Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждаем счета и платежи за электричество (Харьковэнергосбыт, Харьковоблэнерго)

Re: Обсуждаем счета и платежи за электричество (Харьковэнергосбыт, Харьковоблэнерго)

Ось, як Харобленерго до війни крали, під час війни крадуть і після будуть красти. Поки вся влада Харкова, починаючи з Терехова, не буде знесена, так буде завжди. Ось показники лічильника. Контролер вписує зі стелі і не реагує на передані дані. 6214 передані реальні, всі інші "от фонаря", аби побільше нарахувати. Там дуже, при цьому, вигідні перерахунки - повертають менше. Або зовсім не перераховують.. - тупо вписують що попало дальше.

Какое отношение власть Харькова имеет к Харьковоблэнерго? :незнаю:

Re: Обсуждаем счета и платежи за электричество (Харьковэнергосбыт, Харьковоблэнерго)

и причем тут "влада", если хароблэнерго - частная, приватная лавочка?

в которой 65% принадлежит государству

в которой 65% принадлежит государству
в лице МинЭнерго. Которое к Харькову - ну никаким боком, влиять на них гор. и обл. власти - никак не могут (хак и на харьковэнергосбыт, 100% которого - принадлежит государству в лице того же МинЭнерго).

#"Они все убежали. Потом они все прибежали" (с) седой_граф_об_харьковоблэнерго

и причем тут "влада", если хароблэнерго - частная, приватная лавочка?

а Вы им фото счетчика ХОТЬ РАЗ - отослали? Или хоть раз контролеру тот счетчик вживую - показали? :)

чтоб они не считали "по среднему"....

8795577429eba1dcb.webp

Пізно побачила, хто хазяїн теми... Вести розмову з плазунами... то таке.

Пізно побачила, хто хазяїн теми... Вести розмову з плазунами... то таке.
а причём тут это? В наличии обнаглевших кур (и их хозяев) в облэнерго/энергосбыте - повторю: гор. и обл. власти - не виноваты.

Ось, як Харобленерго до війни крали, під час війни крадуть і після будуть красти. Поки вся влада Харкова, починаючи з Терехова, не буде знесена, так буде завжди. Ось показники лічильника. Контролер вписує зі стелі і не реагує на передані дані. 6214 передані реальні, всі інші "от фонаря", аби побільше нарахувати. Там дуже, при цьому, вигідні перерахунки - повертають менше. Або зовсім не перераховують.. - тупо вписують що попало дальше.

З вашого скріна я зрозуміла, що ви лише один раз за той період, що там вказано, самі передавали дані (через інтернет). То звідки претензія до обленерго чи енергозбуту? Якщо ви самі не надаєте дані, то вони розраховують по середньому :незнаю:
В мене проставляються показники по середньому, коли я не вкладаюсь до 4 числа кожного місяця.

Вкладення

•  єлсч.webp
    єлсч.webp
    71.7 КБ · Перегляди: 291

З вашого скріна я зрозуміла, що ви лише один раз за той період, що там вказан, самі передавали показання (через інтернет). То звідки претензія до обленерго чи енергозбуту? Якщо ви самі не надаєте показання, то вони розраховують по середньому :незнаю:
В мене проставляються показники по середньому, коли я не вкладаюсь до 4 числа кожного місяця.

Коли вони отримали мої дані, то повинні були зробити перерахунок. Вони ж далі вносять свої цифри. 29.01 я внесла 6214, а вже 31.01 вони вносять 6641.

Коли вони отримали мої дані, то повинні були зробити перерахунок. Вони ж далі вносять свої цифри. 29.01 я внесла 6214, а вже 31.01 вони вносять 6641.

Тому що ви анадали дані, які менше ніж попередні. Вам потрібно було зробити фото лічильника так, щоб були видні пломби, та відправити на вайбер, телеграм або у додаток. Колись мені сказали, якщо контролер не може сам зняти дані з мого лічильнка, то треба раз на 3-4 місяці робити фото.

Тому що ви анадали дані, які менше ніж попередні. Вам потрібно було зробити фото лічильника так, щоб були видні пломби, та відправити на вайбер, телеграм або у додаток. Колись мені сказали, якщо контролер не може сам зняти дані з мого лічильнка, то треба раз на 3-4 місяці робити фото.

В тому будинку контролер ніколи не бачить лічильники і усі пишуть на дверях. І раніше я таким же чином посилала і вони перераховували, а коли різниця стала велика, то просто на мої показники забили. Все почалося під час коронавіруса.

я в позапрошлом году приехав из-за города с удивлением обнаружил что мне насчитали хуеву тучу киловатт которые взяли с потолка
решил вопрос за несколько дней с боями, пересчитали
начал передавать через приложение-и тут через пару месяцев опять приплюсовали лишака...после этого забил на квитанции и плачу по фактическим показаниям счетчика, будут ко мне претензии что я не оплачиваю "высосанные из пальца" показания в квитанциях пусть приходят и смотрят на счетчик

пару раз приходила тетя снимала показания, в приложении они появлялись, на мой вопрос "что это в квитанциях за цифры отфонарные?" она сказала "у вас все нормально по оплате и платите по фактическим показаниям"

так что гавнюки они там редкостные за ОЧЕНЬ редким исключением.

у всех работает сайт?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

что-то он у меня второй день в ошибке: На сайте
используется неподдерживаемый протокол.

ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH

кэши почистил, протоколы подкидывал - не пашет как с телефона так и с компа

• Це лайк!
Реакції: Ah

а можно как-то в своем кабинете увидеть квитанцию?

а можно как-то в своем кабинете увидеть квитанцию?

Это другой сайт или другое приложение для смартфона.
Сайт Харьковэнергосбыт - там и счета и платежи.

Это другой сайт или другое приложение для смартфона.
Сайт Харьковэнергосбыт - там и счета и платежи.

как же неудобно сделано трандец - еле нашел квитанцию, ще раз дякую

З вашого скріна я зрозуміла, що ви лише один раз за той період, що там вказано, самі передавали дані (через інтернет). То звідки претензія до обленерго чи енергозбуту? Якщо ви самі не надаєте дані, то вони розраховують по середньому :незнаю:
не совсем по среднему. уже 2 года пытаюсь разгадать их ребус - нифига не сходится. мне, кажется, что чаще всего за счёт не передавших подганяют дебет/кредит/спиздить.

у всех работает сайт?

что-то он у меня второй день в ошибке: На сайте
используется неподдерживаемый протокол.

ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH

кэши почистил, протоколы подкидывал - не пашет как с телефона так и с компа
Работает.ХП, Лиса ESR 52/
на скрине интересный факт. кто найдёт?

Вкладення

• .webp
    .webp
    60 КБ · Перегляди: 162

ок.нет вайбера, нет *****ьника. шо робыты.отвечаю- мало-ли что сказала какая-то тётя...)
нужно передавать любым доступным способом хотя бы раз в 2 мес.

Назад
Зверху Знизу