Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсудим Порошенко

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
Рада суддів вважає неприпустимим порушення справи проти "судді Кернеса"
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

ГПУ не каратиме прокурорів зі "справи Кернеса"
Тыхо, там нэма повноважэнь.

Остальные честные?
Включая Лолиту?
Эта история с лолитой - очень тупой вброс *****ов. Шито белыми нитками. Завтра на кого угодно такое выложат в интернеты, и что? Это не доказательства, а именно вброс для тупых.
Хотя Пэтя ***** и без лолиты.

Эта история с лолитой - очень тупой вброс *****ов. Шито белыми нитками.
У меня нет сомнений. Почти.
Был бы фейк, не было бы пространного рукописного текста, который проще легкого и однозначно анализируется.
Агент Шмата-Терезия тоже вброс?

Был бы фейк, не было бы пространного рукописного текста, который проще легкого и однозначно анализируется.
Я тебя умоляю. Ну, вот завтра я шото напишу такое и выложу в сеть с комментами: смотрите, это небезызвестный Брасс работает на рептилоидов. И куча народу поверит. Потому шо большинство людей - тупіе *****асі.

Я тебя умоляю. Ну, вот завтра я шото напишу такое и выложу в сеть с комментами: смотрите, это небезызвестный Брасс работает на рептилоидов. И куча народу поверит. Потому шо большинство людей - тупіе *****асі.
Экспертизе такие эмоции *****. Почерк Петин.
Об остальном делайте выводы сами. А они однозначные

Экспертизе такие эмоции *****. Почерк Петин.
Да откуда ты это знаешь. Какая экспертиза, кто её проводил, как это можно узнать просто из интернета?
Брасс, вернись в реал. Интернет превратился в инструмент влияния на мозги. Любую хуергу можно "доказать", просто запилив ролик на ютубе. Надо же хоть немного критичней относиться к тому, что выкладывают в интернетах.

Да откуда ты это знаешь. Какая экспертиза, кто её проводил, как это можно узнать просто из интернета?
Ты этому *****у ничего не докажешь.
Хотя Пэтя ***** и без лолиты.
Политика это договоренности и компромиссы,т.е грязное дело. И чем больше уровень этой политики- тем она грязнее.Честным слюнтяям там не место.
та история с лолитой - очень тупой вброс *****ов. Шито белыми нитками
Безусловно. Но эти ******ки даже не могут пошевелить мозгами и понять, что будь он агентом кремля, то давно бы сдал Украину *****е, а так все наоборот выходит. И *****ы там **** рвут по поводу Пети, мечтая его убрать.

Надо же хоть немного критичней относиться к тому, что выкладывают в интернетах.
Я ни с кем не переписываюсь конвертами. Кроме судов, когда-никогда.
Но из этого не вытекает, что верить можно только входящей оттуда корреспонденции

Чиї інтереси захищає Gmp727?
Деточка, вы впали в ступор? Напоминаю вопрос, прозвучавший в студии:

Выправдайся для начала за себя, как не проголосовал в 2010 за Тимошенко и тем самым ты привёл к власти Януковича, а за ним Путена, Крым, Донбасс и войну.
А мы послушаем.
Начинай ...

hg6gbc.gif

Или сливаемся?
Я долго ждал, вежливо, по понятиям

Зрадойобам! Як влучно )))))))))))))

Потужно наводить лад

Мільярди збитків, мільйонні застави і Bentley в лікарню. Як просувається справа "податківців Клименка"

Півтисячі обшуків одночасно в 15 областях України. Гвинтокрили, телекамери і понад дві тисячі поліцейських і прокурорів. Так, 24 травня 2017 року, в рамках масштабної спецоперації, затримували чинних та колишніх податківців.

Їм одягали наручники та на вертольотах відправляли до столиці – у Печерський районний суд. Там відразу обирали запобіжні заходи.

З легкої руки ЗМІ, операцію назвали справою "податківців Клименка" (за іменем очільника Міністерства доходів і зборів часів Януковича Олександра Клименка). Без сумніву, вона одразу ж стала однією з найгучніших за часів президентства Петра Порошенка.

Згодом правоохоронці звітували, що в рамках провадження було арештовано мільйони готівки, золото, старовинні картини, люксові авто, яхти та заміські маєтки. Фотографії всієї цієї розкоші прокуратура опублікувала на офіційній сторінці.

Більш ніж за рік після спецоперації виявилося, що у справі "податківців Клименка", у якій підозри отримали 50 осіб, наразі жоден з підозрюваних не перебуває під вартою, а місцезнаходження 20 фігурантів невідомо.

"Українська правда" вирішила розібратися, на якій стадії зараз розслідування в цій гучній справі, та на конкретному прикладі показати, як податківці, яких рік тому доставляли на гвинтокрилах, через суд повертають мільйонні застави та майно.

Назад
Зверху Знизу