- Повідом.
- 10010
так я на 50% бандеровец
вот когда будешь на сто, поговорим.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
так я на 50% бандеровец
вот когда будешь на сто, поговорим.
Да лан...А я не нанималась москалям справочным бюро работать.
Переведешь денег на нашу армию - поверю.так я на 50% бандеровец
Да что там. И Иисус Христос тоже.
А зачем предупреждать? Пусть для них это станет неожиданностьюДа лан...Написала бы "до отметки "песец хуйлостану" осталось ещё хх долларов"
![]()
так я на 50% бандеровец
Он не был, как ни странно![]()
Не неси хуйни. Ты можешь быть на 50% русским. Но нельзя быть на 50% москалём, как нельзя быть на 50% беременным. Так шо думай, определяйся.не могу. 50% - москаль.
Не понялаПереведи
Ты можешь быть на 50% русским. Но нельзя быть на 50% москалём,
Не неси хуйни. Ты можешь быть на 50% русским. Но нельзя быть на 50% москалём, как нельзя быть на 50% беременным. Так шо думай, определяйся.
так я на 50% бандеровец
Народ,есть здесь водители?Как вам такая дорога?Зацените:![]()
Американський сенатор, член комітету з озброєнь Джеймс Інгоф переконаний, що США нададуть Україні зброю для захисту вже найближчим часом.
Про це він заявив під час брифінгу в Українському кризовому медіацентрі.
За його словами, 12 листопада розпочнеться сесія сенату, на якій буде розглянуто це питання.
Інгоф уточнив, що президент Барак Обама може і раніше надати цю зброю власним розпорядженням.
"Якщо президент цього не зробить до цього часу, то ми будемо робити все, щоб це сталося", – додав він.
За його словами, цей процес може зайняти від 4-5 днів до двох з половиною тижнів.
чемпионка среди подростков по пауэрлифтингу, 15 лет.
ваты- полна голова
Горизонт на фотике на 90 градусов завален ? Пьяный штолиНарод,есть здесь водители?Как вам такая дорога?Зацените:
![]()