Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждение видеорегистраторов(не продажа)

🟢 10:40 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟢 10:40 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
а сколько , если ты знаешь?

За оценку повреждений после легкого ДТП - было от 800 до 1500. А то что ты предложил - намного сложнее технически и по времени... Соответственно и стоить будет намного больше...

Штраф могут снять в трех местах.
1. Начальник ГАИ.

Этот пункт сразу вычеркивай:D
Гаишник всегда прав и его подчиненный также...

• 🟢 10:40 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Штраф могут снять в трех местах.
1. Начальник ГАИ.
2. Надзирающий орган (а данном случае прокуратура города) могут понудить ГАИ отменить решение + при наличии нарушения со стороны работников ГАИ вставить им клизму (если ты об этом попросишь;) в заяве)
3. Суд.

После суда уже до сраки в прокуратуру писать :D

дело в том что я уже написал завявление на имя начальника гаи,но у меня возник вопрос-как я узнаю об отмене и кто мне даст гарантию что я точно не заплачу бабок!? и второе-как можно писать в прокуратуру , если еще неизвестно кто виноват!?вот когда суд отменит и скажет ,иди брат, не виновен-тогда ,я так думал, можно жаловаться за незаконную остановку, за трату нервов и сил(когда срвзу предупреждал гайца) ил не верно думаю!?а смысл мне сейчас жаловаться и показывать видео прокуратуре-ведь этим я с себя вину то не снимаю

Не верно думаешь, лучшая защита это нападение.
Если ты не ехал больше 82, то пиши в прокуратуру с требованием провести проверку знаний работник ГАИ ПДД, а частности абзаца второго пункта 12.10.
Ну написал в ГАИ, что тебе мешает написать в прокуратуру ?
А вообще это лучше продолжить в этой теме https://www.kharkovforum.com/showthread.php?t=797785&highlight=%E7%ED%E0%EA%E0%F5

Ну написал в ГАИ, что тебе мешает написать в прокуратуру ?
А вообще это лучше продолжить в этой теме https://www.kharkovforum.com/showthread.php?t=797785&highlight=%E7%ED%E0%EA%E0%F5

В ГАИ можешь не отправлять - сэкономишь на почтовых расходах. Толку все равно не будет. В прокуратуру таки попробуй...

ехал как все, на видео видно,даже чуток отстал от всех...не привык нападать когда "вдруг рыльце в пушку"!вот побреюсь))) у судьи и там посмотрим, мой прапорщик еще у Паровозова тоже фигурировал в ухвале суда,совсем нарушает гаишник,причем так усердно

В ГАИ можешь не отправлять - сэкономишь на почтовых расходах. Толку все равно не будет. В прокуратуру таки попробуй...

поздно,отнес в канцелярию уже-стоило ровно 25 мин потраченного времени+утвердился что все таки 1 процент ,но все же существует порядочных сотрудников ДПС

вопрос не в скорости и ее доказанности,вопрос в превышение именно под знак 40+дети,его несоответсвие где то доказали уже или нет

ну я уже такой протокол выигрывал, скорость была 63 км/ч ;)

дело в том что я уже написал завявление на имя начальника гаи,но у меня возник вопрос-как я узнаю об отмене и кто мне даст гарантию что я точно не заплачу бабок!?

ответ: тебе позвонят из ГАИ и пригласят к ним, будешь еще раз все расказывать как все было, тебя там внимательно послушают и отправят домой, потом опять позвонят и скажут:
-мы еще раз вызывали своих подчинненых, взяли с них объяснительные и пришли к выводу, что они соблюдали все нормы и остановили вас на основании вашего нарушения, предлагаем вам подать в суд на обжалование протокола :rolleyes:
и в итоге ты получишь вот такой примерно ответ
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

на ихний ответ можно только поржать :іржач:

а это была моя версия

алюпласт, дело в том что тут ты явно признал что ехал выше 40 в зоне знака! у меня ситуация немного другая,я не согласен именно со скоростью предъявленной мне, готов был даже видео предоставить, теперь по ответу видно что нельзя цепляться за то что нет знака дорожные работы...хотя в правилах пункт 12.10 что то подобное говорит...короче ничче не понятно..путаница какая то ...лишь бы бабулес сбить

алюпласт, дело в том что тут ты явно признал что ехал выше 40 в зоне знака! у меня ситуация немного другая,я не согласен именно со скоростью предъявленной мне

ну так я тоже не согласен был со скоростью;)
ты опирайся на факты, которые дадут возможность выиграть суд, а ты все мне тут про скорость рассказываешь. мне лично пофик, превысил ты или нет. но своим видео ты им точно ничего не докажешь

В рукописном тексте сцылочка на документ №466 от 21.05.2009-го. Чёйта я его не нахожу в базе рады
Очень, знаете ли, интересный был бы документик в дополнение КУоАП.

Положительных (для водителей) судебных прецедентов по п. 12.10. а разы меньше, чем в обратную сторону.
Дай фото решения (какой судья оказался смелым?).

Я судье пол-часа объяснял об этой норме, она не верила, пошла читать ПДД, убедилась, сказала: "странно все это" и что на этом основании отменить не может...
отменила на том основании, что в протоколе малограмотный ГАИец написал, что я нарушил пункт 8.4. ПДД.

Впрочем, у меня было еще 5 оснований, но их даже не стали описывать в решении.

В рукописном тексте сцылочка на документ №466 от 21.05.2009-го. Чёйта я его не нахожу в базе рады
Очень, знаете ли, интересный был бы документик в дополнение КУоАП.

Это распоряжение уже отменено.

Положительных (для водителей) судебных прецедентов по п. 12.10. а разы меньше, чем в обратную сторону.
Дай фото решения (какой судья оказался смелым?).

я кстати его даже не писал в позовной заяве
это в додатке к протоколу я так писал

ПОЗОВНА ЗАЯВА
(у справі за адміністративним позовом).

Цей позов підлягає розгляду у судах на підставі ст..288 ч.3 КпАП України, яка прямо передбачає право особи оскаржити до районного (прирівняного до нього) суду постанову органів державної влади та посадових осіб, до яких належать і органи ДАІ та їх посадові особи.
„13 ”березня 2010р. посадовою (службовою) особою відповідача – Заец Р.С., винесено постанову у справі про адміністративне правопорушення, передбачене ст.122 ч.1 КпАП України щодо мене.
Вказана постанова не відповідає обставинам справи та вимогам закону з таких підстав.
13.03.2010 року я рухався у транспортному потоці з боку Об'їздної автодороги в бік міста Харкова по вул. Полтавський шлях на автомобілі __________, держ.номер _________, що належить мені. Мій водійський стаж складає ___ років, раніше до адміністративної відповідальності не притягався.
В'їхавши в місто Харків, я знаючи про обмеження швидкості на цій ділянці в 40 км/год, рухався зі швидікістю 40-45 км/год у щільному транспортному потоці. Однак близько 14.00 години я був зупинен інспектором ДПС Зайцем Р.С. На моє прохання пред'явити службове посвідчення, індивідуальний жетон та пояснити причину зупинки було відказано, інспектор лише мотивував зупинку мого транспортного засобу нібито, я рухався зі швидкістю 63 км/год, та не пред'явив мені прибор вимірювання швидкості і документи на нього.
На моє повторне прохання пред'явити службове посвідчення та індивідуальний жетон була получена відмова.
Враховуючи те, що мій транспортний засіб пройшов державний технічний огляд, що підтвержджується талоном ТО, в мене не було сумнівів в правильності показань спідометру мого автомобіля. Я попросив інспектора пред'явити документи на прибор вимірювання швидкості згідно Закону ”Про метрологію і метрологічну діяльність”, але також получив немотивовану відмову. Враховуючи те, що прибор не обладнан засобами фото/відеофіксації не було можливості визначити якому транспортному засобу належить швидкість „63 км/год”.
Інспектор почав складання протоколу при цьому він:
1. Не роз'яснив мені ст. 63 Конституції України ;
2. Не роз'яснив мені Права особи, яка притягається до адміністративної відповідальності згідно із статтею 268 КпАП України, та не зробив про це відмітки згідно із статтею 256 КпАП України, також це суперечить ст. 57 Конституції України;
3. Відмовився внести до Протоколу особу, що перебувала зі мною в автомобілі и могла підтвердити мої дії в якості Свідка згідно ст. 272 КпАП України та п 16.5.3. Наказу № 111 від 27.03.2009 „Про затвердження Інструкції з питань діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби
Державтоінспекції МВС”
Згідно із ст. 268 КпАП України написав пояснення і додав їх до Протоколу. Також у Протоколі я зазначив призвіще свідка _________, зробив відмітки про незгоду із правопорушенням.
Звертаю Вашу увагу, що в Протоколі в якості місця скоєння правопорушення зазначена адреса „вул. Червоної Алеї 51”, що не відповідає дійсності. Крім того інспектор не пред'явив свого індивідуального жетону та посвідчення співробітника міліції, під час складання протоколу знаходився в автомобілі Дєу „Ланос” держ. номер АХ3198ВО, який не має спеціальної окраски та обладання, які повинні бути у патрульного автомобіля. На моє прохання пред'явити карточку маршруту патрулювання він також відмовив.
Враховуючи вищезгадані факти, відсутність фактів порушення мною Правил Дорожньго Руху, численні порушення діючого законодавства та прав громадянина України з боку ІДПС Зайця Р.Ю., статті 62 Конституції України, 3 абзац „Обвинувачення не може ґрунтуватися на доказах, одержаних незаконним шляхом, а також на припущеннях. Усі сумніви щодо доведеності вини особи тлумачаться на її користь, прошу скасувати Постанову Серія АХ, №157940.

ПРОШУ:

1. Викликати у судове засідання по справі, належно повідомивши про дату, мене, представника відповідача та посадову особу, якою винесено постанову про адміністративне правопорушення;
2. Зазначену постанову у справі про адміністративне правопорушення визнати недійсною та скасувати, а справу про адміністративне правопорушення щодо мене закрити, за відсутністю у моїх діях складу такого правопорушення.

„ 19”березня 2010р.

(Підпис)
Додатки:
1. Копія позовної заяви на 3 аркушах
2. Копії протоколу та постанови про адміністративне правопорушення на 2 аркушах.
3. Копія паспорту.
4. Копія тех. талону транспортного засобу
5. Копія водійських прав.
6. Фотографія автомобілю інспектора ДАІ.

Господа , а не хотите ли съехать отсюда ? ;)
В соответсвующую тему ? ;)

Назад
Зверху Знизу