Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
У знакомых правосеков такие видел.А мне сегодня такие шевроны прислали
^_^
https://pp.vk.me/c619631/v619631449/1b09a/y_c3g9_EDIE.jpg[/QUOTE]
Одной мне кажется что Королева пытается не ржать?
Хочу укроп-шеврон в коллекциюА мне сегодня такие шевроны прислали[/URL][/IMG]![]()
Ну реальный курс доллара 13.3-13.5
Так что особо не взлетит.
А мне сегодня такие шевроны прислали[/URL][/IMG]![]()
Я никогда не говорила, что ненавижу сало? Теперь говорю.
незважаючи на вроджене благородство, коте може так наїбать що.. і згадувать страшно
Хочу укроп-шеврон в коллекцию
а я знаю почему.
Уявімо собі таку ситуацію: "Газпром" після двох років узгоджень до кінця 2014 року завершує обмін активами з німецькою компанією Wintershall і стає, серед іншого, стовідсотковим власником найбільшого в Західній Європі підземного газосховища "Реден" з усім його вмістом. А в 2015 році раптом приходять німецькі судові виконавці та накладають арешт на майно російського державного концерну.
Нісенітниця? Ні, такий сюжет видається не таким вже й фантастичним. Нові західні санкції? Теж ні! Опис закордонного майна загрожує Росії зовсім не через анексію Криму та конфлікт навколо України, а через те, що держава свого часу експропріювала активи в акціонерів нафтової компанії ЮКОС і тепер має виплатити їм компенсацію в розмірі 50 мільярдів доларів.
"У найближчі тижні ми почнемо клопотати перед німецькими судами про виконання цього рішення", - повідомив журналу Der Spiegel британський адвокат позивачів Тім Осборн. Він додав, що те ж саме буде зроблено в США, Великобританії, Нідерландах і Франції. "Таким чином, новий виток дипломатичної ескалації в конфлікті з Росією можуть розкрутити німецькі судді"
Втім, конфліктних ситуацій можна уникнути, якщо Росія визнає вердикт третейського суду і заплатить необхідну суму (щоправда, вирок поки не є остаточним - Росія ще може подати на відміну цього рішення). "Взагалі-то правові держави саме так і чинять. Навіть Венесуела, імідж якої з юридичної точки зору не найкращий, добровільно погоджується платити", - нагадала в бесіді з DW Сабіне Конрад, партнер міжнародної юридичної фірми McDermott Will & Emery у Франкфурті-на-Майні.
Водночас німецька адвокатка не має жодних ілюзій з приводу готовності Росії підкоритися рішенню суду, в роботі якого Росія сама ж активно брала участь.