Статус: Офлайн
Повідом.: 40136
Повідом.: 40136
Візьми і прочитай, що я раніше писав, і що ти писав. Я писав з самого початку, що було відшкодовано різницю в цінах за спожитий газ. А ти мене намагався переконувати що це сплата за спожитий, але не оплачений газ. А я без вказання місяців, говорив, що в 2014 р. та 2015 р. Газпром продавав газ за передоплатою. Так воно і було. Балалаєчних недороблений...
Давай, ще поістери... Мені це дуже подобається... Привіт твому дружку пузатому передай!Давай ще поістери. Мені це подобається...
Дебила кусок, что такое разница в ценах за потреблённый газ? Разница между чем и чем?
Вы хоть понимаете, какую чушь вообще городите?
Разница есть между оплаченным и неоплаченным потреблённым газом за отдельные периоды 2014 и 2015 годов.
Это ж пиздануться можно, каких только долбоёбов на свете ни бывает!..
Ну, и для дебилов, видимо, нужно запостить ещё разик:
Под статьёй стоит подпись.Трибунал підтвердив порушення Газпромом зобов’язань щодо обсягів транзиту газу та присудив Нафтогазу компенсацію в розмірі 4,63 млрд дол. З цієї суми 2,1 млрд дол. були зараховані арбітрами в якості оплати за отриманий Нафтогазом у 2014-2015 роках, але неоплачений внаслідок відсутності погодженої ціни газ. Цей газ був тоді ж реалізований в Україні, за нього отримані гроші і сплачені податки.
Департамент з корпоративних комунікацій
Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України»
Ссылка на официальный сайт Нафтогаза:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

а почему не началось с "Володимир, вы, как всегда, усрались..."