***, ну ти і тупий уєбан!

Я повинен бігати по форуму і шукати хто мені які запитання ставить? Ще й строки відповіді ставить

Ви там порохоботи усі такі недорозвинені? Вчора весь вечір у перепалці з Вібурнум я називав речі своїми іменами - Путіна-***ло - ***лом. Но тобі ж було ніколи читати - ти ж писатель про підхуйловців та навішуватель образливих епітетів на адресу патріотів України, а не читач, правда? Усі, хто критикує недолугу владу на чолі із баригою-президентом для вас вороги України. Більше 80-ти відсотків людей, що не підтримують діючого президента - вороги. Самому не смішно? Може порох не ту країну вибрав? Неякісний загал попався? Так може пора міняти дислокацію, нє? Ліпецьк простоює. Треба бізнес наладити, а не із невдячним населенням вошкатися.
Про крим тобі розповісти? Крим був і є Україною. Так само як і окремі ториторії на сході з особливим статусом. Особисто я від них не відмовляюсь. Від територій. А сепарів порох може забрати собі, нехай йому маєтки в Іспанії обслуговують. Або у Ліпецьк, нову фабрику розбудовувати, а то стоїть обладнання законсервоване, не по-хазяйськи.
П.С. панове, як будуть у розділі ще у когось питання до мене - маякніть. Прийду, розповім по пунктах. Щоб більше не виникало та не возникало.