Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Конечно с одной стороны правильно, но реально парни ща не плохо заняты не пропагандерами а реальными террористами у них подвалы ломятся от уродов которых с оружием принялипроще всего пойти лично в приемную СБУ
помогут составить заявление и должны отчитаться о проделанной работе
если не будут заниматься, повторить в прокуратуре
нудисты на первых картинках похожи на персонажей со страниц Сторожевой Башни
Конечно с одной стороны правильно, но реально парни ща не плохо заняты не пропагандерами а реальными террористами у них подвалы ломятся от уродов которых с оружием приняли
обязательно! но это таки должно стать только началомА чего там тезисно. Мордор должен быть разрушен.
Немедленно запретить такие действия от высших офицеров Армии Украины!В бое под Снежным геройски проявил себя генерал Виталий Муженко. Уже не первый раз он лично возглавил атаку. Это придало уверенности войскам. Результат — подбитые танки, БТР, взята в плен колонна бандформирований, которые двигались из РФ».
Vitalii Chepynoga
3 ч. · Киев ·
Сестра дзвонить з Москви, питає, чи ми живі тут, і хоче передать якусь передачу... Ще питає чи працюють у нас магазіни і аптєки... Та жизнь тут, сложна канєшно, кажу, воєнне положеніє, кровіще, кишки на деревах висять, частічний канібалізм.... ще в мене найшли томік Єсеніна, то на мене тут охота зараз і облави... Про магазіни і аптєки нічого не знаю, бо я з нового року з погріба не вилазив, шо я ідіот... З предметів першої необходімості давно нема нічого... Передай, кажу, якшо можна питьєвої води, зеленки і пару бинтів (можна не стєрільних)... Ну і як місце останеться, то літр Хеннесі ХО, банку чорної ікри (та не отіє хуйні з якогось худого осєтра, а такої малосольної, з бєлуги, мелкозернистої, і дивись щоб на базарі вони тобі її ложкою не залізною давали пробувать, а фарворовою, бо вона од залізної портиться)... ну ще може дюжину устріц, Белон номер 2, тільки щоб лід був із Франції, а не з Росії... Тут цього зараз особо не хвата... А потом всплакнув, і поклав трубку... Ізвіні кажу нє магу говоріть, начинається бомбьожка, а потом намаз за Бандеру, врем’я нема... І як узнають, що мені був входящий з Москви, то мені тоді точно пісдєц...
![]()
обязательно! но это таки должно стать только началом![]()
попробовать стоит
пускай сейчас не задержат, когда появится время - всеми сепаратистами займутся, иначе безопасности не будет
в Красном Лимане, говорят, уже СБУ по квартирам ходит - проверяют тех бабулек, что блокировали бронетехнику! найдут всех.
и даже пару адресов![]()
Сестра теперь в комеVitalii Chepynoga
3 ч. · Киев ·
Сестра дзвонить з Москви, питає, чи ми живі тут, і хоче передать якусь передачу... Ще питає чи працюють у нас магазіни і аптєки... Та жизнь тут, сложна канєшно, кажу, воєнне положеніє, кровіще, кишки на деревах висять, частічний канібалізм.... ще в мене найшли томік Єсеніна, то на мене тут охота зараз і облави... Про магазіни і аптєки нічого не знаю, бо я з нового року з погріба не вилазив, шо я ідіот... З предметів першої необходімості давно нема нічого... Передай, кажу, якшо можна питьєвої води, зеленки і пару бинтів (можна не стєрільних)... Ну і як місце останеться, то літр Хеннесі ХО, банку чорної ікри (та не отіє хуйні з якогось худого осєтра, а такої малосольної, з бєлуги, мелкозернистої, і дивись щоб на базарі вони тобі її ложкою не залізною давали пробувать, а фарворовою, бо вона од залізної портиться)... ну ще може дюжину устріц, Белон номер 2, тільки щоб лід був із Франції, а не з Росії... Тут цього зараз особо не хвата... А потом всплакнув, і поклав трубку... Ізвіні кажу нє магу говоріть, начинається бомбьожка, а потом намаз за Бандеру, врем’я нема... І як узнають, що мені був входящий з Москви, то мені тоді точно пісдєц...
![]()
Махніцький розповів, хто вбивав і викрадав людей на Майдані
А про Царева прочитали?Сестра теперь в коме![]()
У меня сегодня спрашивали где находится улица 17-го Партсъезда![]()