Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсудим Порошенко

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
У журналиста-расследователя Дениса Бигуса нашли влиятельных родственников в России.

ахуенчик. У *****енко невестка с ****, и сынок в футболки "раша" бегает.

это его за длинный язык ****или?:D

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

"Сім'я дружини Дениса Бігуса патріоти, щоправда Росії, а не України. І навіть активно цікавляться практикою шпигунства, судячи з книг на полиці, і люблять почитати про досвід ЦРУ", - пише Дзиндзя.

Цікаві відомості...

Andriy Senchenko
1 год ·

КОРУПЦІЯ НА ВОЄННИХ ЗАМОВЛЕННЯХ: ЗВІДКИ ГРОШІ НА ВІДКАТИ?

Цього тижня «вибухнуло» журналістське розслідування корупції на воєнних замовленнях, до якої причетні вищі посадові особи держави і їхні родини.

Насправді це навіть не вершина айсберга.

Значна частина оборонного бюджету країни на 2019 рік вже запланована до розкрадання.

Приводжу тільки окремі кричущі приклади.

Державним оборонним замовленням на поточний рік передбачена закупівля партії мобільних банно-пральних комплексів на шасі КрАЗ. Комплекс складається з кунга, в якому змонтовані бак для води на 500 літрів, чотири душові кабіни, дві пральні машинки, обігрівач і генератор.

Скільки це може коштувати? Максимум 50 – 60 тисяч доларів або десь на рівні 1,5 мільйони гривень за один комплекс.

За скільки його збираються постачати армії? Тримайтеся: за 9 мільйонів гривень або 333 тисячі доларів США за одиницю! В шість разів дорожче!

І це за наші з вами гроші, за той самий воєнний податок, яким кожен громадянин додатково підтримує армію в скрутні для країни часи!

Але і це ще не все.

Особисто Верховний Головнокомандувач Порошенко вже двічі намагався руками військових проштовхнути до Державного оборонного замовлення закупівлю партії з десяти ракетних катерів «Лань» за ціною 3,8 мільярди (!!!) гривень або 140 мільйонів доларів за одиницю.

Для порівняння: шведський ракетний катер Skjold, що має 76-мм гармату, 8 протикорабельних ракет NSM (з дальністю стрільби 180 км) і оснащений сучасною системою керування боєм та обміну інформацією з кораблями НАТО DCN Senit 2000, залежно від комплектації, коштує від 20 до 30 мільйонів доларів.

Тобто особисто Президент України-Верховний Головнокомандувач її Збройними Силами намагаються лише на цьому контракті за 2 – 3 роки вкрасти біля 1,2 мільярда доларів США, що дорівнює 30% воєнного бюджету на 2019 рік.

Саме задля фінансування таких корупційних оборудок нещодавно відбулась маніпуляція з зарплатнею військовослужбовців Збройних Сил та інших збройних формувань.

За вказівкою Петра Порошенка Уряд Гройсмана прив‘язав грошові виплати військовослужбовцям у 2019 році не до прожиткового мінімуму, встановленого на 1 січня 2019 року, а до встановленого на перше січня 2018-го.

В правій колонці таблиці кожен військовослужбовець Збройних Сил, Служби безпеки України, розвідки, Національної гвардії та інших збройних формувань може побачити суму, яку йому кожного місяця не додають задля того, щоб заощадити гроші на корупційні оборудки Петра Порошенка та його подільників.

hbj4df.webp

Цікаві відомості...
Сенченко?
Володя, хоть ты ***ней не занимайся, на этом *****асе сенченко клейма ставить негде.
Да, и с какой он политической шушеры, не с бюта?
А шо Мустафа помахал ручкой БПП, шо то знает?
Долбойоб, он фактически почти сразу откололся, еще в 2014-м.

Внезапно:
Поданный Порошенко законопроект о незаконном обогащении - хуже, чем принятый при Януковиче, - ЦПК

Сенченко?
Володя, хоть ты ***ней не занимайся, на этом *****асе сенченко клейма ставить негде.
Да, и с какой он политической шушеры, не с бюта?
Справа не в тому, де і на кому не можна ставити клейма. Справа у фактах, які він наводить... Чи було би легше, якби хтось інший навів... Будь ласка.

Справа не в тому, де і на кому не можна ставити клейма. Справа у фактах, які він наводить... Чи було би легше, якби хтось інший навів... Будь ласка.
Отвечу словами Дикого Мыша:
Так я не понял.
Военную технику отремонтировали и она поставлена в войска?

Если да, то всех причастных надо наградить.
Володя, ты вольно или невольно вентилируешь жулькин бред.

Внезапно:
Поданный Порошенко законопроект о незаконном обогащении - хуже, чем принятый при Януковиче, - ЦПК
Здесь Юля опередила Пороха. Думаю,ее вариант лучше. Только кто ж его примет?

Володя, ты вольно или невольно вентилируешь жулькин бред.
Який бред? Скільки коштує український катер "Лань" і шведський "Скельд". Порівняй вартість... Або спростуй ще факти наведені в публікації Сенченка... А не уводь в бік жульки... Мене обурює не жулька, а те, що ми в 2014...2015 р.р. збирали по декілька гривень на те, щоб нагодувати та озброїти ЗСУ, а зараз хтось краде із обронного бюджету міліардами гривень... Мене обурює те, що дуже багато тих, хто пішов добровольцями, в тому числі і на волонтерських засадах воювати на Донбасі зараз уходять із армії, не хочу писати чому, бо це просто ганьба. Мені соромно, що каже британський військовий радник, що працював із ЗСУ...
Нагадав мені старий радянський анекдот. Викликають до райкому партії голову колгоспу й кажуть, що до нього приїжджають кореспонденти західних газет. Кажуть приведи господарство в порядок, а то у тебе усе розбито й розкрадене. Він каже: Ну, так і що?". Йому: "Так про оце й напишуть у своїх газетах"... А він відказує: "Нехай брешуть".
Зніми шори з очей. Поговори з тими, хто повернувся із ЗСУ. Поцікався чому вони не продовждили контракт. Шкода, що не можу запросити в декілька груп (бо ці групи закриті), де спілкуються офіцери, які були на передку з 2014 р., майже усі за минулий рік звільнилися...

Який бред? Скільки коштує український катер "Лань" і шведський "Скельд". Порівняй вартість... Або спростуй ще факти наведені в публікації Сенченка...
Я не специалист в катерах, а ты? А даже смею предположить что и сенченко так же профан в этом.
Пусть лучше ответит на .то:
Партия Тимошенко получила десятки миллионов от подставных пенсионеров

Журналисты-расследователи установили, что партия кандидата в президенты Юлии Тимошенко получила десятки миллионов гривен от фейковых «доноров».
Но тебе ж тоже байдуже откуда у воровки бабки.

То то и оно. Не пойму потуг топящих за Порошенко. С одной стороны понятно - вся страна в коррупции. Но углублять и уплотнять коррупцию - не, Порошенко нельзя давать второй срок.
Це мені нагадує ситуацію початку 90-х років, коли багато хто казав, ні, я буду голосувати за колишню партноменклатуру, бо при них було краще...

Я теж на минулих виборах голосував за Порошенка, через бажання тільки одного, щоб не прийшла ригівська блатота знову до влади. Перші два роки його правління мовчав, хоча бачив, що він свої передвиборчі обіцянки не впроваджує в життя. Та й Порошенко мовчав, хоча мав би хоча би щомісяця виступати й пояснювати свої дії... Але пройшло 5 років, а він тільки піарився на черговій передачі відремонтованої військової техніки, або на військових парадах... А зараз мотається по регіонах і намагається підключити до виборів місцевий адмінресурс. Мабуть каже, я же вас усіх не чіпав, бо усіх залишилися на своїх посадах, то ж зробіть усе можливе та неможливе, щоб я виграв ці вибори, інакше підете разом зі мною під суд.

Мене нудить, коли його вихваляє Кернес...

А де усі обіцяні реформи? Усе в повному провалі... Ну. ще можна поставити до заслуг в якійсь мірі економічну децентралізацію регіонів. Але, видно по Харкову, що це тільки надало можливість місцевим адміністраціям красти та отримувати відкати із місцевих бюджетів.

Не виконав обіцянки. Йди займатися власними бізнес-справами. Нехай стане Президентом України державник, що ніколи і ніяк не був пов"заний з олігархами. Надію додає те, що до 7 березня кандидати демократичної опозиції домовляться поміж собою, відкинуть власні амбіції, та дадуть необхідні повноваження одному кандидату на пост Президента... Гадаю, що скоро почуємо про цю подію.

Я не специалист в катерах, а ты? А даже смею предположить что и сенченко так же профан в этом.
А там і не треба бути фахівцем, щоб порівняти водотонажність (клас катера), наявність та технічні характеристики озброєння. Так за першим параметром та призначенням вони ідентичні. Озброєння на шведському катері більш потужне.
А далі нічого не треба рахувати. Бо, сталь із якої зроблені катери має ціну майже однакову (хоча в Україні собівартість, а значить і відпускна ціна сталі має бути менше). Заробітня платня суднобудівників на порядок нижче в Україні, ніж у Швеції. Озброєння катеру теж українського виробництва, значить воно є дешевшим, ніж шведське... Чому український катер має коштувати в 4...6 разів дорожче, ніж аналогічний шведський? Пояснення може бути тільки одне - корупція (відкати)... А Порошенко обіцяв 5 років тому знищити корупцію... Ось так.

Но тебе ж тоже байдуже откуда у воровки бабки.
Мені не байдуже, коли з держбюджету крадуть 2 млрд грн на підкуп виборців.

Гриценко: Порошенко дав вказівку виділити 2 мільярди на підкуп
"Я ще раз кажу під запис – нехай міністр Аваков слухає: та інформація, якою володію я – вони вирішили виділити 2 мільярди гривен на підкуп. Порошенко своїх не дасть. Це будуть наші з вами гроші, щоб купить знову людей, і щоб далі сидіти біля корита", - сказав Гриценко.

Він також заявив, що за організацією цього стоять двоє людей.

"Ключові фігури в штабі чинного президента, які це все організовують – знову кажу під запис Авакову, хай порушують провадження – їх дві: Віталій Ковальчук – перший заступник глави АП, і другий – це Сергій Березенко – тіньовий штаб, де зібрали таких креативних мерзотників, які це все роблять, це депутат фракції БПП", - сказав Гриценко.

Назад
Зверху Знизу