Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
*****ку колбасит. Сама с собой разговариваешь?
Ти про адреси моiх збудованих примiщень?а що побудував?
Да если бы знал я, что он "такое", *** бы ему помог с выбором покупки.
Я ж с ним, как с человеком. А оно оказалось - порохобот хренов.
Все нахаляву, все украденое прихватизировать за копейки.
Так минулого року вже підіймали, вже кожного року підіймають. Хтось робив таке до цього?
Мені зраду підкинули що пенсії не підіймають, я знищив її фактами що підіймали минулого року і цього підіймають.
То де зрада?
Росте ВВП - росте пенсія, все закономірно.
Мені зраду кидали що заводи відкриваються. Ось сьогодні уточнив, станом на цей місяць - 148 нових заводів відкрито в Україні за останні три роки.
Це ватна агонія.
От побачиш, ще трохи і вона почне себе лайном обмазувати щоб довести що Петро Порошенко ******![]()
Если не Порошенко, то кто?
Яким чином я когось дою?Просто вас, ****ов доящих не себе подобных, как Янукович, а доящих и без того нищий народ, я терпеть не могу.
Звичайнiсiнький забудовник,а шо?![]()
Однозначно.Гарна людина за Пецю - Рига нiколи топитии не буде
Зачем нужно было поднимать?
П - послідовність
Згадай, що спочатку гривню опустили втричі до долара. А вже потім підняли зарплатню. Коли люди віднесли у ломбарди останнє. І підняли так, аби трохи компенсувати ріст цін. Не більше. Аби раби з голоду не повиздихали. Але не забули знову кілька разів за рік підняти тарифи. Так що тепер восени знову доведеться трохи підняти зарплатню. Щоби раби знову на повиздихали.
Вам, *****астам пишу. А то кроме методички , ничего не читаете.*****ку колбасит. Сама с собой разговариваешь?
Так вона вже вляпалась в Вону.От побачиш, ще трохи і вона почне себе лайном обмазувати щоб довести що Петро Порошенко ******
Не хобби, а явный признак того что пищет тут за бабки от воровки. Главное писать много и чтобы не мешали.Ну, а с кем ещё? Все у неё в игноре, а посмотреть, что пишут и даже ответить, очень хочется.
Вот и бегает туда-сюда - то заигнорит, то выведет из игнора.
Хобби у неё тако
Вам, *****астам пишу. А то кроме методички , ничего не читаете.
Согласна на все 146%.я лайно для дибілів,
ти відповіси за свої слова?Этим все сказано.
Просто вас, ****ов доящих не себе подобных, как Янукович, а доящих и без того нищий народ, я терпеть не могу.