Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсудим Порошенко

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
****, а я и не знал, что Пепси принадлежит *****ам. Ты мне глаза открыл.

Ромол, за яким ти скавичш, що закривають в Харкові - належить свинорусам.
Не намагайся змінити тему. Ти себе вже розкрив.

Я не припиню повторювати, серед пенсіонерів вкрай мало тверезо мислячих людей.
Ось і цей приклад. За свиноруським заводом він скавчить, а 148 нових заводів більшість з яких з іноземними інвестиціями цивілізованих держав - він ігнорує.
Дуже показово як на мене.

Я знову з акцентую увагу на тому, щоб макнути ватніка в лайно навіть не треба нічого гуглити, вони самі постять те, в що їх можна макати досхочу :браво:
Просто спостерігайте та розважайтеся :)

А что взять с людей, типа Жандарма, которые даже с гуглом не могут точные слова главы МВФ понять? Ведь дала же ссылку на английском, дала и перевод, а они всё продолжают лажаться. :рл:

Та той персонаж раптово так з'явився.
Ото справжні люди на ставці :клас:

Зайди в профіль засланного козачка і подивись де воно строчить ;) Вся його активність виключно в темі "Критические замечания к событиям в Украине и вокруг Украины".
Зробили куратором, як колись Айвенго куріровав пару тем.

Андрей! Тебя какая-то падла жмакнула:пиво:

Зрадойоби бісяться. То є дуже добре, значить я вірним шляхом йду. :клас:

Як казав ***ло пісюнович ""Братская дружба" с украинцами, но без Порошенко". І який дивний збіг (насправді ні) зрадойоби також за Україну без Порошенка.
Дуже показово - хто на чиїй стороні ;)

Долго не читал международные новости, но когда ознакомился, просто ужаснулся. Наши друзи из Америки вообще рамсы попутали. Трамп хочет видеть Россию в G8, Трамп вообще не понимает движения вокруг Крыма т считает его территорией России, Трамп считает Украину самой коррумпированной страной в мире и т.д...
В Европе вообще веселей, Небезня в Совбезе ООН раскатал Украину укатчиком буквально по всем направлениям. Пять раз упоминал про переворот, про клевету в сми, про нарушения прав человека, про свободу слова, про УПА, про тотальное нарушение минских договорённостей и т.д... Евродрузи только чвякали-***кали и молча соглашались. И это только верхушка айсберга.
Просто нет слов, это полный провал внешней политики!!! Считаю что Порошенко и Климкин завтра сами должны подать в отставку. Какой в **** второй срок?

Щож це коїтся любі мої. Чи магла я коли небудь таке собі уявити?
Ці алігархі довели країну до татального зубожіння. Країні патрібна нова президентка.

tumblr_mspue633h21s9c00uo1_500.gif

Да я же и хочу тему раскрыть. Ты ж наверняка в курсе, когда *****ы купили Пепси. Так поделись инфой.

гадаю такий спосіб відійти від теми в якій обісрався заходить у пєнсів :)

Проте ти не на лавочці біля під'їзду

Ты облажался с Ромолом, а обосрался я?
Это гениально. :іржач:

Облажался с Ромолом как раз ты. Смерть Ромола - прямое следствие конкуренции на рынке, люди просто перестали покупать продукцию этой компании, и потому она скоро почит в бозе.

, а его ручная Рада
Ватніки все по свинорусах міряють. Там є ***ло і річна дума. Проте в Україні зовсім не так. Але ватнік це ніколи не зрозуміє. Він завжди на стороні свинорусів. На те він і ватнік.

Петро продолжает откровенно плевать в лицо своим почитателям :рл:
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №170/2018

Про призначення П.Литвина Надзвичайним і Повноважним Послом України в Республіці Вірменія

Призначити ЛИТВИНА Петра Михайловича Надзвичайним і Повноважним Послом України в Республіці Вірменія.

Президент України П.ПОРОШЕНКО
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Достойный кандидат :клас:
Петр Литвин - украинский военачальник, генерал-лейтенант. А с мая 2012 года - командир 8-го армейского корпуса Сухопутных войск Вооруженных сил Украины. Во время боевых действий на Донбассе занимал должность командующего войсками сектора "Д". По рассказам свидетелей, 25 августа 2014 покинул поле боя, оставив свои войска.

Также он является братом народного депутата Владимира Литвина.

Петро Порошенко - наводить лад!
Еге ж, совочку, наводить
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №170/2018
Про призначення П.Литвина Надзвичайним і Повноважним Послом України в Республіці Вірменія

Призначити ЛИТВИНА Петра Михайловича Надзвичайним і Повноважним Послом України в Республіці Вірменія.

Президент України П.ПОРОШЕНКО

19 червня 2018 року

Петро продолжает откровенно плевать в лицо своим почитателям :рл:

Достойный кандидат :клас:

Але є одне але. Это слова Геши Корбана, что Литвин покинул поле боя.
И есть провоположная информация:
Під час війни на сході України перебував на посаді командувача військ сектора "Д". Литвина звинувачували в тому, що у серпні 2014 року він залишив своїх бійців під Іловайськом, в результаті чого українські сили виявилися оточені проросійськими бойовиками.

, що інформація про втечу не відповідає дійсності.

Втім, розслідування Тимчасової слідчої комісії Верховної ради показало, що інформація про втечу не відповідає дійсності.
Звичайно, комісія по брату одного с з вполивових дупутатів не могла прийти до іншого висновку, тим більш порошенку потрібні голоси групи "Воля народу".
Але тішить що порохоботи вже починають відмазувати таких покидьків як литвин. Продовжуйте.

Звичайно, комісія по брату одного с з вполивових дупутатів не могла прийти до іншого висновку, тим більш порошенку потрібні голоси групи "Воля народу".
Але тішить що порохоботи вже починають відмазувати таких покидьків як литвин. Продовжуйте.

Кроме заявления Корбана, шестёрки олигарха Коломойского, нет ни одного свидетельства о достоверности утверждения, что Пётр Литвин самовольно покинул поле боя под Иловайском.
Если есть какие-либо иные доказательства его вины, прошу их обнародовать.
Пётр Литвин может быть и подонок, но пока что точно известно, что не по причине самовольного оставления поля боя.

Пётр Литвин может быть и подонок, но пока что точно известно, что не по причине самовольного оставления поля боя.
Если почитать тот отчет, на который ты ссылаешься, то можно понять что литвин игнорировал заседания комиссии и писал отписки. Так же комиссия пришла к выводу что виноват муженко, гелетей и назаров. Назарова вроде как посадили, остальные в обойме шоколадного несмотря на выводы комиссии. Хорошую наводку дал. Рекомендую к прочтению.

Если почитать тот отчет, на который ты ссылаешься, то можно понять что литвин игнорировал заседания комиссии и писал отписки. Так же комиссия пришла к выводу что виноват муженко, гелетей и назаров. Назарова вроде как посадили, остальные в обойме шоколадного несмотря на выводы комиссии. Хорошую наводку дал. Рекомендую к прочтению.

Ага.
Також, не відповідає дійсності твердження командира добровольчого батальйону "Дніпро-1" про втечу керівника Сектору Д генерала Литвина П.М. і його штабу.

Керівництво та штаб Сектору Д виконували наявними силами поставлені завдання аж до ліквідації Сектору Д рішенням штабу АТО з 24.00 24 серпня.

Назад
Зверху Знизу