Обсудим Тимошенко

• Автор теми Автор теми Brass
  • Дата створення Дата створення
.....А я думал твоя задача состоит только в том,чтобы 3 раза крикнуть хайль Пеця ....
Похоже то чем думают у тебя давно вышло в городскую канализацию. Я конечно не планировал перед тобой отчитываться,но в виде исключения все таки замечу,что за Петра Алексеевича не голосовал и не планирую это делать и в следующий раз. Я голосовал за Гриценко,хотя не убежден,что буду за него голосовать в этот раз.

Ты хочешь еще и НА *** сходить ?

Дурачина, я имею ввиду что тебе давно пора сходить на ***. И если там сейчас занято ****стской ****отой то займи очередь и спокойно постой в сторонке. Заодно и покажешь им свои сцылки. Заодно и спросишь у них "как жить"

ну, все поняли...
Не надо демагогии.

Добкін зробив другий крок до президентства - переїзджає на Київ.
Нагадаємо, що основні тези своєї передвиборчої компанії і як прехидента, Михайло Маркович висловив у листі до святого Миколая...

2gcaaj.webp

Проголосую за Вову Зеленского.
Если будет выдвигаться.

Щас же новый тренд.
За Ляшка собираются голосовать.
Он же во все лотереи выигрывает.
Говорят, шо купил уже лотереи у МВФ :)

Добкін зробив другий крок до президентства
Оскільки я читаю далеко не все, то маю право не знати напевне... Але, оскільки в мене - з тих таоїх постів, що траплялися мені на очі, складається враження, що ти займаєшся передвиборним піаром цієї дупи, спитаю: чи це так, чи таке враження - хибне? ;)

Оскільки я читаю далеко не все, то маю право не знати напевне... Але, оскільки в мене - з тих таоїх постів, що траплялися мені на очі, складається враження, що ти займаєшся передвиборним піаром цієї дупи, спитаю: чи це так, чи таке враження - хибне? ;)

Просто я показую, що якщо Саакашваль з бидло-*****ами усунуть Порошенка від президентства, то ми будемо мати замість Порошенка таке, як Добкін, або самого Добкіна.

Мішу в президенти, а Діму куди?
Які пропозиції?

Це - неможливо, **** - ексклюзивний абсолютно)))

Мішу в президенти,
Це - теж неможливо, принаймні - ще декілька років. В нас, на відміну від ***лостану, Конституцію переписати під будь-кого - вже не дадуть.

Це - неможливо, **** - ексклюзивний абсолютно)))

Це - теж неможливо, принаймні - ще декілька років. В нас, на відміну від ***лостану, Конституцію переписати під будь-кого - вже не дадуть.

Декілька місців я займався своїми комунальними проблемами, які запустив з часів Майдану. Посидів у чергах, послухав людей...

По Харкову - Кернес, або людина на яку вкаже Кернес.

По Україні - Юлька-воровка, Рабінович, Добкін і додався ще Мураєв. Більше того, вони скасують пост президента і будуть на трьох керувати країною. В Який бік? В усякому назі, не в європейський.

Молодь а навчальних закладах виховують пасивними, жодної масової роботи зі студентами, учнями технікумів, ПТУ колишніх, не проводиться з тим, щоб зробити їх індеферентними до виборів. Всі заходи, які проводяться в Харкові є безнаціональні.

Якмй електорат залишається? Правильно... Електорат регіонально-януковичиський... За кого вини будуть голосувати? Так ото ж...

Молодь а навчальних закладах виховують пасивними, жодної масової роботи зі студентами, учнями технікумів, ПТУ колишніх, не проводиться з тим, щоб зробити їх індеферентними до виборів. Всі заходи, які проводяться в Харкові є безнаціональні.
Між іншим, зараз - те саме. І за чотири останні роки у царині виховання молоді державою не зроблено нічого. Навіть спроб не пригадую...

Між іншим, зараз - те саме. І за чотири останні роки у царині виховання молоді державою не зроблено нічого. Навіть спроб не пригадую...

По всій системі освіти йде принцип - "школа внє палітікі".

таким чином, в умовах гібридної війни. де немає лінії фронту, а фронтом є вся територія, молодь усувають від активної політичної діяльності. А ті програми чи проекти, які реалізуються, підконтрольні консерві.

Ми помремо. Бидло залишиться.

Назад
Зверху Знизу