Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждаем счета и платежи за электричество (Харьковэнергосбыт, Харьковоблэнерго)

Когда тут постоянно обсуждают, кто что и за сколько купил пафосного, я думаю - а где взять для него электричества в случае блекаута. Меня пугает только скука в темные вечера и оторванность от ХФ, откуда я черпаю новости. А так мои привычки мало изменятся.

так чого ніколи не було пральної машинки?
це справді дивно.

хіба можна руками випрати постіль? або плед. або якісь важкі речі?
Колись пальто прала у ванні. Про плед і казати нічого.
Постільна білизна кладеться в розчин миючого засобу хоч і на добу. Я багато не збираю прання.
А потім старезна пральна дошка при потребі. Це ж і в зал ходити не потрібно. Фізичні вправи, не відходячи від корита.
Балувані ви Галі і не бачили ви шмаленого вовка, як казала моя бабуся. :)

ви палите?)
Маринелла це отам, біля річки Полтавський шлях?
а пиво пєте до піццки?))))
А як же!
Зазвичай половину піцци і кухоль світлого пива 0,5 літра.

Ага, біля річки.
Свій сезон закрила, як відчувала засаду у вигляді дощу.

Колись пальто прала у ванні. Про плед і казати нічого.
Постільна білизна кладеться в розчин миючого засобу хоч і на добу. Я багато не збираю прання.
а чого ви не хочете собі оцю Малютку?
вона багато не бере. і майже як руками. тільки замість дошки.

і все таки. я перепрошую звісно. в третій раз запитаю причину чому ніколи?
я розумію була, а потім зламалась і немає грошей на нову. це реально в наш час нажаль. грошей справді обмаль.
але щоб ніколи ніколи ніколи.

я пиво терпіти не можу.
і тільки там коли заказую піццу, беру і пиво. тільки правда лимон прошу до нього))))

і які ви сигарети курите?
Сигарети найслабіші. Супер слімс якісь. Вони й вимивають мої гроші з гаманця. Інші палити не можу, бо слаба на легені. :)

Кстати, родня как-то говорила -не хочешь выезжать далеко, мо' в Киев там на передышку, можно договориться, или куда там еще...
Я как представила себе - захожу в чужую квартиру, а там от это вот все... бойлеры, стиралки с посудомойками...
Свят-свят-свят...
И я как тот чукча с анекдота в гостиничном номере.
Где стала, там и села, а дальше ни шагу.
Не! Я со своей Спарты ни ногой.

Та не те щоб багато. Дрібне перу руками, звикла.
Як щось дуже брудне, плями там невизначеного походження, то господарче мило у нагоді. Воно все відмиє, хіба що перед фарбою безпорадне.

Та люди по-різному живуть. Дуже по-різному, якшо за Харків виїхать і глянуть)
Та я знаю, куди мене на досліди хотіли здати. Там євроремонти і все таке. Ця пропозиція не вчорашня, а коли з квартирантами було погано. То чому б не пустити по знайомству.

А килим як почистити, не знаєте?) з довгим ворсом. У мене є рецептик з інтернету, з соди, порошку, оцту...і...ще чогось, наче. Ото всьо змішать, нанести і випилососить потім. Ще не пробувала.
Я велике ледащо і оголила підлогу. Щоб менше роботи по прибиранню.
Довговорсових у мене не було, а звичайні паласи за схемою:
Пилосос
Волога щітка щоб вибрати те, що пиломос не зміг
Навколішки щіткою із звичайним миючим засобом для білизни
Насамкінець вологою щіткою навколішки квадратами чистою водою.
Потім набридли ці навколішки.

Опус як жити навроді у камєнному віку або "а вдруг шото случицця "🤦‍♀️👍

Іще вам секрет скажу, тіко нікому. Як в термосу запарить яку гречньову або овсяну кашу нормальну, та ще й с добавками сушоними напримєр, то получицця полєзніше, вкусніше і дєшовше в 100 разов, чім оті нікуда невдобні пакети с ароматізаторами і подсластителями за офігіард копійчат.

• Це лайк!
Реакції: Ah
А килим як почистити, не знаєте?
Идёт нарик. Видит - араб палкой ковёр выбивает.
- Шо, ****, не заводится?

du8.gif

Опус як жити навроді у камєнному віку або "а вдруг шото случицця "🤦‍♀️👍
Мое кредо :)

Человек смертен.
В итоге умирают все - кто всю жизнь начинал утро с зарядки, кто ел по расписанию 3 раза а день, обедал обязательно с первым и обязательно с хлебом к первому, а то и ко второму. Те, кто ни разу не брал в рот сигарету и не пробовал спиртного...
Такие балахманные, как я, само собой тоже не вечные.
Надо жить страстями, - сказал герой старючего советского фильма. Он был старый и тоже кажется умер.
И если кто увидит случайно в моей яме старую тощую бабку в штанах и куртке, с урчанием отламывающую от горячего багета или батона немытыми руками куски и отправляющую их в довольный рот, так это буду я, обедающая с удовольствием.
Есть нужно с аппетитом, пока есть что есть, а не с первым, вторым и компотом.

Всем добрый день! Никто не подскажет, почему именно сейчас облэнерго проявляет такую прыть в замене квартирных счетчиков и в вынесении их на лестничную клетку. Прям смотрю по знакомым, у многих сейчас идут эти замены-перемены. Не могу понять, почему именно сейчас такое обострение.

Всем добрый день! Никто не подскажет, почему именно сейчас облэнерго проявляет такую прыть в замене квартирных счетчиков и в вынесении их на лестничную клетку. Прям смотрю по знакомым, у многих сейчас идут эти замены-перемены. Не могу понять, почему именно сейчас такое обострение.
Нужно счетчики списать с баланса.
Мне оставили в общем тамбуре, разницы в показаниях не вижу. Старому счетчику было 45+ лет.

Не могу понять, почему именно сейчас такое обострение.
Если бы это было год назад или через два года вы бы задали такой же вопрос.
Ответ простой - потому что запланировано.
В целом понятно - чтобы не ****или электрику.
Такая же тема с газовыми счётчиками в частных домах - всё наружу.

Если бы это было год назад или через два года вы бы задали такой же вопрос.
Ответ простой - потому что запланировано.
В целом понятно - чтобы не ****или электрику.
Такая же тема с газовыми счётчиками в частных домах - всё наружу.
В доме тещи газовый счетчик внутри дома

Назад
Зверху Знизу