Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсудим Порошенко

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
Тобі вже по Фрейду декілька діагнозів можна поставити... У мене сусід фахівець по психології вже їх поставив... Радить тобі почитати уважно популярну літературу з досліджень Фрейда, Ламброзо і ще популярніше в книгах у Г.Клімова... Співчуваю! :іржач:

Полный ****ец: Гэ Климов в одном ряду с Фрейдом через запятую. :D
Выбрось книги, дядя. Для тебя чтение - пустая трата времени!

:іржач::іржач::іржач:
Візьми і прочитай, що я раніше писав, і що ти писав. Я писав з самого початку, що було відшкодовано різницю в цінах за спожитий газ. А ти мене намагався переконувати що це сплата за спожитий, але не оплачений газ. А я без вказання місяців, говорив, що в 2014 р. та 2015 р. Газпром продавав газ за передоплатою. Так воно і було. Балалаєчних недороблений... :іржач:
Давай, ще поістери... Мені це дуже подобається... Привіт твому дружку пузатому передай! :іржач: Давай ще поістери. Мені це подобається...

*****а кусок, что такое разница в ценах за потреблённый газ? Разница между чем и чем?
Вы хоть понимаете, какую чушь вообще городите?
Разница есть между оплаченным и неоплаченным потреблённым газом за отдельные периоды 2014 и 2015 годов.
Это ж *****нуться можно, каких только *******ов на свете ни бывает!..

Ну, и для *****ов, видимо, нужно запостить ещё разик:
Трибунал підтвердив порушення Газпромом зобов’язань щодо обсягів транзиту газу та присудив Нафтогазу компенсацію в розмірі 4,63 млрд дол. З цієї суми 2,1 млрд дол. були зараховані арбітрами в якості оплати за отриманий Нафтогазом у 2014-2015 роках, але неоплачений внаслідок відсутності погодженої ціни газ. Цей газ був тоді ж реалізований в Україні, за нього отримані гроші і сплачені податки.
Под статьёй стоит подпись.
Департамент з корпоративних комунікацій
Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України»

Ссылка на официальный сайт Нафтогаза:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Незаконне збагачення не скасоване. Збагачуйтесь.

dcb2hd.webp

Это как то двусмысленно звучит: "незаконное обогащение никто не отменял" :)

Напомнило старючий анекдот:
Встречаются два грузина. И один другому говорит:
- Слюшай, я недавно поразительный штука узнал! Оказывается, "За совращение малолетних!" это не тост - а статья!!!

Володимир, если не знаете ничего по теме, не лезьте в спор. Ваш мозг деменцировал, и вы уже давно не способны выделять и анализировать достоверную информацию.
Странно... :confused: а почему не началось с "Володимир, вы, как всегда, усрались..."

З цієї суми 2,1 млрд дол. були зараховані арбітрами в якості оплати за отриманий Нафтогазом у 2014-2015 роках, але неоплачений внаслідок відсутності погодженої ціни газ.
Це вже смішно до всерачки... Бо, неузгоджена ціна на газ і дала привід говорити про борг. Бо, увесь період у 2014-2015 рік газ сплачувався, але за цінами, які вважав "Нафтогаз" доцільними. Стокгольмський арбітраж визнав що ці ціни були нижче ринкових і постановив доплатити за отриманий газ по ринковим цінам... Якщо незгодний знову, то наведи періоди (у які місяці у зазначений період) "Нафтогаз" не заплатив жодної копійки за отриманий газ.

... у тебе з головою.

Гэ Климов в одном ряду с Фрейдом через запятую.
Чи читати не вмієш... Де там кома поміж прізвищами Фрейда і Клімова. Коли написано білим по чорному "...і ще популярніше..."

М-да! Воістину талант, союз і два слова вважати комою. Хоча, якщо ти писав у коматозному стані, то можна зрозуміти. :-)

мозг деменцировал, и
Так, лікарі зараз усі пишуть про те, молоді зараз хворіють на стариковські захворювання...
А у Вас ще до цього додались і нездадтність до аналізу фактів... Ну. це вже гірше будь-якої хвороби.

... у тебе з головою.

Чи читати не вмієш... Де там кома поміж прізвищами Фрейда і Клімова. Коли написано білим по чорному "...і ще популярніше..."

М-да! Воістину талант, союз і два слова вважати комою. Хоча, якщо ти писав у коматозному стані, то можна зрозуміти. :-)

Ты того Климова читал? -Я читал на спор, потому что человек поставил 100 баксов на то, что читать не стану. Галиматья эта может представлять интерес исключительно для психиатров и специалистов по пропаганде. Причём, человек с элементарно развитым чувством слова, сразу же откажется от подобного чтения. Ну, а кому медведь на ухо наступил - пусть читают, только зачем в таком случае вообще читать? :D
P.S. Ты там кому то диагноз обещал? -Я тебе про твой напишу.
Ты, кугут, прожил всю жизнь в скафандре. -Вокруг была русскоязычная среда, а у тебя в скафандре - "кислород" мовы. И теперь тебе за это обидно и хочется отомстить. Поэтому майдан ты поддержал. Но из за того, что сто тысяч ******ков срали три месяца в центре Киева, Харьков свои предпочтения не изменил. Так что так в скафандре и помрешь, космонавт закомплесованный. :любов:

Ты того Климова читал? -Я читал на спор, потому что человек поставил 100 баксов на то, что читать не стану. Галиматья эта может представлять интерес исключительно для психиатров и специалистов по пропаганде. Причём, человек с элементарно развитым чувством слова, сразу же откажется от подобного чтения. Ну, а кому медведь на ухо наступил - пусть читают, только зачем в таком случае вообще читать?
:іржач:Не сумнівайся саме того Клімова читав... 1.Клімова рекомендував для тих, хто не в силах здолати Фрейда та Ламброзо. через це Клімов у літературному жанрі дуже влучно описав прояви латентного гомосексуалізму у літературній формі прив"язавши їх до власного життєвого досвіду. І у багатьох випадках вони співпадають із загальною симптоматикою виявленими Фрейдом та Ламброзо. Особливо це стосується пропаганди, бо саме пропагандисти у більшості випадків є носіями цієї симптоматики.
P.S.
Ты там кому то диагноз обещал? -Я тебе про твой напишу.
Ты, кугут, прожил всю жизнь в скафандре. -Вокруг была русскоязычная среда, а у тебя в скафандре - "кислород" мовы. И теперь тебе за это обидно и хочется отомстить. Поэтому майдан ты поддержал. Но из за того, что сто тысяч ******ков срали три месяца в центре Киева, Харьков свои предпочтения не изменил. Так что так в скафандре и помрешь, космонавт закомплесованный. :любов:
:іржач: Ну, ось... Стало зрозумілим з ким маю мову. І тут ти ні хрена не вгадав. Я прожив усе життя у Харкові у російськомовному середовищі, вчився і у середній школі та й у вищій російською мовою й володію російською не гірше за тебе. Українську мову та літературу вивчав у середній школі й ставився до неї так само, як і до усіх інших навчальних дисциплін. Усі мої наукові публікації за часів СРСР писалися та видавалися російською мовою. За часів незалежності видавався українською... Пишу на форумі виключно українською, щоб доказати *****ам, що нормальні та розумні етнічні росіяни можуть спокійно опанувати українську, та володіти нею не гірше, ніж етнічні українці. *****ам це незрозуміло, бо вони ніколи не хочуть працювати над собою. І шукають причини для того, щоб нічого не робити в усіх справах... Через це саме такі *****и лізуть на ХФ щоб хоч тут якось самоствердитись, бо у реальному житті вони на це не здатні... І саме твій пост довів, що у тебе є комплекси, в тому числі і комплекс скафандру. Якщо за 26 років незалежності України так і не спромігся опанувати українською мовою, то такі ж самі результати у тебе і у інших справах. А презирство, з яким ставишся до українського народу, та його мови, свідчить лише про твою обмеженість і хамство притаманне не росіянам, а *****ам-******ам. І, про Харків ти дурню написав. Бо, Харків, з часів його заснування як був українським містом, так залишається і досі. Звичайно, та *****ня, яка сюди наїхала за часів радянської влади у пошуках кращого життя з *****стану, хоче притягнути й *****ські звичаї, але цього ніколи не буде. І не мрій... А, якщо тобі тут щось не подобається, то ніхто тебе не тримає. У РФ є програма, вони з радістю тебе приймуть у свої обійми. Дадуть паспорт, "підйомні" та путівку на постійне місце проживання куди-небудь на Урал, або на Далекій Схід, звідки росіяни тікають... Ось там є для тебе можливість самоствердитися й показати свій *****ський патріотизм... Вперед із піснями! :іржач:

А вообще ты очень смешон, потому что который день пытаешься оспорить решение Стокгольмского арбитража.
:іржач:
Ти прав, прийдеться для *****ов дати інформацію, від якої вони будуть істерити ще декілька днів.
Пора вже кінчати. Поводив вас обох за нос... Виказали усю свою **** і годі... Бо, вже як заїжджені платівки пішли на третє коло по одній і тій же стежці. :іржач:
Але отримав насолодження від ваших істерик та від того, що показали усю свою ****... Не треба, навіть, давати характеристики та коментарі... Усе самі зробили. :іржач:
Як казав мій покійний дід. ****** спроможний лише на те, щоб вивалити усю свою ****, треба тільки не заважати йому робити це... Ось я так і робив... Але було дуже цікаво. :іржач:

2 грудня 2017 р. Стокгольмський арбітраж виніс перше остаточне рішення у спорі між "Нафтогазом" і "Газпромом" щодо контракту купівлі-продажу газу.

Було задоволено практично всі ключові вимоги НАКу щодо зміни цього контракту. Переглянуто цінову формулу, і тепер ціна російського газу для "Нафтогазу" не прив'язана до цін на нафту і нафтову продукцію, натомість арбітри ухвалили, що ціна має орієнтуватися на ціну газового хабу. Щоправда, бажаної для НАКу формули "хаб мінус транспорт" не досягнуто, але й така перемога дала змогу визначити ціну поставленого у другому кварталі 2014 р. російського газу у 352 дол. за тисячу кубометрів замість 485 дол., як рахував за контрактною формулою "Газпром".

Однак ціну на газ, поставлений "Газпромом" в Україну у зазначений вище період, було знижено не настільки, як просив "Нафтогаз", що погоджувався сплатити борг за ціною 268,5 дол. Унаслідок цього НАК була зобов'язана компенсувати російській компанії близько 2,019 млрд дол., на які нараховувалася щоденна пеня у розмірі майже 600 тис. дол.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Я не сподіваюсь на вашу порядність, але може я помиляюсь... А? :іржач:

Це вже смішно до всерачки... Бо, неузгоджена ціна на газ і дала привід говорити про борг. Бо, увесь період у 2014-2015 рік газ сплачувався, але за цінами, які вважав "Нафтогаз" доцільними. Стокгольмський арбітраж визнав що ці ціни були нижче ринкових і постановив доплатити за отриманий газ по ринковим цінам... Якщо незгодний знову, то наведи періоди (у які місяці у зазначений період) "Нафтогаз" не заплатив жодної копійки за отриманий газ.

****ец.
То есть Газпром как *** поставлял газ после того, как Нафтогаз предоплачивал за него по ценам, которым сам хотел, а Газпром только потом опомнился и понял, что его наёбывают и потребовал уже свою цену?
Да я большего бреда в жизни не слышал! :іржач:

****ец.
То есть Газпром как *** поставлял газ после того, как Нафтогаз предоплачивал за него по ценам, которым сам хотел, а Газпром только потом опомнился и понял, что его наёбывают и потребовал уже свою цену?
Да я большего бреда в жизни не слышал! :іржач:
" Газпром. після цього поставив вимогу, сплачувати авансом наперед за ціною, яку узгодили з Європою, залишивши питання про розгляд розбіжностей в ціні в арбітражі. Що і зробив Стокгольмский арбітраж. Якби Нафтогаз, взагалі не оплатив, то це був би привід для того, щоб Газпром не постачав газ в Україну.

Назад
Зверху Знизу