Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсудим Порошенко

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
У тебя "хорошие" новые друзяки объявились. :ги:
Жалко что мудака бахмутского больше с вами нет.
А я не думав, що у тебе з"явиться такий однодумець, як Кернес. Ну, то твої проблеми.
А ящо ти про моїх друзів, то вони майже усі звільнилися із ЗСУ в минулому році. Хоча на війні були з самого початку й пішли туди добровольцями... В той час, коли багато хто із тих, хто при владі наживається на крові Майдану і на крові тих, хто загинув в АТО. Ось це, мене бентежить найбільше...

По крайней мере он не распродает по дешевке военное имущество, в отличие от Гриценко, Тимошки и иже с ними.
А яким боком будь який міністр оборони до розпродажу військового майна та озброєння, та ще й до встановлення на нього ціни. Це не входить в компетенцію міністра оборони. Так що це мантри для неосвічених та необізнаних лохів.
До того ж, якби він мав до цього відношення, то давно би проти нього було порушена кримінальна справа і він би, як і усі міністри оборони України, сиділи би у буцигарні.

А я не думав, що у тебе з"явиться такий однодумець, як Кернес.
??? К чему ты это ляпнул?
В той час, коли багато хто із тих, хто при владі наживається на крові Майдану і на крові тих, хто загинув в АТО.
Хто? Ты явно говоришь какими то штампами а-дя бомбата гришина/семенченко.
А яким боком будь який міністр оборони до розпродажу військового майна та озброєння
А какими боком Президент до Укроборонпрома?

Кстати, решение про продажу военной техники за границу принимается на высшем уровне, к какому относится и министр обороны. Без него никак не могут продать.

Это для меня вообще откровение. А танк Оплот тоже из старых танков сделан или новый уже?

Берется шасси от т80, прошедшим модернизацию по программе "отражение", и полностью потрошится.
Шасси, єто танк без башни.
В шасси меняют МТО(двигатель, коробки). Двигатель 6тдф более мощній, коробки реверсніе (вперед и назад ездит на первіх 3 передачах с одинаковой сокростью), и так далее.

Башню варят. (советские шли с литыми башнями, они хуже). Вкидывают туда новое СУО, оптику, связь, и так далее.
Ставят ВСУ (маленький двигатель с генератором, чтоб не работал оснвоной для того, чтоб работали все системы танка)
Ставят новую ДЗ нож. Вкидывают кондициолнер. В идеале (таких случаев история еще не знала) вкидывают КАЗ "заслон"
Ну и проводят дополнительные работы по мелочам.
Чуть не забыл про гидрообьемную передачу (вместо рычагов штурвал)

В целом, там идет серьезная прокачка. Ну а шо вы хотите. Предельные габариты и вес строго регламентированы мостами и жд платформами. Пассивная комбиброня, катки, торсионы - это все нормальное и полностью соответствует.

По крайней мере он не распродает по дешевке военное имущество
Це ти правий. Він просто через свого подільника Свинарчука примушує Укроборпромівські підприємтсва купляти в 2...4 рази дорожче запчастини до військової техніки, щоб отримувати відкати... І не тільки запчастини, але й санітарні авто для евакуації поранених від корпорації "Богдан", 25 із яких поламалися майже одразу... Це, ти правий... Погоджуюсь...

??? К чему ты это ляпнул?
Кернес заявив, що на президентських виборах голосував би за Порошенка
Більше читайте тут:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Хто? Ты явно говоришь какими то штампами а-дя бомбата гришина/семенченко.
Тоді доведи, які із власних передвиборчих обіцянок на Майдані на минулих виборах виконав Порошенко?
А какими боком Президент до Укроборонпрома?
А ти що? Не знаєш, хто в країні Верховний Головнокомандувач і Голова РНБО... Тоді не суйся у справи, в яких нічого не тямиш. А то підставляєшся сам бід глузування над своїми дописами.

Кстати, решение про продажу военной техники за границу принимается на высшем уровне, к какому относится и министр обороны. Без него никак не могут продать.
мені вже набридло відповідати на твої нескінчені висери, що йдуть від нерозуміння питань, в які влазиш... Читай та вивчай Закони України в тому числі про повноваження Міністра оборони...

Заставляет? Доказать это можешь или только догадками делишься?
Вчора усе викрив Наливайченко... Мені достатньо. Та й документи обіцяють незабаром засвітити. Про це вже давно відомо американським спецслужбам, як і про офшори Порошенко... Так що наберись терплячки, скоро про все стане відомо...

То есть он даже ***ть не знает что творится в его ведомстве? А ведь имущество которое распродавалось было на балансе ВСУ.
Потрібну кількість озброєння та військової техніки визначає начальник Генштабу, як і кількість надлишкового.

Кернес заявив, що на президентських виборах голосував би за Порошенка
И что? Это его дело. Мне теперь автоматом надо быть против Пети и бежать поддерживать твою ****ь гриценко?

Тоді доведи, які із власних передвиборчих обіцянок на Майдані на минулих виборах виконав Порошенко?
Ты глухой и слепой?
А ти що? Не знаєш, хто в країні Верховний Головнокомандувач і Голова РНБО... Тоді не суйся у справи, в яких нічого не тямиш. А то підставляєшся сам бід глузування над своїми дописами.
Ну что ты херню пишешь? Без согласия и содействия Министра обороны ничего списывать и продавать с армии не будут.

И что? Это его дело. Мне теперь автоматом надо быть против Пети и бежать поддерживать твою ****ь гриценко?
А чого ти так вчепився у Гриценко? Я про нього, ніде, не згадував? Ну, не подобається тобі Гриценко, то твої особисті проблеми. Люби свого однодумця Кернеса... Я ж не проти... с

Ну что ты херню пишешь? Без согласия и содействия Министра обороны ничего списывать и продавать с армии не будут.
В останнє пояснюю за Законом України та Положенням про відчуждення військового майна Начальник Генштабу визначає кількість надлишкового озброєння та військового майна, а рішення про продаж приймає РНБО та КМУ, ціну визначає Міністерство економіки, а безпосередній продаж здійснюють спеціально створені при КМУ підприємства (наприклад Укрспецекспорт), гроші від реалізації йдуть в Держбюджет. Читай відповідні Закони України та Положення...

Списывать не будут, а продавать списанное в утиль легко, без согласия и финансовой выгоды для МО. Министерство обороны не является субъектом хозяйственной деятельности. Поэтому куплей/продажей вооружения МО не имеет права заниматься по закону. Это бюджетное ведомство.
Но техника и вооружение с боеприпасами стоит на балансе МО. И для выведения необходимо согласие этого МО.
А чого ти так вчепився у Гриценко? Я про нього, ніде, не згадував? Ну, не подобається тобі Гриценко, то твої особисті проблеми. Люби свого однодумця Кернеса..
Так я ж тебе пропонував аналогічно йти в тему про Гриценка. Ти тут що робишь?
В останнє пояснюю за Законом України та Положенням про відчуждення військового майна Начальник Генштабу визначає кількість надлишкового озброєння та військового майна, а рішення про продаж приймає РНБО та КМУ
А міністр не є ****** Уряду та РНБО? Нач. Генштабу безпосердньо не підпорядковувається міністру оборони?

Так я ж тебе пропонував аналогічно йти в тему про Гриценка.
Добре, дякую! Мушу визнати, що ти мене переконав. Тепер буду голосувати, як ти рекомендуєш, за Гриценка!

А міністр не є ****** Уряду та РНБО? Нач. Генштабу безпосердньо не підпорядковувається міністру оборони?
Знайди мені. будь ласка, такі повноваження, які намагаєшся впарити:

И что из этого? Для, тебе же написали кто занимается отчуждением излишнего имущества армии. Что тебе не понятно? Министр МО только утверждает эту бамагу, он не хозяйственник.
Так все таки утверждает? И нахуя ты тут тогда ****обльством занимаешься?
Знайди мені. будь ласка, такі повноваження, які намагаєшся впарити:
Ну что ты *****а включил? Министр МО является ****** СНБО и Кабмина и его там первое слово. Никто не продаст и патрона если он залупится на предмет того что "самим надо".
А на тот период он был назначен Ющом, но быстро спелся с воровкой.

Министр МО является ****** СНБО и Кабмина и его там первое слово. Никто не продаст и патрона если он залупится на предмет того что "самим надо".
Перше слово за Верховним головнокомандувачем і за Головою РНБО. Міністр має право голосу, як і усі члени КМУ та РНБО. Якщо начальник Генштабу вважає що озброєння надлишкове, то він, звичайно, може йому заперечити або погодитись. От і усе. Але рішення на продаж приймається колективним рішенням РНБО та КМУ, в якому МО має один голос. Після прийняття рішення на реалізацію, ані МО ані Генштаб вже не бере жодної участі у подальших діях... От і усе...

А он что, не является подчиненным министра обороны?
Когда продавали по дешевке комплексы С300, то договор заключали «Укроборонсервис» и Министерством обороны Украины. Скажи еще что министр обороны был не в курсе.
Да это все равно что со стенкой разговаривать.

Когда продавали по дешевке комплексы С300, то договор заключали «Укроборонсервис» и Министерством обороны Украины.
Хто з ким заключали договір? Що? Міноборони продавало "Укроборнсервісу", чи навпаки? :іржач:
А хто ціну встановлює на надлишкове майно? :іржач:

Назад
Зверху Знизу