Статус: Офлайн
Повідом.: 2141
Повідом.: 2141

считай даромВернадский
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
считай даромВернадский
💡Через заморозки не будуть відключати світло — заступник міністра енергетики Микола Колісник запевняє, що графіки не повернутьМне в телефон пришло сповіщення, що Україні потрібно готуватись до значних відключень світла.
Я не открывала полный текст и даже не запомнила название СМИ.💡Через заморозки не будуть відключати світло — заступник міністра енергетики Микола Колісник запевняє, що графіки не повернуть
шоб *****и-сусіди повиздихалиДай бог
я думала менше ніж 100 квт майже не буває.Вийшла у цьому місяці на 27 квт.
А в мене один холодильник, і той відносно новий. Років 8.я думала менше ніж 100 квт майже не буває.
а як у вас так мало виходить?
а утюг? фен? телевізор або комп.А в мене один холодильник, і той відносно новий. Років 8.
Більш нічого не маю. Веду спартанський спосіб життя.
Від гарного відвикати більш важко, ніж тому, хто його не мав і немає.а утюг? фен? телевізор або комп.
бойлери дійсно не у всіх. мікроволновки теж.
єлектричні плити? ну духовки напевно точно у всіх вже електричні. тільки комфорки є газові.
пральна машинка. вона ж точно має бути. бо як же прати без неї.
я можу дізнатись чому??????Пральної машини не було ніколи. Навіть коли була сім'я. Прання виключно руками.
Скоро и холодильник не нужен будет )Від гарного відвикати більш важко, ніж тому, хто його не мав і немає.
Телевізора не маю років 20. Ноутбука з цієї весни.
Феном користуюсь зрідка, коли холодно.
Праскою майже не користуюсь
Піч маю газову, духовка при ній.
Пральної машини не було ніколи. Навіть коли була сім'я. Прання виключно руками.
Але холодильник - річ обов'язкова. Бо я велике ледащо і не годна готувати їжу кожного дня.
Бойлера і мікро... як воно українською... не мала теж ніколи.
Отак і живу спартанським життям.
А ну да, чем меньше дома, тем дешевле ))Котан! Чего ты ужасаешься?
Зато у меня легкая походка, ровная спина и плечи не ******ы. И только ***** выдает мой почтенный возраст.
Я ведь еще и пешком шляюсь часами.![]()
Вот и привыкаю к кашкам и супам быстрого приготовления.Скоро и холодильник не нужен будет )
Угу. А сигареты, а Маринелла под настроение?А ну да, чем меньше дома, тем дешевле ))
На даче трое взрослых ,в сентябре было 76 кВт ,правда,газ плита ,остальное мелочи , холодильник,и насос скважины много работал ,если исключить насос то меньше 50 кВт точно было бя думала менше ніж 100 квт майже не буває.
а як у вас так мало виходить?
Это дорогово стоит )))Угу. А сигареты, а Маринелла под настроение?
так чого ніколи не було пральної машинки?Спартанка я или степнячка. У степняков ничего не бвло из перечисленного.