Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине (БФ) - Part 7

А я далеко не сторонник нашего руководства, но пока не вижу достойных кандидатур, а просто так все "в труху" это не вариант. Ну сменит xуйла какой нибудь олигарх Муд..вич, толку то, ничего не изменится. А пока мы лепим неодимовые магниты на счетчики воды, прокалываем мембраны в газовых, ну и классика - жучок в розетке))).
Та то ви просто не пробували. А ви спробуйте замінити Путлера. Та на будь-кого. Аби не з вавою в голові. Вам сподобається.;)
Вера, да, она горы свернуть может.
Віра тільки ямку на дивані може продавити. А потрібні дії.;)
Беріть шину і на Майдан.;)
А вам навіть флеш моб для залякування Путлера на законих підставах вигадав: збираєте кучу народу, кожному в руки по шині і на майдан. Просто ходити туди-сюди з шиною в руках. Не гуртуватися. Аби не звинтили. За шину ж не мають право арештувати? Це ж не транспорант.
А от обісреться Путлер з переляку...;)

Та навряд.
Але на Майдані всі три клоуна мали жалюгідний вигляд. Добре, що це до виборів з"ясувалося.

Це з'ясувалося одразу, як тільки почались гойдалки з мовним законом. Нажаль.:(

Тобто, для отримання споживацьких 1000 кубів треба значно менше того газу, що по 268/1000
Не вводіть людей в оману.
так я ж изложил так, как нас запугивают :).

На самом деле, все вопли "МВФ требует поднять тариф" - такой же обман. МВФ всего лишь требует вводить единый отпускной тариф без разбивки "этих дотируем, а тех - грабим". Один тариф для всех.

Для чего я указал цену для предприятий в постскриптуме?

Слушайте, ну что вы все "убить, убить!", "убивали-насиловали"? Больная тема? Я не собираюсь никого убивать, тем более за какие-то взгляды, отличные от моих. Если здесь начнется то же, что и в крыму, я просто соберу манатки и уеду на все четыре. Кидаться с тяпкой на танки не считаю разумным. Но опять же, до тех пор пока ситуация позволяет, буду пытаться им объяснять, что происходит на самом деле. Сегодня это наше единственное оружие.

Не Вы ли писали?

"...По-моему достаточно видео из крыма, где люди на улицах голосят о годах притеснения, унижения, как они тут от нас натерпелись и как мечтали свалить всю дорогу..."

Вам достаточно видео, чтобы возненавидеть своих близких? Посмотрите другое, там такие же голосят как они теперь счастливы. Свое мнение сформировать не пробовали, может хватит "видео" или слухов?

Цитата:
Сообщение от IgorVolodimirovich Посмотреть сообщение
А я вимагаю Тягнибока.
І я!

я вважаю, треба ПС та комуняків - 49/49 +2 Литвину (на поміркованість, щоб хтось лишався в живих після сесій ВР) - і можна серіали на купувати..
все буде добре - здорова, безкомпромісна конкуренція. :)

Це з'ясувалося одразу, як тільки почались гойдалки з мовним законом. Нажаль.:(

Однозначно. Впороти таку хуйню могли лише абсолютні придурки. В країні піздєц, мусора і армія дезорієнтовані, громадяни в ахуї озброюються і купують крупи й сірники в промислових масштабах - а вони портфеликами помахали й вирішили, що мовний закон - то найтерміновіша справа на такий момент. Сцуко, повбивала б.

якщо проаналізувати всі дії- все здійснується на користь ерфії :(

Я теж помітила. Таке враження склалося, що ці люди працюють на вову і по черзі сідають на золотий унітаз.

Однозначно. Впороти таку хуйню могли лише абсолютні придурки. В країні піздєц, мусора і армія дезорієнтовані, громадяни в ахуї озброюються і купують крупи й сірники в промислових масштабах - а вони портфеликами помахали й вирішили, що мовний закон - то найтерміновіша справа на такий момент. Сцуко, повбивала б.

У Вас ще буде така нагода. :D:пиво:

Та навряд.
Але на Майдані всі три клоуна мали жалюгідний вигляд. Добре, що це до виборів з"ясувалося.
Ви не забувайте, що на Майдані головною організуючою силою були саме свободівці. Як депутати так і свободівські сотні. Це просто не дуже в ефір пускали. Юо по-перше і сама Свобода не намагалася занадто себе вказувати, бо репресії були б, по-друге, в нас до Свободи в каналах дуже упереджене ставлення. Бо належать канали самі знаєте кому. А в жидів трішки упередженне ставлення до націоналістів. Це з перекрученої радянської міфології їм ще нав'язано.;)
І таки на фоні трійці Тягнибок виглядав найкраще. Згадайте як він лишень змусив Майдан їх вислухати після підписання з Яником домовленостей. Ніхто не зміг вгамувати невдоволених. А йому вдалося, навіть свистів...

Мне сказали расхаживаться.
После того как я перестала ходить в принципе.
И я расхаживалась. На процедуры в больницу. От ворот до входа метров 40-50 и вот я их преодолевала минут за 30, зимой, в лыжных штанах, периодически садилась прямо на снег, отъезжала от боли. Но я упрямая. Потом пешком на третий этаж и чтобы злобные лифтерши не поймали, которые меня запихивали в лифт, а я говорить от боли не могла.
Но у меня была цель - ходить и не просто ходить, а на каблуках.
Для тех, кто понимает - как-то от Говорова до областной я шла час, в промежутках сидела на снегу и плакала.
Потом я сильно хромала полгода.
А сейчас я на каблуках, как обычно ))) Хотя бы 10 см, в основном 12-14.
Но есть и невысокие сантиметров в 8.
Всё в наших головах. Хочешь - делаешь.

соромлюсь запитати, а ви про що??
attachment.php

я вважаю, треба ПС та комуняків - 49/49 +2 Литвину (на поміркованість, щоб хтось лишався в живих після сесій ВР) - і можна серіали на купувати..
все буде добре - здорова, безкомпромісна конкуренція. :)
Комуняк і Литвина? Та ви в своєму розумі?

Назад
Зверху Знизу