Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсудим Порошенко

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
Визюня, обтекай, неудачник.:D

Флакон, почитал фэйковый тендер на прозорро для пэтюни? Все ещё думаешь что фэйк?

Рей, Жандармик на этот вопрос ещё в 14-ом ответил,
ну то колись було, а зараз ба, ***ло йому товариш, як і тобі. Ви втрьох за одно.
Ну то хай повторить відповідь свою за 14 рік.
Тільки чомусь не може :незнаю:

Ахах, флакоша решил прикинуться дебилом. Хотя почему прикинуться :)

ну то колись було, а зараз ба, ***ло йому товариш, як і тобі. Ви втрьох за одно.
Не понимаю, как это коррелируется в ваших шоколадных черепушках - если против пэти, значт за ***ла. Хотя ***** это не коррелируется.
Я как-то раньше считала, что ты умный.
Тільки чомусь не може
Потому что с тобой даже спорить на подобной волне умному человеку унизительно, так низко ты пал. Риторика чисто *****ская стала, и неважно, что по-украински сформулирована, принцип один: пэтя и есть Украина, кто против пэти - тот против Украины, мало того - за ***ла.
Это мало того, что примитивно, в чём было бы полбеды. Это реально раскалывает общество.

если против пэти, значт за ***ла.
***ло сказав що він подолає любу Україну окрім України з Порошенко :незнаю:
Очевидно ж, що будь який інший кандидат буде набагато більш лояльним до кремлядів.

Потому что с тобой даже спорить на подобной волне умному человеку унизительно,
Судячи з того що ти завжди сперечаєшся зі мною, то або я не такий вже і дурний, або ти не така вже і розумна :D

***, ну ти і тупий уєбан!:рл:
Я повинен бігати по форуму і шукати хто мені які запитання ставить? Ще й строки відповіді ставить:рл:
Ви там порохоботи усі такі недорозвинені? Вчора весь вечір у перепалці з Вібурнум я називав речі своїми іменами - Путіна-***ло - ***лом. Но тобі ж було ніколи читати - ти ж писатель про підхуйловців та навішуватель образливих епітетів на адресу патріотів України, а не читач, правда? Усі, хто критикує недолугу владу на чолі із баригою-президентом для вас вороги України. Більше 80-ти відсотків людей, що не підтримують діючого президента - вороги. Самому не смішно? Може порох не ту країну вибрав? Неякісний загал попався? Так може пора міняти дислокацію, нє? Ліпецьк простоює. Треба бізнес наладити, а не із невдячним населенням вошкатися.
Про крим тобі розповісти? Крим був і є Україною. Так само як і окремі ториторії на сході з особливим статусом. Особисто я від них не відмовляюсь. Від територій. А сепарів порох може забрати собі, нехай йому маєтки в Іспанії обслуговують. Або у Ліпецьк, нову фабрику розбудовувати, а то стоїть обладнання законсервоване, не по-хазяйськи.

П.С. панове, як будуть у розділі ще у когось питання до мене - маякніть. Прийду, розповім по пунктах. Щоб більше не виникало та не возникало.

Ото скільки слів настрочив мені у відповідь доказуючи як тобі ***** :браво: замість того щоб написати два слова. Проте тут ти "вскольз" щось проблеяв, і знову спалився - з великої літери ))))))

Все з вами зрозуміло. От яких би вумних ви не корчили, ви не можете пройти примітивний тест. Виходить ви ще примітивніші :іржач:

***ло сказав що він подолає любу Україну окрім України з Порошенко
Да? И когда же он такое сказал?:ги:

Судячи з того що ти завжди сперечаєшся зі мною, то або я не такий вже і дурний, або ти не така вже і розумна
Просто я верю в лучшее в людях.
Очевидно ж, що будь який інший кандидат буде набагато більш лояльним до кремлядів.
Да нихрена это не очевидно.

Це саме те, чим займаються тут усілякі Хреї, Вібурнуми і інша інфопіздота - розколюють суспільство.
дооо, а ти тут такий на білому коні правду матку рубаєш :D
Зрада, навкруги одна зрада!!! ******....****.
Гривня більше за всіх зміцніла в світі.
Заводи будуються.
Ситуація стабалізується.
Кволі, мало еффективні проте реформи реформуються.
А баба яга проти!

І кого ти хочеш привести до влади? :попкорн:
Назви мені хочаб ключові прізвища на пости
- Президента
- прем'єра
- мін освіти
- мін фінансів
- мін оборони
- голову ВР

Чекаю на тебе :попкорн:

Да нихрена это не очевидно.
Назви мені конкретне прізвище людини що має шанси бути обраною народом України що не буде під ***лом?

Тільки конкретне прізвище і все. Бо в бюлетені не буде кандидата "хтось новий чесний та *****тий"

Гадаєш я у захваті від Пороха?
Та він лайно собаче.
Проте він на мій погляд краще із того що може туди пролізти не доведи Бог!

Краще дай відповідь на питання, що поставлені у моєму дописі, ось:
Читай мій допис і зрозумієш чому я не буду читати твій :D
На щастя я хоть і віддалено проте знайомий з декількома воїнами. І для мене їх особиста думка дуже авторитетна. І знаєш що вони кажуть?
Якщо не будет пороха, то просруть все за що вони віддавали життя і здоров'я. Не простріть!

Назад
Зверху Знизу