Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсудим Порошенко

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
Ахахаха, лошок
Тримай справжній, не твій фейковий сайт
Чего ты доебался с оскорблениями до очередного человека? Сайт тот - правильный. Авторитетный. И никак не заинтересованный в подлоге. В отличие от гос-гросс-статистики

І знову ****абольство ))))

Розмір мінімальних пенсій зросте з 1 липня у зв'язку з підвищенням прожиткового мінімуму, що передбачено бюджетом України.
Про це Укрінформу повідомили у Пенсійному фонді України.

«З 1 липня підвищуються мінімальні стандарти (прожитковий мінімум) відповідно до бюджету України. Відтак, зростуть і мінімальні розміри пенсійних виплат», - розповіли у ПФУ.

Також додали, що сьогодні прожитковий мінімум становить 1373 грн, а з 1 липня буде перераховано до 1434 грн.

І минулого року також зростали.
Вау. Аж 70грн.ебта да это ж целых 30 яиц можно купить. Или даже почти 9 буханок хлеба. Вот это повышение и я понимаю.

Не мешайте наводить лад
Не буду.
Вот подперждение наведения порядка.
Какой шёл, таких и привёл...
"Правоохоронці задокументували факт протиправної діяльності очільника однієї з районних державних адміністрацій Львівської області. Зокрема, він організував корупційну "схему" по працевлаштуванню громадян до держадміністрації", - йдеться у повідомленні.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А это им же кастриро....ой, люстрированннные.

"Прокурор однієї з місцевих прокуратур Києва, використовуючи своє службове становище, за попередньою змовою із колишнім працівником Генеральної прокуратури України з вересня 2017 року вимагали у двох громадян неправомірну вигоду в розмірі 22 500 доларів за неповідомлення одному з них про підозру у кримінальному провадженні.

"Правоохоронці задокументували факт протиправної діяльності очільника однієї з районних державних адміністрацій Львівської області. Зокрема, він організував корупційну "схему" по працевлаштуванню громадян до держадміністрації", - йдеться у повідомленні.
Это хорошо или плохо, ****?

Ти про собачу будку?:незнаю:

Я тобі відповів, я причетний до створення складних медичних приладів.
Тобі задав питання, а ти не можеш відповісти. То чи створив ти щось для суспільства за своє життя?
Гадаю ти вже відповів на це.

Ось вам ще одне порівняння порохобота з зрадойобом.

Петро Порошенко - наводить лад! GR_ 13:36, 19.06.2018
Дурнуватый, ты у меня в игноре.

Сайт тот - правильный. Авторитетный. И никак не заинтересованный в подлоге.
Сайт що копіює державний мінфіновский з лівими цифрами?

:браво:

для вас звичайно то авторитетний, тож зрада )))

***ть, скільки ще таких упоришів на нашій прекрасній землі?

Вау. Аж 70грн.ебта да это ж целых 30 яиц можно купить. Или даже почти 9 буханок хлеба. Вот это повышение и я понимаю.

Так минулого року вже підіймали, вже кожного року підіймають. Хтось робив таке до цього?

Мені зраду підкинули що пенсії не підіймають, я знищив її фактами що підіймали минулого року і цього підіймають.
То де зрада?
Росте ВВП - росте пенсія, все закономірно.

Мені зраду кидали що заводи відкриваються. Ось сьогодні уточнив, станом на цей місяць - 148 нових заводів відкрито в Україні за останні три роки.

він організував корупційну "схему" по працевлаштуванню громадян до держадміністрації", - йдеться у повідомленні.
:браво:
Оце так зрада. Не те що вишки Бойко за 150 млн баксів...Тут все серйозніше :D

Я вже казав, скоро у зрадойобів буде зрадою кинутий недопалок мимо урни. І я вважаю що це прекрасно!

Оце так зрада. Не те що вишки Бойко за 150 млн баксів...Тут все серйозніше

Я вже казав, скоро у зрадойобів буде зрадою кинутий недопалок мимо урни. І я вважаю що це прекрасно!
Хлоп-хлоп-хлоп.

Фамилию постеснялся назвать главного противника-мозго***.
"Как вам известно, есть много людей в Украине, которые не любят это соглашение, которые пытаются препятствовать внедрению этого соглашения. Мы называем их популистами, олигархами. Все эти люди, у которых есть интересы, которые не хотят модернизировать политические и экономические структуры этой страны", – сказал дипломат. Источник:

Что он курит?
"За последние четыре года нам удалось провести больше реформ, чем в любой другой период, так как 27 лет назад мы стали независимым государством. Дух Евромайдана продолжает жить, несмотря на все препятствия и тысячи жизней украинских солдат и патриотов, которые они отдали на востоке нашей страны. Я уверен, что Антикоррупционный суд - это то, что в корне поменяет все положение дел. Да, нам еще предстоит сделать много работы, но, поддержав этот закон, мы дали понять, что нет дороги назад, ничто не нивелирует наши усилия в создании мирного, безопасного, без коррупции надежного союзника Евросоюза и НАТО", - отмечает Петр Порошенко.

Президент Петр Порошенко, рассказывая о своих усилиях в борьбе с коррупцией,:рл::рл::рл:

Назад
Зверху Знизу