Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсудим Порошенко

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
да, ви врете. Малишева не делал 500 танков.
Вроьте ви. Точніше маніпулюєте. Ніде не сказано що лише Малишева дав 500 танків.
В статті сказано:

Всього за період з 2014 по 2018-й рік в ЗСУ було додатково сформовано ряд танкових підрозділів, включаючи танкову бригаду Корпусу резерву та додатково поставлено понад 500 танків.

Перечитай ще раз, де тут чи в статті про те що Малишева поставив 500 танків?

А ти маніпулятор. Маніпулюєш використовуючи принцип хибних стверджень.
Спочатку ти просовуєш хибне ствердження що Малишева не випускав 500 танків (що насправді правда, проте ніхто ніде не стверджував що лише Малишева. Ти перекрутив) а далі верещиш що це брехня.
Звісно це брехня бо ти сам її збрехав в попередньому реченні.

От і всьо кіно з вами.

Вроьте ви. Точніше маніпулюєте. Ніде не сказано що лише Малишева дав 500 танків.
В статті сказано:

Перечитай ще раз, де тут чи в статті про те що Малишева поставив 500 танків?

А ти маніпулятор. Маніпулюєш використовуючи принцип хибних стверджень.
Спочатку ти просовуєш хибне ствердження що Малишева не випускав 500 танків (що насправді правда, проте ніхто ніде не стверджував що лише Малишева. Ти перекрутив) а далі верещиш що це брехня.
Звісно це брехня бо ти сам її збрехав в попередньому реченні.

От і всьо кіно з вами.

єто танки всу, которіе просто сняли с пеньков. И поставили с пеньков в боксі. Все. Єто танки армии, их ниоткуда не закупали и не делали на заводах. Єти танки БІЛИ у ВСУ. И утверждать обратное, что якобі благодаря мудрому руководству у ВСУ появилось полтищі танков - єто манипуляция.

Любі друзі шлі еще дальше. Они списівали машині ВСУ (оплот из т80 получается, если что. БТР3 ща варят, раньше брали с ВСУ), брали снятое с машин ВСУ, которіе шли на єкспорт (при модернизации совковое снимается, ставится импорт и новодел), и перепродавали ВСУ. С тройной накруткой. НУ разве не гениально?

Если ваш кандидат П.Рошенко, то поговорим, как при нём хорошо сидят рыги, ага?

а смысл?? каждый выбирает своего олигарха в этих выборах, я это уже написала -другого не дано((( и да, пока мне ближе Порох, как-то не хочется жить в хнре

каждый выбирает своего олигарха в этих выборах
А що? Окрім олігархів у списку кандидатів немає таких, що ніяк не пов"язані з олігархами? Чи осліплі від ореолу олігарха?

єто танки всу, которіе просто сняли с пеньков. И поставили с пеньков по частям. Все. Єто танки армии, их ниоткуда не закупали и не делали на заводах. Єти танки БІЛИ у ВСУ. И утверждать обратное, что якобі благодаря мудрому руководству у ВСУ появилось полтищі танков - єто манипуляция.

Любі друзі шлі еще дальше. Они списівали машині ВСУ (оплот из т80 получается, если что. БТР3 ща варят, раньше брали с ВСУ), брали снятое с машин ВСУ, которіе шли на єкспорт (при модернизации совковое снимается, ставится импорт и новодел), и перепродавали ВСУ. С тройной накруткой. НУ разве не гениально?

Так что все те танки, которые с такой помпезностью представляли - это просто покрашенные старые советские танки с навешенным оборудованием? С нуля ни одного танка не сделали за эти годы??

А що? Окрім олігархів у списку кандидатів немає таких, що ніяк не пов"язані з олігархами? Чи осліплі від ореолу олігарха?

Прохідні до другого туру Порошенко, Тимошенко, Коломойскій.
Там є не олігархі?
Згоден. Проте лише один бізнесмен - Порошенко.

Проте для загалу він також алігарх. Ну не розбирається у нас народ.

Так что все те танки, которые с такой помпезностью представляли - это просто покрашенные старые советские танки с навешенным оборудованием? С нуля ни одного танка не сделали за эти годы??

Навіщо робити з нуля коли є база (яка дуже дорого коштує) яку треба відновити та модернізувати.

На консервацію танки також виготовлялись щоб от так, у разу потреби їх можна було відновити до бойового стану. Така задумка і була.

Чи ти хочеш на армію не 1.5% податку платити а 10% ?
В тебе я гарна зброя яку треба почистити та новий сучасний приціл поставити і вона буде сучасною по характеристикам.
Ти будеш нову в 500-700% дорожчу робити а цю покинеш, чи таки змастиш\пофарбуєш та за пів року озброїш необхідні укріплення?

Хоча скоріше за все я пишу ваті.

Нову бронетехніку також будують. Проте ту якої немає на консервації.

часть сняли с консерваціі, их отмилі, ремонтировали силами рабочих бригад заводов, подразделений ОРТМ, а также волонтеров (что немало важно). Несколько десятков - модернизировали разной степени глубини. На более современное поменяли оптику, дз, поставили цифровую связь, и так далее. Єто винужденная мера, где ти совковую связь возьмешь, и зачем? Ну покрасили конечно тоже. Єто нада біло делать, потому что иначе воевать можно на ланосах. Но говорить о том. что у нас прям бронетанковая промішленность ***рит в три смени віпуская танки тисячами - єто циничная ложь и ****еж. Уви. Я говорю єто без всякого сарказма. Я очень бі хотел, чтоб ХАрьков, как бронетанковая кузница, ебашил за капусту броню в силовие структурі, и на експорт. Но уви

Прохідні до другого туру Порошенко, Тимошенко, Коломойскій.
З чого узяли? Ці рейтинги ще вилами по воді писані. Вибори без фальсифікацій преподнесуть інші відомості...

Там є не олігархі?
Звичайно, що є...

Проте лише один бізнесмен - Порошенко.
Порошенко - типовий олігарх. Бізнесмени займаються бізнесом, їм не треба лізти в політику, щоб збільшувати власні статки... Просто ніколи, бо вони зайняті виключно бізнесовими справами. Але вони завжди вимагають, щоб в країні були рівні умови для ведення бізнесу для усіх, а не для тих бізнесменів, хто при владі.

Міністр оборони України Степан Полторак підтвердив, що систему протиповітряної оборони навколо Києва переобладнали за кошти компанії Рошен.
А Харкова? Я рошенки покупаю усилено 5 лет подряд. За Киев они трусятся….у нас тут до границі 30км, если что.

я хочу. Але я ще хочу, щоб руки повідрубували тим, хто краде на армії та впк.

Порошенко сам винен буде в своєму програщі. Треба було руки рубати, та всю цю наволочь, яка нині на вибори йде.

Навіщо робити з нуля коли є база (яка дуже дорого коштує) яку треба відновити та модернізувати.

На консервацію танки також виготовлялись щоб от так, у разу потреби їх можна було відновити до бойового стану. Така задумка і була.

В тебе я гарна зброя яку треба почистити та новий сучасний приціл поставити і вона буде сучасною по характеристикам.
Ти будеш нову в 500-700% дорожчу робити а цю покинеш, чи таки змастиш\пофарбуєш та за пів року озброїш необхідні укріплення?

Хоча скоріше за все я пишу ваті.

Нову бронетехніку також будують. Проте ту якої немає на консервації.

Это для меня вообще откровение. А танк Оплот тоже из старых танков сделан или новый уже?

Это для меня вообще откровение. А танк Оплот тоже из старых танков сделан или новый уже?
Относительно уже старый, но стоит раз в 10 дороже Булата. Смысл их производить когда на те же деньги можно восстановить 10 Т-64?
Хотя 10 танков вроде как сделали для ВСУ.
Порошенко сам винен буде в своєму програщі.
А что он проиграл?
Але я ще хочу, щоб руки повідрубували тим, хто краде на армії та впк.
Крадут, а может и не крадут. Будет решение судов- тогда и поговорим. Ты ж понимаешь что эта тема поднята и раздута аккурат под выборы в чьих то интересах, у которых рыло в пуху еще больше.

Назад
Зверху Знизу