Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсудим Порошенко

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
b0ejge.webp
e5hehf.gif

А в это время в глухой, c забитой моралью Эстонии

Эстонские чиновники боятся обвинения в коррупции, как огня.
Настолько, что опасаются менять машины и продолжают ездить на старых, одряхлевших, обслуживание которых становится все дороже.
Опасаются – и правильно делают.

Вкладення

• b0ejge.webp
    b0ejge.webp
    37.6 КБ · Перегляди: 25
Я тоже не знаю деталей. Поэтому был задан вопрос. Обвинение кого и в чём, стесняюсь спросить?
Это вы треуголку жамкнули?

Так а в чем разбираться то? Ведь при любом варианте говорить не о чем.
Треуголку это имеется ввиду пожаловаться? Я вообще никогда не жму эту кнопку.

glebs

Ви лайно,причому кат-цапське,ваш айпі по всьому інеті.

Ти мені бурака червоного поставив,я не буду тобі ставити,фарби форумної шкода на ЛАЙНО.

Pavlo Nuss

"Крестный отец" украинской футбольной коррупции Григорий Суркис, который сейчас ведет агрессивную информационную кампанию против ФФУ и Андрей Павелко, пользуясь своим положением в той же коррумпированной ФИФА, в которой занимает должность вице-президента, лоббировал интересы РФ с целью предоставления ей право на проведения ЧМ.

“Украинским медиа и спецслужбам известно, что с 2015 года, от первого визита Суркиса и Медведчука в Санкт-Петербург, проходили консультации по поводу проведения и содействия Суркисом, из-за его возможностей в УЕФА, чтобы чемпионат мира прошел именно в России”.
Мало того,что Суркис политизировал украинский футбол и коррумпировал его, так он и продолжает, по сути, работать против интересов нашего государства, подыгрывая стране-агрессору.

Найвідповідніші
Коментарі
Алина Никитина
Алина Никитина Клоуни!!!! Всі **** такі розумні як говорити! Що ви ***ть зробили для
країни окрім доріг що ведуть до Буковелі, для свого власного бізнесу!!! Може ви якось допомагаєте дітям онкохворим, чи сім'ям військових які загинули, чи хлопцям які втратили ноги,…Побачити більше

Виктор Федотов
Виктор Федотов Ну прослушайте что он говорит в рекламе...... До мене підходять ТИСЯЧІ людей...... Де та черга?...( Не зовсім ррпвда).... Я об'їду мільйони українців, щоб знати як вони живуть...( Знову не зовсім правда)..., , що він на марсі живе і до сих рір не знає …Побачити більше

Iwan Chubirko
Iwan Chubirko Два холёных борова сидят и рассуждают о судьбе народа, рассказывая какие они порядочные:)

Vitaliy Rishko
Vitaliy Rishko Пацани бухнули і понесли хріновину. От і вся влада а Україні. Один від одного дурніший

Любовь Боженко
Любовь Боженко Якщо він такий щирий патріот,то що він робить поруч з цим ПРИ мазавшимся"українцем"?

Віктор Мельник
Віктор Мельник Тіпа "Укррп". Короче Бенін хлопчики для биття...

Maria Bereziouk
Maria Bereziouk Вони не украінці , вони злодіі і так грабують УКРАІНУ!
Сергій Штогрин
Сергій Штогрин Red Label надає крила 🤣

Bohdan Slyvynskyy
Bohdan Slyvynskyy Що це за банда в спортивних костюмах?

Фаина Бондарчук Два *******а
a6ehbj.webp

*****аси,здають Україну за гроші кремлядів.:відстій::відстій::відстій:

Іспанський суд дозволив екстрадицію Онищенка

cbdfh4.webp

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Як проросійські діячі довели похорон Патріарха Володимира до кривавої сутички у «чорний вівторок».
Таких гандронів тут багато.:відстій:

23 роки тому, 18 липня 1995 р. було вчинено брутальну наругу над покійним Патріархом української православної церкви Володимиром Романюком і його похованням.

Під час поховання Патріарха Володимира, міліція разом із спецзагоном «Беркут» брутально розігнала й побила учасників траурної процесії.

Микола Поровський був одним із очевидців і учасників тих подій.

bf9eha.webp

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Олена Юріївна група Наш Президент - Петро Порошенко.

Галина Гаврищук
Економіка повинна розвиватись,
ми українці талановиті
і працьовиті, треба розвиватись!
Обов'язково все в Україні буде на вищому рівні!
Слава Україні! :україна::україна::україна:

Український красень Ан-178 днями здійснив демонстраційний політ у передмісті Лондона на міжнародному авіакосмічному салоні Farnborough Airshow.

Транспортний турбореактивний літак Ан-178 – розробка інженерів Антонов. І, що найголовніше, 78% комплектуючих для літака виробляються в Україні, а РФ виключена зі списку країн, які виготовляють решту деталей для нашого Ан-178.

Цікава картинка про українські літаки ...
Особливо корисно тим, хто скиглить, що все тільки погано, нічого не робиться ...
:україна:

ggebj4.webp

Не знаю, задимить зараз у ***** чи ні, але в 2015-му в Мордорi знатно підгорало від підписання з американською компанією Westinghous угоди про постачання ядерного палива для наших АЕС.
І ось нарештi сьогодні реактор третього енергоблоку Південно-Української атомної електростанції повністю завантажили паливом американського виробництва.
Слава Україні!:україна:

Петру Алексеевичу приготовиться
Суд Південної Кореї засудив колишнього президента Пак Кин Хе до тюремного ув'язнення ще на 8 років за зловживання державними коштами та порушення виборчого законодавства, передає УНН з посиланням на AP.

Alexander Fesenko #Я_Підтримую_Президента.
3 хв. ·

Юрий Бирюков
...Анатолий "Настоящий Покловник" Гриценко открыто призвал к сокращению нашей армии. Да, вы не ослышались. Да, сейчас. Да, в воюющей стране.
Во-первых, это нравится россиянам.
Во-вторых, на сокращениях армии можно наверняка неплохо заработать.

В чому?,а кат-цапська підкладка.
Ти шо хочеш змінити?Напрямок України?
Дай свою програму,або чужу,куди ти рухаєшся,в якому напрямку,лайно кат-цапське.Ти гнида...

:D Спасiбо. МнЭнiЭ сраколиза очЭнь цЭнно для мЭня. Ты *****? Какая программа, я что, баллотируюсь в президенты? Совсем рехнулся от переутомления. Ты свой «спiсок заслуг» (который так требовал от остальных) когда выложишь, мандрiвник литовський? Отчитайся, сколько знаков копипаста в минуту выдаешь «нагора», попытько никчемне.
Отож, сиди й не ****и, посiпака недоношена. Не вiдволiкайся вiд «роботи», гЭрой сосатЭльного хронту.

Назад
Зверху Знизу