Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсудим Порошенко

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
*****ку колбасит. Сама с собой разговариваешь?

Ти про адреси моiх збудованих примiщень?:незнаю:а що побудував?

Тобто ти звичайний стройбан? :іржач:

dcjd7h.webp

Да если бы знал я, что он "такое", *** бы ему помог с выбором покупки.

Я ж с ним, как с человеком. А оно оказалось - порохобот хренов.
Все нахаляву, все украденое прихватизировать за копейки.

А ти з гнільцою дядя. Проте не здивований. Гарна людина зрадойобом бути не може. Переконання не ті.

Так минулого року вже підіймали, вже кожного року підіймають. Хтось робив таке до цього?

Мені зраду підкинули що пенсії не підіймають, я знищив її фактами що підіймали минулого року і цього підіймають.
То де зрада?
Росте ВВП - росте пенсія, все закономірно.

Мені зраду кидали що заводи відкриваються. Ось сьогодні уточнив, станом на цей місяць - 148 нових заводів відкрито в Україні за останні три роки.

Зачем нужно было поднимать? Если на базар можно было сходить на 200 грн. И потребительская корзина была мясо колбаса.яйца,овощи.1300 пенсии вполне хватало. Что поднял сейчас Порошенко?

Просто вас, ****ов доящих не себе подобных, как Янукович, а доящих и без того нищий народ, я терпеть не могу.
Яким чином я когось дою?
На відміну від багатьох я сплачую всі податки. не отримую субсидій.
То давай відповідати за слова, де я і кого дою, якщо ти не ****абол звісно.

В тебе просто палає від того що реальність не відповідає сформованою продажними ЗМІ картинкою в твоїй голові.
І ти від цього бісишся.
Проте чим раніше ти приймеш реальність - ти швидше настане гармонія в твоєму житті.

Згадай, що спочатку гривню опустили втричі до долара. А вже потім підняли зарплатню. Коли люди віднесли у ломбарди останнє. І підняли так, аби трохи компенсувати ріст цін. Не більше. Аби раби з голоду не повиздихали. Але не забули знову кілька разів за рік підняти тарифи. Так що тепер восени знову доведеться трохи підняти зарплатню. Щоби раби знову на повиздихали.

И при этом поднять основные тарифы на 70 процентов

От побачиш, ще трохи і вона почне себе лайном обмазувати щоб довести що Петро Порошенко ******
Так вона вже вляпалась в Вону. :ги:
Ну, а с кем ещё? Все у неё в игноре, а посмотреть, что пишут и даже ответить, очень хочется.
Вот и бегает туда-сюда - то заигнорит, то выведет из игнора.
Хобби у неё тако
Не хобби, а явный признак того что пищет тут за бабки от воровки. Главное писать много и чтобы не мешали.
А вообще она уже из ума выжила.

Как хороший друг петра лексеича, почетный БППшник и благородный бурштиновий магнат хочет перепродавать армии молдовские беспилотники

Будет ли петро рубить руки полтораку за прямую коррупцию в оборонном ведомстве это вопрос риторический. Про друга розенблата вопрос даже не стоит.

Этим все сказано.
ти відповіси за свої слова?

Просто вас, ****ов доящих не себе подобных, как Янукович, а доящих и без того нищий народ, я терпеть не могу.

чи як звичайний ******** почнеш ***ню молоти?

Якщо ти мене звинувачуєш у "доєнії" то в тебе мабуть є докази. Або ти звичайний ****абол.

Я підтримую Петра Порошенко. А від тебе чую лише якийсь понос і жодних фактів.

Назад
Зверху Знизу