Обсудим Порошенко

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
ПУТІН - КАПУТ

Не "Московія" окупувала Українську територію, а "ЯКІСЬ ЛЮДИ" !... Тимошенко це повторила 4 рази, на протязі 3 хвилин, і жодного разу не згадала про Московію - агресора ! ... В разі, коли на наступних виборах Президента України, "УКРАЇНСЬКИЙ НАРОД, НЕ ПЕРЕМОЖЕ ЕЛЕКТОРАТ, ЦЯ АФЕРИСТКА ТА АВНТЮРИСТКА - Тимошенко, продасть Україну, разом з Українцями на поталу "Московскій Орді", на чолі з Путлером...

Зрадойбам слухати.

Разом з кумом рішуче наводить лад

А ти шо хотів всі дороги за 4.5 років і ідеально,так не буває.
От ***ть люди *****и, все сьогодні і вже.
Ти будівник доріг,а ну розкажи скільки часу йде на один кілометр дороги 4х рядки,тобто дві в одну сторону дві в другу.
Та хер з 4х рядною 2х рядна скільки часу?
Чекаю на відповідать.

ти казьол, ***ть...я чекаю вже цих "порошенків" **** 30 РОКІВ КОЛИ ВОНИ ВЖЕ НАЖРУТЬСЯ!!! Зрозумів баран про що я, нє? Вже пів країни виїхало ****, пів з війська звільняються через *****ів таких як ти, та в'їдуть, а ти тут мені росказуєш ***ню всяку. Сядь за кермо та сам проїдься. Поспілуєшся з людьми що залишилися ще, корисно буде.

УМНЫЙ! Так это Президент виновен, что ты В чем еще его вина?
Пока мы не лешим таких ВАСЬ право избирать, или избираться(как в странах Балтии) - проблемы Украины не прекратятся...

Дурню! Слухай мене УВАЖНО!!! ДОки ти і такі як ти не зрозуміють що Ненька в нас одна, а концепції Держави різні, от доти ми й будемо мати кризу. "Баригіна" концепція держави, це нажратися самому і нажрати "любіх друзів", зрозумів, нє? Бізнес повинен бути відділеним від держави, керувати повинні фахівці, бізнесом повинні займатися бізнесмени. А коли вони будуть лізти у політику, от тоді й буде розбрат і війна. І від твого рівня політичної культури це теж залежить, бо ти виборець і навмисно йдеш та обираеш бізнесмена собі у президенти, а мене ще й хочеш позбавити права голосу. Молодець, краще й не скажеш. :ганьба:

керувати повинні фахівці

не подскажешь, где таких взять готовых, и что бы чистенькие были, Чегевара ты наш?

Та не подскажешь, конечно. О чём это я? А вообще хорошее слово "******" раскрутили. Как только кто-то им начинает размахивать, то это , как клеймо на лбу и сразу видно, что перед тобой miniIQ

Дурню! Слухай мене УВАЖНО!!! ДОки ти і такі як ти не зрозуміють що Ненька в нас одна, а концепції Держави різні, от доти ми й будемо мати кризу. "Баригіна" концепція держави, це нажратися самому і нажрати "любіх друзів", зрозумів, нє? Бізнес повинен бути відділеним від держави, керувати повинні фахівці, бізнесом повинні займатися бізнесмени. А коли вони будуть лізти у політику, от тоді й буде розбрат і війна. І від твого рівня політичної культури це теж залежить, бо ти виборець і навмисно йдеш та обираеш бізнесмена собі у президенти, а мене ще й хочеш позбавити права голосу. Молодець, краще й не скажеш. :ганьба:

Вася, ты *****.В лучшем случае.

Опитування, за кого ви віддасте свій голос на виборах-2019

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Петро Порошенко
176 голосів
Саакашвілі*
40 голосів
За мера Конотопа*
8 голосів
Святослав Вакарчук
7 голосів
Анатолій Гриценко
4 голоса
ні закого*
4 голоса
Андрій Садовий
4 голоса
Анатолий Гриценко*
3 голоса
Володимир Зеленський
3 голоса
Юлія Тимошенко
3 голоса
Олег Тягнибок
2 голоса
Володимир Гройсман
2 голоса
За Юрія Деревянка*
2 голоса
Віктор Чумак
2 голоса
Борис Береза*
2 голоса
Роман Безсмертний
1 голос
Андрій Білецький
1 голос
Надія Савченко
1 голос

Михайло Добкін
Олег Ляшко
Юрій Бойко
Арсеній Яценюк
Вадим Рабінович

ти казьол, ***ть...я чекаю вже цих "порошенків" **** 30 РОКІВ КОЛИ ВОНИ ВЖЕ НАЖРУТЬСЯ!!! Зрозумів баран про що я, нє? Вже пів країни виїхало ****, пів з війська звільняються через *****ів таких як ти, та в'їдуть, а ти тут мені росказуєш ***ню всяку. Сядь за кермо та сам проїдься. Поспілуєшся з людьми що залишилися ще, корисно буде.

Міграцію,ще ніхто не зупинив і не зупинить.А ти чого сидиш не їдеш,каліка на мізки?
В війську остаються ті які країну захищають,а не заробляти поїхали.
З людьми я спілкуюсь 70% за Пороха і тільки 20%за опожополюлеблок,10 процентів не визначилась.
Ти вася в якому проценті?,а гандрон.
3hjgdc.webp

UA: Харків

У харківському метро з’явився вагон пам’яті, присвячений війні на Сході України. На стінах вагону – фотографії майже двохсот харків’ян, які загинули у боях із терористами та російськими окупантами на Донбасі. Про це журналістам розповів Микола Благовестов, один із авторів проекту.

За словами Благовестова, інформацію і фото для оформлення вагону збирали майже 9 місяців. Цим займалися волонтери і ветерани АТО. Підготували і плакати. Вони присвячені боям за Іловайськ, Дебальцеве і Донецький аеропорт.

Напередодні волонтери розклеїли фото і плакати у вагоні. На це пішло три години. Сьогодні, 22 вересня, о 15:26 – вагон вийшов із депо. Він курсуватиме Салтівською лінією метро.

ВАСЯ59 явно чего-то недоговаривает , падла..:):)
""Баригіна" концепція держави, це нажратися самому і нажрати "любіх друзів", а Вася хочет тоже, да??.... Сколько хочешь, Вася - признавайся!
Бізнес повинен бути відділеним від держави, керувати повинні фахівці,
а где их взять сейчас, Вася? Есть в твоей концепции об этом??

"А коли вони будуть лізти у політику, от тоді й буде розбрат і війна. " Ага, якщо ти їх не будеш пускати, то вони тебе будуть терпіти, а не скрутять тобі шию.

"І від твого рівня політичної культури це теж залежить, бо ти виборець і навмисно йдеш та обираеш бізнесмена собі у президенти, а мене ще й хочеш позбавити права голосу"___Йклмн, воно ще щось белькоче про політичну культуру...:рл: В США обрали бізнесмена президентом, так це ознака низької політичної культури, нижчої ніж у ВАСЯ59!! :):):) Шоб ти всрався, так розсмішив..

не подскажешь, где таких взять готовых, и что бы чистенькие были, Чегевара ты наш?

Та не подскажешь, конечно. О чём это я? А вообще хорошее слово "******" раскрутили. Как только кто-то им начинает размахивать, то это , как клеймо на лбу и сразу видно, что перед тобой miniIQ

Черговий місцевий *****, да? Це я кажу банальні речі що "керувати повинні фахівці", це вже я Чегевара, да?
Де взяти кажеш? Та треба нормальні конкурси на посади проводити, а нє по вказівкам Кононєнків та іншого лайна.
******* сам жеж запросив Саакашвілі, громадянство надав, а виганяв за допомогою своїх бобиків, стидоба. А зараз там Трухан вертухай праве та справно заносе. Тьфу, шоколадні ******кі, від вас вже тхне лайном за кілометр.
ТОбі газ 12000 грн. зроблять ти будеш казати що це божья роса і ангєли спустилися на землю у вигляді гройсмана та пеці. :ганьба:

Назад
Зверху Знизу