Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсудим Порошенко

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
А почему бы не вспомнить, что когда пришёл Порох, то Украина не контролировала такие города как Мариуполь, Славянск, Краматорск, Северодонецк, Рубежное, Лисичанск?
Можна додати ще й Харків, який вже фактично вийшов з під контролю. Аваков приїхав, жодна з військових частин ЗСУ та ВВ не пішла для штурму ОДА. Аваков умовив вінницький "Ягуар" (який роздягнув на майдані Гаврилюка) і, тільки завдяки їхній участі Харків було повернуто під контроль. Маріуполь по суті справи узяв під контроль Тарута, який запустив добровольців та частини ЗСУ у місто... Інші міста - заслуга добровольців. Чомусь тільки не дали тоді команду, знищити колонну на чолі з Гіркиним, яка пройшла вільно повз наші позиції до Донецька... А? Чому ж не дано було команди знищити цю колонну? Тоді би не прийшлось говорити про частину досі окупованого Донбасу.
И хотелось бы услышать подобную информацию про правление Сталина с 1941 по 1945 г. Ну там про цены, курс доллара, коммуналку, рост экономики, вообще про ситуацию СССР в этот промежуток времени.
А це вже із циклу "В огороді бузина, а в Києві - дядько". :-) Або зрівняв хрен з пальцем... :-)

А потом на других должностях – я ж написал. Ну и, клааасно жилось тогда, ага?
Ти не відповів на запитання:

Наскільки ж тоді за цей період девальвувала національна валюта?

Слушаю фоном сейчас Порошенко на радио "Армия FM" в прямом эфире.

Отвечает на звонки слушателей...Я вспоминаю всех предыдущих президентов Украины, между ними и Порохом - пропасть. Теперь любой президент, после его (Пороха) каденции, пусть попробует объяснить, почему не бывает в армейских подразделениях и не ест с солдатами за одним столом, почему он не ходит на радиоэфиры, телеэфиры, не успевает за один день побывать в разных населенных пунктах за один день и встретиться с громадой, а вечером уже быть в Брюсселе на саммите и т.д. и т.п.
Порох лучший кандидат на сегодня.

Ты забыл сколько стоили кубонокорбованцыи как они обесценивались?
Так твой политолух тоже никаких цифр не привел – сплошной ****еж почти по всем пунктам
Зачотна істерика... Ото сиди й не пускай тут соплі. якщо не знаєш... А то це мені нагадує сепарський фірмовий "аргумент" - вивсьоврьоті...:іржач:

Кто о чем, а вшивый о бане.))
Каким боком он к этому оборзевателю, что ты тут выложил?
:іржач:
До Василя він ні до чого. А до тебе пряме відношення, ти же з ним однодумець і рвеш тут на сідницях волоса за Пороха...

К тому же, если почитать Постанову про проголошення незалежності України, то там даже для первокурсника Юрки будет понятно, что Украина является преемницей УССР.
Была УССР, стала Украина.
Ничего там такого нет.

Кернес був і в Україні, яка зараз без Пороха і в Україні, яка зараз з Порохом.
Щоб оцінювати роботу Президента Пороха в нашій частині України, треба порівнювати його роботу з роботою інших керівників, в інших частинах України, які ці чотири роки розвивалися без Пороха. До Пороха всі частини України були однаковими.

этому *****у ***** на твои аргументы :)

у него работа такая, ****ь из-под псевдо-патриотичного аккаунта

Ну, так ти же проговорилась "ми"... А я тобі вказав, що це мене не стосується... :-) Чи з логікою погано.... Тупа, як сибірській валянок... Воно ж помітно, що не спроможна вивчити українську за стільки років... Через це і розмовляєш на мові окупантів та сепаратистів-******ів. І за Кернеса зізналася сама, що голосувала... :-) От же, ******... :-)

ишь ты, как порвало пердак

значит правда

можешь не отпираться, *****

:D

Прямо там такой формулировки нет, но была УССР, а стала Украина.
Вот именно, что нет, т.к. Украина не является преемницей УССР.
Ну а твой высер про УНР отвергла сама ВР.
И где же она отвергла?

Порох лучший кандидат на сегодня.
Я тоже к этому склоняюсь...Похоже действительно Лучший!!! Для таких *****ов, которые Хавают всё это с вожделением! Волох вон даже написал, "пусть воруют, воровать надо чтоб ***ло не напало"...Это ж надо так Просратые 5 лет своего царствования так преподать Лохам как сплошные Пэрэмоги. и главное сидят каждый в своём гавне и радуются. "Царь классный, ниразу нас не отпиздохал седня, отличный царь!" Рабы ***ть сраные. Пальчевский верно заметил: Пэтро великий артист.

Назад
Зверху Знизу