Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсудим Порошенко

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
Що тобi ще треба знати?

Ти звинуватив мене що я когось дою.
А бачу тільки спроби викрутитись після того як пязднув зайвого.

Я проти iнститута президенства., якщо президентом буде торговий партнер Путiна - Порошенко.
Також проти спiвпрацi Порошенка з Фiрташем та Ахметовим.
Ти *****ічок спалився. ***ло пишеться інакше ;)
І ***ло сказав що він за Україну без Порошенка.
Тобто теж саме що і ти кажеш. Ви з ***лом однодумці. І це факт. Навідміну від тебе я можу підтвердити свої слова цитатами.

Объясните, кто-нибудь, этой эмигрантке, , что под эти веселые лозунги в Харькове накрылся ****ой градообразующий Ромол.

Я тобі об'ясню, можна?

Ромол (филиал Вимм-Билль-Данн, ПАО), принадлежащий российским собственникам, предположительно закроют.
Возможно, дело в том, шо российский собственник многие годы преимущественно вкладывал средства в предприятия на российской территории. В частности. в Тимашевский молочный комбинат (Краснодарский край) и харьковское предприятие ему стало невыгодным.

Хоча що дивного чути скульож про закриття російського завода на території України від людини що ***ла називає не ***лом :незнаю:\

Закрили свинокацапський Ромол, проте відкрили 148 нових заводів. Проте ватнік скавчить за російським. Закономірно.

Державний мінфіновский з лівими цифрам... Скопиював, получил недержавний з лівими цифрам..,

Куда катится мир......

Бачу ти нормальний пацан, не ****абол якийсь, і свої слова підкріпиш посиланням на цифри з державного сайту, які ти впевнений що просто скопіювали на не офіційний, а не фальсифікували :клас:

Чи я в тобі помилився? :попкорн:

Что за вишки? Кто сидит?!

та не тікай ти. давай поговоримо :контракт:
Бачу ти нормальний пацан, не ****абол якийсь, і свої слова підкріпиш посиланням на цифри з державного сайту, які ти впевнений що просто скопіювали на не офіційний, а не фальсифікували :клас:

Чи я в тобі помилився? :попкорн:

Так они и за овощем скучают и скулят, а там уже и ***ло совсем рядом.
Удивляться не приходится. :D

Та я дуже сильно вірю в людську тупість, проте тут навіть я в шоці.
Ігнорування 148 нових сучасних заводів і скавчання за свиноруською молочкою якуж самі *****и і закрили бо не цікавий він їм тут :незнаю:

Де дно у зрадойоба?

Поки що ми спостерігаємо протилежне - незважаючи на ****ьож пороха та порохоботів життя не стає краще, навпаки. Так що вірити не можна нікому.

Хто спостерігає? На підставі яких статистичних даних ти зробив цей висновок? Чи ти просто вигадав, фельд?

Назад
Зверху Знизу