Обсудим Порошенко

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
А где там "пацан" ? Я увидел баклана и терпилу который свой уровень достатка привязал к вибратору.Ты сам то заметил,что он все измеряет вибратором? Более днищенского видоса я давно не смотрел :рл:
Не только, еще утюгом и массажером для поджелудочной. Главное что список голосовавших *****асов прилагается.

Главное что список голосовавших *****асов прилагается.
Ну так показал бы вместе со списком клип группы ласковый май,если тебе все равно что выкладывать. Откровенно говоря этот раздел за последний год очень сильно деградировал благодаря таким как ты. Какие видосы у тебя на завтра? Или еще распорядок дня не утвержден ?

Откровенно говоря этот раздел за последний год очень сильно деградировал благодаря таким как ты.
Отлично.
Или еще распорядок дня не утвержден ?
Шо нибудь поищу забористое, но не обещаю :пиво:

....
Шо нибудь поищу забористое, но не обещаю...
Только не забывай поговорку про "искателей" которые в процессе поиска расшибали себе лоб. Если ничего толкового найти не сможешь,то не потей от стыда.Твоего отсутствия здесь никто не заметит,поверь.

Только не забывай поговорку про "искателей" которые в процессе поиска расшибали себе лоб. Если ничего толкового найти не сможешь,то не потей от стыда.Твоего отсутствия здесь никто не заметит,поверь.
Собственно как и любого другого. Но деградирует раздел благодаря мне, сам же заметил :)

хреновый из тебя манипулятор

Такой хлеб, печь стали именно при "барыжной власти", до этого он был исключительно с первых сортов муки и Томич об этом не раз заявлял;

да, его пекут при этой барыжной власти, и шоколадный реформатор ничего не именил, разве что усугубил

Именно мукой, должен заниматься президент воюющей страны.

запоржская трасса и поездки в Грузию по ID картам - достижение президента. Обнищание народа, особенно при *****енковском режиме, его не касается.
:рл:

Іван Росоха групі #Я_Підтримую_Президента.

"У меня двое детей и муж пьяница, Порошенко как мне жить на ### грн?"
Останнім часом в друзі додається багато людей. В тому числі і знайомі в реалі.
Я дуже радий вас всіх бачити і читати, але тих, хто забув, що у нас ВІЙНА, тих хто свою або чужу лінь і глупість вважає достатньою причиною для ситого буття, тих кому винен хтось крім них самих і пацаків я буду видаляти. Країна ще ніколи так добре не розбудовувалась як з 2014 року під керівництвом Президента Порошенка. А хто ниє, я рекомендую прочитати про наслідки такого ниття і владоборства після кожних визвольних змагань. Будь то козацькі часи, чи початку 20-го століття. Кожен раз відмовившись від війни за Незалежність українці отримували війну за чужі інтереси, Геноцид, Голодомор, депортіції та асиміляції. Для нашого покоління ще одного шансу не буде.
Дякую за увагу.

b7acbe.webp

Валентин Оболонский. Знаю багато людей, які у 2010 голосували за Яника у другому турі лише для того, аби не голосувати за ЮВТ. І Яник, на мою думку, був необхідним злом для долі України. Без нього не було б майдану, національного піднесення, війни із "братнім народом", який відкрив своє істинне обличчя. І жили б ми й далі у тихому болоті, перетворюючись на Білорусь 2.0 під мудрим керівництвом ЮВТ.

Сегодня в Верховной Раде, день голосования за изменения Конституции по НАТО и ЕС. Инициативы Президента Украины.
Смотрим кто будет голосовать. Прямая трансляция.

Щорічне послання президента України до верховної ради України.

Петро Порошенко
8 хв. ·
321 голос «за»!

Верховна Рада конституційною більшістю підтримала та дала старт моїй ініціативі щодо змін до Основного Закону, які закріплять незворотність курсу на набуття членства України в Європейському Союзі та НАТО.

Проект Закону, який після сьогоднішнього голосування направлений до Конституційного Суду, цілком і повністю відповідає нашим національним інтересам і настроям більшості суспільства.

Це - страховка на майбутнє від будь-яких несподіванок. Це - перемога національних інтересів і удар під дих п'ятій колоні.

Дякую всім, хто підтримав, - і фракціям коаліції, і опозиційним депутатам.

W!Z@RD.

валити ти звідси тобто з форуму тебе ніхто не слухає ти нафіг нікому не потрібен.:відстій:

мнение прибалтийского гастера очень важно для нас

Я искренне восхищен нашим президентом.
Загнал это кодло в угол как крыс поганых.
Мастер класс,высший пилотаж! Браво Петр Алексеич!
:yahoo::клас:

Назад
Зверху Знизу