Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсудим Порошенко

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
У меня бесплатный проезд в городском транспорте.
Т.е., киевская команда "Виталия Чемпиона" была обязана выполнить требования Постанови КМУ від 14 березня 2018 р. № 197
"забезпечити у двомісячний строк з дня набрання чинності цією постановою затвердження розміру щомісячної готівкової виплати у 2018 році"
и озвучить тебе (как УБД) и всем остальным заинтересованным лицам конкретную цифру:
"4. Розмір щомісячної готівкової виплати затверджується обласними, Київською міською держадміністраціями та
визначається шляхом множення середньої вартості проїзду у міському комунальному транспорті в області (м. Києві) на 30 поїздок".

dhdce7.webp
Звісно, він не стане на коліна перед путіним, але добре ставить на коліна Державу та українців, зануруючи їх ще глибше в зубожіння, корупцію та залишаючи й надалі дуже вразливими до зовнішніх загроз.
Тобі варто було б переглянути засідання КПРС часів глибокого застою та порівняти їх з останнім ганебним форумом Порошенка, щоб зрозуміти відсутність будь-якої різниці.
Все в кращих радянських традиціях, як і за часів Янука: гучні промови, грандіозні плани та обіцянки, пафос та бравада, а поза сценою на справах звичайна праця на цементацію кримінально-олігархічної системи, гальмування реформ, корупція, кумовство, свавілля та беззаконня всієї вертикалі влади.
Але ти не переймайся: після оголошення результатів першого туру залишиш собі на згадку портрет минулого "непереможного" Президента.

Привет, кремлеботы! Вы скучали?

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

cc5jce.webp

ОСНОВНІ ТЕЗИ З ВИСТУПУ:

Наш шлях у ЄС і НАТО тепер має силу не просто закону - а основного закону.

Голосували депутати всіх фракцій - від влади і опозиції.

Кнопку "Проти" натиснула відверта п'ята колона.

Україна і Євросоюз наблизилися одне до одного як ніколи раніше.

Лише членство в ЄС і НАТО остаточно гарантує нашу державну незалежність.

Бідність є прямим наслідком нашого тривалого колоніального минулого. Тож - пориваємо з ним остаточно.

Знекровлена держава не мала ресурсів аби забезпечити пенсіонерів.

Сьогодні ми можемо ставити собі завдання які ще вчора здавалися дивиною.

Наступати ми будемо по напрямках: АПК, ІТ-технології, машинобудування, логістика, туризм.

Ми входимо до 10 найбільших виробників зерна і до трійки його експортерів.

Прямо зараз триває будівництво 500 амбулаторій - це реформа сільської медицини. І здійснюється вона на кошти конфісковані у президента Януковича.

Там де є світло в Україні буде інтернет!

Середній клас - це той для кого ми будемо працювати.

Військово-промисловий комплекс зробив серйозний крок для вдосконалення української зброї.

Ми відкрили Бескидський тунель.

На рейки української залізниці вийдуть десятки локомотивів "Дженерал Електрик".

Розвивається ринок авіаперевезень. Цьому сприяє політика відкриття ринку для лоукостів.

Безвізовий режим насправді почав працювати.

В Дніпрі скоро постане новий аеропорт.

У нас туризм становить 1,5% ВВП. В світі туризм складає до 10% ВВП - нам є куди рости.

Фінал ліги чемпіонів показав, що навіть в умовах війни ми можемо бути надійним організатором спортивних заходів.

Ніколи ми так не займалися енергоефективністю, як зараз.

Ми не маємо купувати газ за кордоном. Нам має вистачати власного газу.

Я пишаюся що ми підскочили з газової полки Росії - корупційної і збиткової.

У 23-році ми плануємо подати заявку на вступ до Європейського союзу.

В лютому на казначейському рахунку українського уряду лишалося 108000 грн. Нині - 18 мільярдів гривень.

Коли я був обраний президентом - окупований був весь Донбас. Ми звільнили 2/3 Донбасу.

Коли ми знаходилися ремонтувати свою країну ми побачили що у нас проблема з фундаментом. А фундамент - це армія, мова, віра!

Створили армію, боролися і перемогли за право мати власну церкву, впровадили децентралізацію.

Прийшлося долати ще й власний скептицизм. Навіть термін з'явився "зрадофіли". Пам'ятаєте? "Пропало всьо!"

Велика нація і великий народ має ставити собі великі цілі.

Україна, якою вона стала останні роки Путіну не по зубах точно. Москва намагається втрутитися в наші вибори.

Українці більше вам цього не дозволять.

Українцям не потрібен президент і верховний головнокомандувач, який стане перед Кремлем на коліна. І такий який буде фліртувати або хіхікти з Путіним. Не потрібен президент першим документом якого буде акт про капітуляцію перед Москвою.

Стратегічні цілі на другий термін - боротьба з бідністю, вступ до ЄС і НАТО, укладання миру на вигідних для України умовах, відновлення територіальної цілісності України.

Сьогодні офіційно починається моя передвиборча компанія.

не знаю, я только скопипастил текст. А сам-то как думаешь?

вісно, він не стане на коліна перед путіним, але добре ставить на коліна Державу та українців, зануруючи їх ще глибше в зубожіння, корупцію та залишаючи й надалі дуже вразливими до зовнішніх загроз.
Устами бздюли глаголит бывший рыгиАнальный фан.

Звісно, він не стане на коліна перед путіним, але добре ставить на коліна Державу та українців, зануруючи їх ще глибше в зубожіння, корупцію та залишаючи й надалі дуже вразливими до зовнішніх загроз.
Тобі варто було б переглянути засідання КПРС часів глибокого застою та порівняти їх з останнім ганебним форумом Порошенка, щоб зрозуміти відсутність будь-якої різниці.
Все в кращих радянських традиціях, як і за часів Янука: гучні промови, грандіозні плани та обіцянки, пафос та бравада, а поза сценою на справах звичайна праця на цементацію кримінально-олігархічної системи, гальмування реформ, корупція, кумовство, свавілля та беззаконня всієї вертикалі влади.
Але ти не переймайся: після оголошення результатів першого туру залишиш собі на згадку портрет минулого "непереможного" Президента.

скільки разів на день тобі кажуть що ти *****?

скільки разів на день тобі кажуть що ти *****?

Крім форумних *****ів типу тебе, ніхто :D
Что ти в своєму убогому житті бачив, синку, окрім своєї Покотилівки та морських олінклюзивів? Твій світогляд ґрунтується виключно на словах брехунів, а аналіз та альтернативні джерела інформації для твого мозоку просто недосяжні.
Речі твого кумира дуже нагадують одного відомого персонажа з виступом про Нью Васюки.

"Молодь готова проміняти чинного президента з армією, мовою і вірою на безідейного шоумена". МИХАЙЛО ДУБИНЯНСЬКИЙ

А что Порошенку украинскую мову придумал и понес ее в массы ?) Или он босым с крестом по всей Украине прошелся?) Пожалуйста, хватить постить умные слова аналитиков и политологов, который за 1000 гривен скажут серьезно что Амстердам это столица Узбекистана.

Я не знаю, что и кто там обязан – я езжу по удостоверению и еще ни разу никто не предъявил претензий.
Ясно.
Вероятнее всего, в КМДА или получили соответствующее указание с АП или боятся
уменьшить количество прихильныкiв действующего Гаранта из числа УБД и других социальных групп подпадающих под действие этого розпорядження выданного на выполнение постановы кму №197.
Запустят в действие после окончания президентских выборов.

РОЗПОРЯДЖЕННЯм КМДА №1931 вiд 26.10.2018 подписанным В.Кличко, установлена на 2018 год ежемесячная выплата УБД
в размере 240 гривен вместо установленного п.7 ст.12 Закона-3551-XII
права УБД безлимитного пользования всеми видами транспорта общего пользования на городских, пригородных маршрутах.

Изучай:
Офіційний портал Києва Київська міська рада Київська міська державна адміністрація: :ганьба:

Под вопросом, извиняюсь, удалил.

Я вот не могу понять, для чего постят это днище со сравнением билбордов. Чтобы показать что?

Я вот не могу понять, для чего постят это днище со сравнением билбордов. Чтобы показать что?

Потому что это днище дешевый фейк и разгоняет его политолог и почитатель Тимошенко Михаил Чаплыга в Facebook
g0agae.webp

Днище - это такой дешёвый и совсем непаливный плагиат из прощайнемытой, только вот сами не заметили, как испачкались очень здорово.
Дьявол, он ведь кроется в таких мелочах, прям как в анекдоте про Штирлица.

Я, надеюсь, ты уже понял, что ты сюда фейковое днище притянул?

Для всех ушатаных *******ов [не включая в список cosanostra] до сих пор тягающих сюда фейк о билбордах с плагиатом слогана единой рассии:

jdgh3e.webp
cacbh9.webp
Источник с оригинальным фото (2016 г. публикация, место г. Калининград).

44.jpg
j1cbcc.webp
Источник с оригинальным фото (2011 г. публикация, место г. Уфа).

Назад
Зверху Знизу