Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсудим Порошенко

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
вирішив боротись з державними органами! Сюр якийсь. Не з окремими людьми а з Державними органами
Державними органами руководят 2 человека - Порошенко и Гройсман. Запиши фамилии на бумажке, копипастер, и больше не задавай подобных вопросов.

А эту парочку давно пора на выход. Давно и даже изначально

h5jdee.webp

Державними органами руководят 2 человека - Порошенко и Гройсман. Запиши фамилии на бумажке, копипастер, и больше не задавай подобных вопросов.

А эту парочку давно пора на выход. Давно и даже изначально

Ти про які гілки кажеш ЇХ 3, законодавча, виконавча та судова.
Так от, цей ***** і себе можеш зарахувати,хоче боротись з Україною.

269-я страница сбоит

Dmytro Bondarenko‎ група Свідки Кривавого Пастора.

Никогда в истории еще ни один враг не предлагал никому настолько постыдной сделки, как ордынский враг сейчас нам: сдайтесть, подымите лапки, шароварники, пред нашими рылами, откажитесь от борьбы, от всего - своего языка, культуры, от своей души!
А мы вам, нет - даже не землю крестьянам и фабрики рабочим, как сто лет назад разводили, - взамен вообще нихрена не обещаем. Только унижения, тюрьмы и убийства.
Разве не так?
Поэтому, никакого мира, - я хочу увидеть, как они сами наступят себе на ***** своим вонючим лаптем, который метили на наши тела.
--------
А там і померти можна.
Но не раніше.

Група КЛУБ ПОРОХОБОТІВ.

Пишаємося тобою, твоїми дітьми, твоєю мовою, УКРАЇНО!!!
Відео.

Социально близкий Порошенко и Медведчуку депутат ВР Козак купил телеканал "112 Украина", который обвиняли в разжигании розни и пропаганде российской агрессии

gdaaj2.webp

Прежний владелец заявил, что уходит из-за преград деятельности телеканала со стороны Верховной Рады и Нацсовета Украины по вопросам телевидения и радиовещания.
Кроме того, по его словам излишняя политизация информационного рынка уже не дает соблюдать журналистские стандарты.

Звершилося! Цей день увійде в історію України як священний день, день створення Автокефальної Помісної Православної Церкви України, день нашого остаточного здобуття незалежності від Росії. І Україна тепер вже не буде пити, кажучи словами Тараса Шевченка, «з московської чаші московську отруту».

Щойно представники УПЦ Київського Патріархату, УАПЦ та група єпископів УПЦ Московського Патріархату заснували об’єднану Церкву. Дозвольте представити вам її новообраного предстоятеля, Митрополита Київського та всієї України Епіфанія. Саме йому випадає почесна місія поїхати до Стамбула та отримати Томос.

Я щиро вітаю вас з автокефалією і здобуттям нашої духовної незалежності.
Слава Богу і слава Україні!:україна::україна::україна:
:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:

ddfch2.webp

Якось так.👍 До речі, на Софійську площу, окрім Пороха не прийшов жодний "кандидат_у_президенти". Тому що, інші - промосковські.:відстій::відстій:

Первый настоящий президент своей страны

:україна::україна::україна:

Україна починається з кожного з нас.
Ми – це Україна!

ajefj8.webp

Назад
Зверху Знизу