Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсудим Порошенко

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
Тимошенко вдавиться від злості.))

bfhjj6.webp

Досить ясно, доступно і чітко сказано!

Елена Міхєєва‎ Наш Президент - Петро Порошенко

" Не вимикай світло - у мене субсидія , не вимикай воду -
у мене субсидія : держава мені ще й винна. Квартиру приватизував - мені не поставили нову ванну - за ЖЕК платить не буду. ... А вклади коли повернуть ? В лікарні - плати , в автобусі плати . Сміття покладу в коридорі , - кому треба приберуть.На роботі хазяїн робить заставляє , не дають красти і пить горілку . От раніше було... " Земляче ( най би тебе ясний шляк трафив) ! Чесно сказать ? Немає вже сили слухати цю ницість , твоє ремствування...
Все в твоїх руках ! На виборах не парся ! Путін проти Порошенка,Тимошенко,Кравчук та Бойко також - майже слово в слово повторюють Ху+ла - вони ( як і ти ) небачать в Росії окупанта , злодія і вбивцю , але ( як і ти) бачать в ній партнера , друга і СТАРШОГО брата. Ти на майдані не був ,батька твого ******* не вбили ...Нащо тобі голосувать за Порошенка , проївропейського Президента ? Нащо тобі Європа ? Ти не жив і дітям та внукам своїм не дай - нєфіг ! А на інших людей - взагалі тобі ******ь .Ну ти ж сам знаєш , що це так ..Вибирай тих , котрі не скандалять з Ху+лом, не засуджують його - Юльку , Гриценка , Бойка , тощо. Живи в злиднях , смітниках - залишайся молодшим братом Росії. Ну яка з тебе особистість , сам подумай...Ти не Українець - по суті ти малорос , другий сорт. Вибери собі такого , якого ти вартий .., адже кожен народ заслуговує такого керівництва , яке вони собі вибрали. Але пам'ятай ! Ти стаєш співучасником Путіна , Янека і їхніх прихвостнів І
Кров Майдану та загиблих Українців також і на твоїх ватних руках.

Про ринок землі.
Вчера защитники крепостного права в Украине, они же - противники открытия рынка земли, заняли новый рубеж обороны (и получили методичку) - "В Украине нет готового законопроекта о цивилизованном рынке земли и Украину толкают к дикому рынку".
ОК.
Это откровенная ложь. Законопроект давно находится в Раде (ниже я дам на него ссылку). Законопроект не либеральный и мне лично не очень нравится, так как там отсутствует норма о продаже земли иностранцам, как в большинстве нормальных стран. Но законопроект компромиссный и на сегодня - максимально нормальный. Законопроект согласован с Мировым Банком, ЕБРР и МВФ.
Также заодно напомню, что митинг за открытие цивилизованного рынка земли и против продления моратория состоится под стенами Верховной Рады в следующий вторник 18 Декабря в 10.00.

ligazakon.ua/l_doc2.nsf/link1/JH5HK00A.html?fbclid=IwAR2IwzU8AB62HySBDnD31jandhFrc7hQ6qkRK-Owrp-uxFZiA5s-SJ5PXDA

Досить ясно, доступно і чітко сказано!
Справка департамента контрразведки СБУ от 26.10.2018 №2/3/4-34352нт, предоставленная Шевченковскому суду о наличии российского гражданства жены и дочери первого заместителя председателя Службы внешней разведки Сергея Семочко, - это настоящая репутационная катастрофа. (Ю.Бутусов)

fjfha8.webp

Ось вам. Пошёл шарить по карманам.
Глава украинского государства Петр Порошенко призвал главу "Укрпочты" Игоря Смелянского пересмотреть свою зарплату. Об говорится на сайте Президента Украины.
Порошенко провел встречу с министром инфраструктуры Владимиром Омеляном и главой "Укрпочты" Игорем Смелянским, во время которой призвал последнего пересмотреть размер зарплаты.
"Лично от меня, настоятельно рекомендую определенным образом пересмотреть собственную заработную плату. Надеюсь, что совет президента будет услышан", - заявил он.
Согласно декларации Смилянского, его зарплата за год составляет почти 4 млн гривен.
В октябре глава "Укрпочты" заявлял, что компания может прекратить доставку пенсий с 1 января 2019. По его словам, каждое отделение ежемесячно терпит убытки почти в 3 тыс. гривен, из-за того, что доставка пенсий производится по тарифам, которые ниже себестоимости. В свою очередь министр инфраструктуры Владимир Омелян отметил, что "Укрпочта" в 2019 году получит от государства 500 миллионов гривен, на возмещение средств, которые связаны с доставкой пенсий.

Глава украинского государства Петр Порошенко призвал главу "Укрпочты" Игоря Смелянского пересмотреть свою зарплату.
Мр. Инкогнито до 31 марта будет изображать из себя защитника всех обездоленных

"Патріота" вам в стрічку. Мало того що цей викормиш Коломойського ходить на проросійський канал НАШ, так він ще й вирішив боротись з державними органами! Сюр якийсь. Не з окремими людьми а з Державними органами, фактично з державою. Друзі ви як себе почуваєте в спільноті з цим глистом? 9 спільних!

hgjee1.webp

Гостріть сокири. Ми йдемо.

кріпаки чи господарі, вибір простий

bh6bfc.webp

Ihor Khodak
9 листопад

Пам‘ятаємо, шануємо, не забудемо!
Символічно, що Він прийшов на світ 9 листопада. Пророчо, адже тоді ще не вшановували рідну мову та писемність. Народжений 1984 року на Харківщині, маленьким потрапив до дитячого будинку. Пощастило, всиновили разом з братиком. Виростав, навчався, писав перші свої вірші у невеличкому містечку Дергачі. У обмосковленому довкіллі - українською! Не про юначе кохання, про Україну! Бо виростав та мужнів разом з нею. Після школи став вивчати журналістику у Харківському національному університеті Василя Каразіна. Гроші на навчання здобував тяжкою працею на цегельному заводі...
Мені запав до душі його вірш "Дві мови". Простий, коли б не належав перу тринадцятилітнього підлітка (!!!):
"Я телеканали
По черзі вмикаю.
Мови, що лунають
З сумом зіставляю.

Українська мова
Українців любить.
Російську постійно
Від усіх нас нудить.

Українська мова
Державу будує.
Російська затято
Зроблене руйнує.

Українська мова
Кличе до роботи.
Заклика російська
На страйк із суботи.

Українська мова
Потерпіти годна,
Верещить російська,
Що весь час голодна.

Українська предків
Славних поминає.
Російська їх пам’ять
Брудом обливає.

Українська мова
Чеснотами сяє.
Російська бридоті
І брехні навчає.

Українська прагне
Нам майбутнє дати.
Обіця російська
Нас перестріляти.

Справжні українці
Люблять мову рідну.
Перевертні й зайди?
Ті — окупаційну."
І день написання вражає: 24 серпня 1997 рік!!! Так хлопчик зріло привітав з народинами свою Батьківщину!
В лютому 2002 року "невідомі злочинці" завдали Олесю тяжкої черепно-мозкової травми, немилосердно побивши "не такого, яко всі" юнака-студента. Він довго хворів і в шпиталі написав свій "Останній вірш". Дивне трагічне пророцтво:
"Нема майбутнього у мене,
На превеликий жаль - нема.
Єдине, що мене чекає, -
Могильний холод і пітьма.
Не стать мені уже поетом.
Мені уже ніким не стать
Я гину! Гину!! Гину!!! Боже!
Мені вже нічого чекать?
Вже не створю більш ні рядочка
Я віршів - цих маленьких див,
Так званих друзів заспокою
І не так званих ворогів,
І сам навіки заспокоюсь.
Нічого в світі не зроблю.
Як свічечка за п'ять копійок,
Ледь спалахнувши, догорю."
А трагічного 29 грудня 2004 року, яко подали наші кривоохорнці "за нез'ясованих обставин", Олесь Степаненко трагічно загинув під колесами швидкого потяга... "Останній вірш" справді виявився останнім!
Залишилися тільки дві невеличкі збірочки віршів і чорно-біле фото задуманого юнака з проникливим поглядом… Гнів, ненависть, обурення і водночас безсилля викликає факт, що в когось піднялася рука на Поета, котрий жив любов'ю до України, творив любов‘ю... А скільки ще міг творити...
Перечитайте, друзі, ще раз Його вірші, залишите їх у своєму серці, бо Він писав для нас живих...
"Тополю рубають –
Символ України.
Снують перехожі,
Каже мати сину:
“В людєй аллєрґія
Ат єнтава пуху.
Правильна, пусть рубят,
Штаб нєбила й духу!”.

А я знов подумав, –
Яка то хвороба
Наробила з …енків
Українофобів?
Що і мову рідну –
Насолоду слуху
Зрадили й корчують,
Штаб нє била й духу."
1999рік…
Світла пам‘ять, Олесю! Ми не дамо їм корчувати!

jhbjh5.webp

Представляю КАК корчит всех ненавистников независимой Украины от таких роликов. Их просто выворачивает наизнанку.
У Украины есть сильная и молодая, но мега-опытная Армия. Такая Армия, от которой у врагов идет холодный пот. Армия, которая отстояла и защищает нашу независимость.
Спасибо всем нашим защитникам от Народа Украины!

Ось вам. Пошёл шарить по карманам.
А знаєш чому,бо хочуть чи вже, звільнили всіх листонош.
І не забувай давати джерело,звідки ти це взяла.А то ****иш як п'яна кат-цапка,зрештою ти і є кат-цапка,а раз так значить зрадниця.

Назад
Зверху Знизу