал, тож гіпсокартон - кулі пробивають його і прилітають нізвідки.
Згідно домовленостей, рух техніки з нашої сторони заборонений, тож конвої їздять повз блокпост терористів. Останні дозволяють провести тільки боекомплект, який маєш на собі. Традиційна міра чого-небудь для монголо-татар, пам"ятаєте? Але це вже краще, вчора були відомості,що дозволяли провезти лише один родок набоїв.
Короче, була у нас одна тема для гордості, справжня, беззаперечна. І поки ви радувались обвалу рубля, її злили. В інформаційній війні на цій ділянці вже теж просрали. Так все повернули, що були кіборги, а тепер знедолені зольдатіки, яким дозволили поїхать додому. ТЕПЕР ви розумієте, що хвиля соплей - то спец вброси з ворожої сторони, щоб жодних героїв у нас не було, одні бабські соплі. Вчора мені сказали в МО: в аеропорту єсть будь-які журналісти, окрім наших.
А я знову поїду! І йдіть всі в сраку, повертайтесь живими, блеать!
З.І. Поки кіборги збираються з силами, є можливість доєкіпірувати їх спецприладами та снарягою, бо хлопці просто так то не залишать. Я понімаю, щл головне зара, яке шампанське купувать, коли нема "Артемьовского", але... "Народному тилові" зара тре ваша фінансова допомога для підтримки кіборгів. Звертайтесь, допомагайте, дуже прошу.