Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Жаль парня и обидно. Ведь он верил...
Бон жур, мосье.![]()
Уж не то ли , что на него Интер бабки собирает?ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ "ОХМАДИТУ" ЗА 35 МІЛЬЙОНІВ
Вчерашнего одного забанили. Надо дружненько кнопить.Вторые сутки атакует чиККолотная наволочь. В чём дело?
Пошёл на@й бот...
Kamila Verde добавила 3 новых фото.
Вчера в 9:53
Gelsomino@Vsrakutartaluy
Вслухайтесь.
Яка жахлива правда.
За той час, коли головнокомандувач Української армії, під час війни відпочивав на Мальдівах, на фронті загинуло троє солдат, п'ятеро було поранено.
Аморальний, жалюгідний тип....
![]()
То ти катцапії підмахуєш.
Шо пиздиш як голова коняча.Вже хоч домальовуй,гавнюк кат-цапський.
То есть, на Мальдивы пэтя не ездил, цэ наклэп?Шо пиздиш як голова коняча.Вже хоч домальовуй,гавнюк кат-цапський.
От бля...снова оболгала нечаянно.Не ездил. Наклэп.
Летал - так удобнее.
Лично я считаю, что его жена и дети вполне себе могли отдохнуть, почему нет. Если это за условно не бюджетные деньги, а за условно как бы собственные, то хоть на лям зелени пусть бы отдыхали от трудов праведных.Винен був з сім'єю відпочити в Ялті ?
Чи то тобі більше нєхуй дєлать як обсмоктувати такі "гарячі факти" ?
Два х@ла,а шо?Шо пиздиш як голова коняча.Вже хоч домальовуй,гавнюк кат-цапський.
Лично я считаю, что его жена и дети вполне себе могли отдохнуть, почему нет. Если это за условно не бюджетные деньги, а за условно как бы собственные, то хоть на лям зелени пусть бы отдыхали от трудов праведных.
Но президент воюющей нищей страны - нет.
Йому можна. Навіть потрібно. Це геніальна антиреклама, такий-собі антипіар.