Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсудим Порошенко

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
ну то будь ласка, ще одне питання щоб я остаточно сформував про тебе враження

І кого ти хочеш привести до влади?
Назви мені хочаб ключові прізвища на пости
- Президента
- прем'єра
- мін освіти
- мін фінансів
- мін оборони
- голову ВР

Чекаю на тебе

Бо зазивал руйнувати дуже багато, і немає нічого легшого чим висловлювати невдоволення. А ти вкажи на тих хто буде будувати.

А тим часом:

Закарпатські школи отримали нові шкільні автобуси

Загальноосвітні – школи Берегівського, Іршавського, Великоберезнянського, Тячівського, Рахівського, Виноградівського, Перечинського, Мукачівського, Міжгірського та Хустського районів отримали нові автобуси для перевезення учнів. Ключі від одинадцяти транспортних засобів директорам шкіл вручили керівники краю – Геннадій ******* та Петро Грицик, а також представник компанії-постачальника – Чернігівського автобусного заводу. Повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА.
– Цьогоріч область отримала понад 14 мільйонів гривень з державного бюджету на придбання автобусів для учнів, – зазначає Геннадій *******. – Із обласного бюджету на ці цілі виділили більше 6 мільйонів гривень, співфінансування закупівлі складає 70% на 30%.
Загалом з початку дії програми «Шкільний автобус» (2000р.) на Закарпатті для перевезення учнів придбали 202 транспортні засоби.

3bhbcb.webp

Фельджандарм, ти реально на одній хвилі з *****ами ХФ.
Ну не може людина яка реально є Українцем бути заодно з *****ами.

Заводи будуються.
Какие.

Ситуація стабалізується.
Где?

Кволі, мало еффективні проте реформи реформуються.
В чём они заключаются?

Гадаєш я у захваті від Пороха?
Та він лайно собаче.
Проте він на мій погляд краще із того що може туди пролізти не доведи Бог!
Ага. То есть, ты понимаешь, что он вор, лжец и преступник, и делает всё, чтобы старая воровская система сохранилась.
Но кто виноват в том, что после всей пролитой народом крови и огромных жертв у власти до сих пор те, кто сдаст Украину врагу при первой же возможности? Почему эти люди не сидят?
Нэма доказив? Ересь, никто их не ищет.
Нэма повноважэнь? Ложь, когда нужно было кума генплокулолом поставить, повноважэння нашлись. И политическая воля, да.
Нет заинтересованности в Украине. Только набить карманы себе и корешам.

Ага. То есть, ты понимаешь, что он вор, лжец и преступник, и делает всё, чтобы старая воровская система сохранилась.
Ні!
Я розумію що не він головний, він просто той хто домовився з усіма.
І з одного боку в нього є свій шкурний інтерес урвати, з іншого - давати рвати тим з ким домовився, а ще з іншого - міжнародна спільнота що дала йому кредит довіри, та має важелі впливу.
Там у цивілізованому світі не дурні мільйарди дають. Якщо вони дають їх дипломату-Порошенко, то вони впевлені що матимуть вплив на нього і він поверни гроші і модифікує Україну. Тіж кредити даються не на пропити, а під конкретні програми які сам МВФ і висуває нам ультиматумом.

Ніхто не був кращим дипломатом на світовій арені від Укарїни ніж Порох.
Він перш за все заручився підтримкою світу, а не почав вивозити державу яу овощ наприклад.
Він реально рухає вперед державу. Не так як ми очікували, проте рухає.
І я впевнений що ви не зможете назвати прізвище людини яка зробить це краще.
Я багато раз задавав це питання, з прізвищами, і жодного разу, жодна людина не змогла відповісти на нього конкретними прізвищами.

От якщо хочеш довести що ти на десяток ступенів вище за мене у розвитку, спробуй відповісти на питання з прізвищами вище. Якщо зможеш звісно.

Я розумію що не він головний, він просто той хто домовився з усіма.
В ущерб интересам граждан Украины.
Как ты не понимаешь. Продолжая всё это беззаконие, открытое воровство и галопирующие тарифы, он тем самым делает всё, чтобы к власти пришёл какой-то совершенно галимый *****.
Это было уже - в 2010-ом.
І з одного боку в нього є свій шкурний інтерес урвати, з іншого - давати рвати тим з ким домовився, а ще з іншого - міжнародна спільнота що дала йому кредит довіри, та має важелі впливу.
Где в этом уравнении я и мой сын?
Ах, нэ на часі, как обычно.
І я впевнений що ви не зможете назвати прізвище людини яка зробить це краще.
Я багато раз задавав це питання, з прізвищами, і жодного разу, жодна людина не змогла відповісти на нього конкретними прізвищами.
Это не потому, что пэтя ахуенный. Это потому, что система власти преступна и закрыта. И у любого, кто хоть немного, хоть умозрительно начинает представлять угрозу этой системе, вдруг находится в бюстсгалтЭре парабЭллум и *********. А в сумке - миномёт, которым планировалось обстреливать здание Рады.
Как же вы все не понимаете.
Пока у власти олигархи - не будет никакого европейского пути, выбора ets.
От якщо хочеш довести що ти на десяток ступенів вище за мене у розвитку,
Я, в общем, и задачи такой не ставила. С чего ты решил, что я именно это пытаюсь доказать,а не то, что у тебя на почве сцарька кукушка съехала настолько, что ты стал по *****ским методичкам шпарить, и даже не заметил.

1. Брехня і маніпуляція.
Обтікай :D брехло
Факт є факт.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

But almost halfway through 2018, the hryvnia is the No. 1 performer against the dollar, despite other developing nations succumbing to a rout. For Oleg Churiy, Ukraine’s deputy central bank governor in charge of foreign-exchange policy, the key lies in avoiding a reliance on short-term capital flows to finance current-account deficits.

В ущерб интересам граждан Украины.
Как ты не понимаешь. Продолжая всё это беззаконие, открытое воровство и галопирующие тарифы, он тем самым делает всё, чтобы к власти пришёл какой-то совершенно галимый *****.
Это было уже - в 2010-ом.

Добре, Пороха прибрали.
Хто, назви прізвище, хто очолить зовнішню політику та дипломатію України?

2. Вони завжди будуються. Як і житло. Щось будується, щось руйнується. Це життя а не заслуга влади.
Завжди?
Завжди в України анексують щось та війна з ядерною державою?

От ***ть маніпулятори хуєві. Якаж гидота :(

3. Не вгадав. Напруга у суспільстві наростає. Подивись на події під ВР, у Місьраді Харкова сьогодні. Ситуація вибухонебезпечна.
От ти здивуєшся коли порох ледве - ледве не виграє в першому турі, проте другий тур буде з розгромним рахунком :)

Нам не подобається, що все робиться занадто повільно, нееффективно, продовжуєтья дерибан землі, бюджету, показушні реформи пробуксовують, феодальні князькі на місцях зовсім загубили береги. І це заслуга саме цього президента.
Це заслуга ВР та кабміну.
Почитай конституцію та врешті решт розберись хто чим займається в державі.
А то знову ***лом повіяло, в свинорусів все що коїться в державі - то ***ла діло.

І я від тебе діждусь прізвищ конкретних на питання вище?
Чи як завжди будите втікати від відповіді, бо у вас її немає?

Кого б я зараз не назвав - до будь кого будуть зауваження. Перелік міністрів - до дупи, новий президент чи канцлер та його політична сила самі будуть підбирати собі команду. Так що перелік імен на посади просто зайвий.
Мені цікава твоя позиція. Вона ж в тебе є? То озвуч її. Буде все одно як буде а не як ми вирішуємо тут :)

Я тобі скажу свою.
Окрім Пороха я більше не назву жодне прізвище.
Я просто нікого не хочу бачити взагалі в єбало, не те що на посту, із наших політиків.
Як дипломат мене Порох на даний момент повністю задовольняє.

А от де взяти 450 + декілька тисяч по районам не те що гарних, хочаб адекватних - я не знаю.

Добре, Пороха прибрали.
Хто, назви прізвище, хто очолить зовнішню політику та дипломатію України?
Да почему же - прыбралы.
Пусть очолюйэ именно это направление, у него получается.

Это не потому, что пэтя ахуенный. Это потому, что система власти преступна и закрыта. И у любого, кто хоть немного, хоть умозрительно начинает представлять угрозу этой системе, вдруг находится в бюстсгалтЭре парабЭллум и *********. А в сумке - миномёт, которым планировалось обстреливать здание Рады.
Как же вы все не понимаете.
Пока у власти олигархи - не будет никакого европейского пути, выбора ets.
Ти спочатку кажеш що олігархи нікого не підпустять.
А потім кажеш що поки олігархи у владі - то нічого не зміниться.
То як їх скинути?

От ми скинули овоща, і хто став на місце сім'ї?
Якою ціною це далося?

Чому ти впевнена що замість Пороха не прийдуть Бойки? Литвини, Тимошенки, продажні міністри оборони, ті які розпродали все те що зараз хоч якось будується.
Тиж поставиш таких самих олігархів, іньші не підпустять нікого.

Он в раді є декілька депутатів із народа. Дриголюк - ти хочеш бачити такого президента? Як гадаєш як до нього буде ставитись Меркель чи Трамп?

Державою можуть вдало керувати тільки вдалі бізнесмени.
Он тобі приклад Трампа.
Ну і ***ло, як не бізнесмен, та Ин, також не бізнесмен.
Управління державою - це менеджмент і це дипломатія. Дипломатія - це мистецтво переговорів. Як гадаєш, людина з народа типу Гаврилюка - здатна на таке?

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Стривай. Ти ж проти Пороха як президента.
Да. Его нельзя подпускать к государственным деньгам и кадровым решениям.
Но у него есть и достоинства, вот пусть и проявляет их, служа стране.
Чому ти впевнена що замість Пороха не прийдуть Бойки? Литвини, Тимошенки, продажні міністри оборони, ті які розпродали все те що зараз хоч якось будується.
Я уверена, что именно они и придут, и знаешь, почему? Потому что они не сели за эти четыре с хуем года. Никто не сел.
Ну, кроме ато-шников, этих пачками пакуют.

Назад
Зверху Знизу