Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсудим Порошенко

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
О! Юлеботы уже постят высеры с газетёнки симоненковской ****ы Ващенко. Вот уж поистине ПР, КПУ и БЮТ едины в своём желани уничтожить независимую Украину.

Чому у деяких форумчан бажання співпадає з тим, шо у Путіна ***ла?

Путін сказав, що ми готові дружити з Україною, але без Порошенка. Це офіційно він сказав. Мені здається, що була найголовніша фраза: що якщо без Порошенка, то ми готові з вами товаришувати. Тобто повернутися до того, що було – можливо, тим чи іншим шляхом впихнути Донбас на умовах Росії. Не повернути, а впихнути як ракову клітину під контролем Росії"

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Как жить?Как жииииииииииить?

Чому у деяких форумчан бажання співпадає з тим, шо у Путіна ***ла?

Путін сказав, що ми готові дружити з Україною, але без Порошенка. Це офіційно він сказав. Мені здається, що була найголовніша фраза: що якщо без Порошенка, то ми готові з вами товаришувати. Тобто повернутися до того, що було – можливо, тим чи іншим шляхом впихнути Донбас на умовах Росії. Не повернути, а впихнути як ракову клітину під контролем Росії"

А на цих тисячах збудованих тобою заводiв,тэж зарплятню в конвэртах видають?:незнаю:

Ні, тому ВВП постійно росте

Знову лише факти

j5hjff.webp

Долларовый ВВП Украины вырос за 2017 год на 20,5%

Як з вами легко :браво:

Пєнсія не растєт тому що ти зарплатню в конверті отримуєш.
Пенсия не росте потому, что Президент прогуливает работу и самовольно незаконно покидает свою воюющую страну, улетая без офиса на острова в хз каком океане

Пенсия не росте потому, что Президент прогуливает работу и самовольно незаконно покидает свою воюющую страну, улетая без офиса на острова в хз каком океане

І знову ****абольство ))))

Розмір мінімальних пенсій зросте з 1 липня у зв'язку з підвищенням прожиткового мінімуму, що передбачено бюджетом України.
Про це Укрінформу повідомили у Пенсійному фонді України.

«З 1 липня підвищуються мінімальні стандарти (прожитковий мінімум) відповідно до бюджету України. Відтак, зростуть і мінімальні розміри пенсійних виплат», - розповіли у ПФУ.

Також додали, що сьогодні прожитковий мінімум становить 1373 грн, а з 1 липня буде перераховано до 1434 грн.

І минулого року також зростали.

І знову ****абольство ))))

Розмір мінімальних пенсій зросте з 1 липня у зв'язку з підвищенням прожиткового мінімуму, що передбачено бюджетом України.
Про це Укрінформу повідомили у Пенсійному фонді України.

«З 1 липня підвищуються мінімальні стандарти (прожитковий мінімум) відповідно до бюджету України. Відтак, зростуть і мінімальні розміри пенсійних виплат», - розповіли у ПФУ.

Також додали, що сьогодні прожитковий мінімум становить 1373 грн, а з 1 липня буде перераховано до 1434 грн.

І минулого року також зростали.
То есть наличие или отсутствие на работе Президента Порошенко никак не влияет на глобальные процессы в Украине... ну, кроме как где спиздить чего?

То есть наличие или отсутствие на работе Президента Порошенко никак не влияет на глобальные процессы в Украине... ну, кроме как где спиздить чего?

ахахаха.
Розмазав я тебе як соплю по полу :)

Давай ще зради!

Тебя насильно жить никто не заставляет. Можешь сдохнуть.

Так він пєнс виходить.
Тоді нічого дивного в його позиції.

Скоріше треба позбавляти пєнсів права голосу і буде лад в державі.

Не заметил. Или ты так просто собой восхыщаишься - 5-7 раз в день?

Один пязднув що ввп не росте - я навів факти - росте.
Ти пязднув що пенсії не ростуть - я навів факти - ростуть.
ДО цього ****іли що заводи закриваються, я вже втомимвся постити новини про відкриття нових заводів.

Зрада де?

Чому в рядових украiнцiв нiчого нэ ростэ,а тiльки у лакеiв порохоботiв?:незнаю:

У рядових все заїбісь.
Бідних все меньшає з кожним роком.
Не росте тільки у ледарів та зрадоботів. Але їм по заслугам :клас:

Буду чаще сюда заходить.
Отличная здесь альтернатива реальности.
У меня просто 2,5%...

Ахахаха, лошок :клас:
Тримай справжній, не твій фейковий сайт, мінфіна

***ть. та ви самі себе дискредитуєте **** кожним постом!!! Кожним :D

Весь той контент що на вас розрахований, він дуже примітивний, і люба людина з інтелектом вищим за коробку сірників здатна вас в ваше ж лайно носом тикати досхочу :D

Навіщо?
Ми вам створимо більш кращі умови, як би це не звучало жорстоко. Але ви - гальма прогресу. Вас треба відсторонити від приймання рішень.
Після 40 років розвиток людини завмирає. А після 60 вона починає деградувати. Це факт із психології.

Твiй прилад мэнi i на *** нэ упав.Я звик бэз сопливих свое життя будувати.Вабэнэ?:збентежений:

Тобі так. А от лікарю який буде тебе до ладу приводити - ще й як буде потрібен.
Що порохоботи роблять вклад в розвиток медицини ми вже з'ясували.

А тепер твоя черга. Що ти, зардойоб, створив корисного для суспільства? :попкорн:

Уповноважена Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова заявила про зрив домовленостей щодо відвідування політв’язнів російською стороною.
Так пусть позвонит... всемогущий свистун - лапшевес.

Назад
Зверху Знизу