Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсудим Порошенко

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення

Якщо оцінювати середній клас по матеріальним активам типу житла, автівок певного класу та кількості, та іншому, то на мою думку здешевлення іпотеки та автівок - понижує поріг входу до середнього класу.
Можливо потрібні цільові програми по прибиранню оподаткування та мита для повних сімей з 2-3 дітьми, та таке інше з ще якимось критеріями, котрі будут відсіювати не цільову аудиторію. Нам потрібен саме середній клас, його розвиток та розмноження, а не купа циган та гейпаради.

Якщо оцінювати середній клас по матеріальним активам типу житла, автівок певного класу та кількості, та іншому, то на мою думку здешевлення іпотеки та автівок - понижує поріг входу до середнього класу.
Можливо потрібні цільові програми по прибиранню оподаткування та мита для повних сімей з 2-3 дітьми, та таке інше з ще якимось критеріями, котрі будут відсіювати не цільову аудиторію. Нам потрібен саме середній клас, його розвиток та розмноження, а не купа циган та гейпаради.

принято.
Но где деньги на них (программы) брать при почти нулевой экономике?

Кара, шутка про "твою чужую тему" изжила себя. Пора придумать уже что-нибудь поновее.

Отожми себе тему, да так громко, чтоб в главном посвящали темы под названием "Вседозволенность с манием величия", а потом мамку учи:D

принято.
Но где деньги на них (программы) брать при почти нулевой экономике?

стосовно автівок - то не є проблема. Як вже я писав, нам потрібно прибрати "растаможку" на певні класи та технічний стан автівок, але потрібно заборонити вивозити неперероблений металобрухт. Від цього значно більше виграє і бюджет і олігархи і пересічні люди. Слід також розуміти, що це значно знизить людськи втрати у дорожніх пригодах саме середнього класу.
Разом з цим, це значно розширіть попит на запчастини на такі автівки, бо в нас достатньо велика держава. Це призведе до того, що заводи по виробництву запчастин, почнуть переміщуватися сюди, тому що ніяка розбірка не задовільнить такий наплив. Саме на ці попередні моделі. Автовиробники будуть відсилати саме сюди застаріли по їх міркам лінії, щоб ставити в себе нові. В нас є метал, в нас є дешева раб.сила, в нас з'явиться внутрішній попит, в нас є підготовка технічно грамотних кадрів, і нам дуже потрібні нові основні фонди виробництва. Бо те що там вважається застарілим - в нас надсучасне. Наразі ми навидь вилки та ложки з Китаю веземо. це абсурд.

кошти також не завжди потрібні. Достатньо перерозподілу та виконання тих законів, що є. Наприклад, мій побратим зміг забезпечити сім'ю житлом завдяки тому, що якимось дивом проскочив та отримав землю а харкові, та потім її продав. Держава не витратила ні копійкі, застройщик отримав дешеву землю, а не як завжди за конський хабар у Гепи и горсовета. Я розумію що то є "частний случай". Але ж здорове громадське суспільство будується саме з таких "частних случаев", з нормальних сімей. Які є найменьшою соціальною групою, клітинами, з яких і вибудовується організм громадського суспільства. Я точно знаю, що навіть рибки в акваріумі не розмножуються, якщо в них немає прийнятних умов. Що вже казати за людей.

Та й технології будівництва в нас дуже застаріли.

Взагалі, грошей у бюджетах багато. Дуже багато. Важливо лише на що вони витрачаються, та куди йдуть. Ми дуже сильно втрачаємо базовий фундаментальний ресурс. Я про працездатних людей. В нас загибель на дорогах від відсутності подушок та абс як на фронті. В нас багато виїзджають. В нас люди не роблять людей. Та таке інше. Ми вичерпали усі запаси по людях за 25 років. Все.

щоб хто не казав. Але середнього класу без житла та сучасних автівок не існує.

Отожми себе тему, да так громко, чтоб в главном посвящали темы под названием "Вседозволенность с манием величия", а потом мамку учи:D

Кара, ты папке-то про отжимы тем не рассказывай. Спроси у glebs'а, у него до сих пор пукан рвёт, что я якобы отжал его тему, причём в прямом смысле со сменой автора его на меня. Рвало настолько, что неадекват вывалил Димоксу ушат отборного ****а в ЛС и был забанен в перманент. А после коврового разбана он пришёл в Политику с темой "Аааа, меня, бедолажку, зобижають, тему отжали, ну, и бурление **** на десятки страниц со всеми мои заклятыми друзьями и из ****ована в т.ч.
Так что тебе ещё расти и расти. :)

Кара, ты папке-то про отжимы тем не рассказывай. Спроси у glebs'а, у него до сих пор пукан рвёт, что я якобы отжал его тему, причём в прямом смысле со сменой автора его на меня. Рвало настолько, что неадекват вывалил Димоксу ушат отборного ****а в ЛС и был забанен в перманент. А после коврового разбана он пришёл в Политику с темой "Аааа, меня, бедолажку, зобижають, тему отжали, ну, и бурление **** на десятки страниц со всеми мои заклятыми друзьями и из ****ована в т.ч.
Так что тебе ещё расти и расти. :)

Пха. Я самый злостный злодей, ничё не знаю. Ты просто малёха не в теме, принцесса, извини.

Я не жесток, и развеивать твои детские иллюзии не стану. :)

Тут хоть развивай, хоть нет, а в новостях я пофестивалила знатно:кручусь: так шо ты тут в моей теме под крутелыка не коси:D

Шо туд? Два самовлюбленных *****а с признаками мании величия ?
А, и еще Хруй.

Хруй, будь с ними осторожен и не трогай их руками. Потом коктейль запахов из ****а и рыбы - хруй отмоешь.

Дуй с моей темы, а то и "Критические дни" ваши отожму:D

Шо туд? Два самовлюбленных *****а с признаками мании величия ?
А, и еще Хруй.

Хруй, будь с ними осторожен и не трогай их руками. Потом коктейль запахов из ****а и рыбы - хруй отмоешь.

Ты уже нашёл мои сообщения, где я топлю за Пецю? Если нет, то у тебя ещё есть время до полуночи...

Скорее тебя снова в угол поставят на месяц и по попе нашлёпают. Серёга Харьков с радостью исполнит экзекуцию. :)

Сережа всегда будет на моей стороне, не обольщайся:)
Пы.сы. у всех руки коротки нашлёпать:кручусь:

Опа. Оба моментально узнали себя в моей характеристике.
:D
Чао, самовлюбленные *****ы.

Так ты лазишь по форуму, умного ничего не выдаёшь, а только задираешься и скулишь, как ранили твоё нежное сердечко:D чего от тебя ещё ожидать, я тя умоляю?:D

Я суровая женсчина. Бойтесь все меня немедленно:D

Опа. Оба моментально узнали себя в моей характеристике.

:D

Чао, самовлюбленные *****ы.

Мой маленький анизотропный информофаг, твой инклюзивный разум беспомощен в среде либерального индивидуализма и всегда отдаёт некрозом на сморщенном теле советикус вульгарис.

Назад
Зверху Знизу