Статус: Офлайн
Повідом.: 80766
Повідом.: 80766
Країна розбудовується!
Навіть у такі складні часи.
Будівництво нового терміналу в аеропорту «Запоріжжя»
Вже майже на чверть виконано монтаж каркасу. Паралельно ведуться роботи з облаштування монолітних ліфтових і сходових шахт. Вже на наступному тижні планується початок робіт з прокладання мереж зв'язку та облаштування стін та перегородок з газобетонних блоків, написав на своїй сторінці в Facebook мер міста Володимир Буряк.
Паралельно з цим завершені роботи з ремонту злітно-посадочної смуги. В цьому році ми капітально відремонтували 7 тис. м2 покриття. Розглядаємо можливість ще одного етапу робіт. Це життєва необхідність, яка дозволяє забезпечувати безпеку польотів.
Вже завтра запорізький аеропорт почне працювати в штатному режимі.
Навіть у такі складні часи.
Будівництво нового терміналу в аеропорту «Запоріжжя»
Вже майже на чверть виконано монтаж каркасу. Паралельно ведуться роботи з облаштування монолітних ліфтових і сходових шахт. Вже на наступному тижні планується початок робіт з прокладання мереж зв'язку та облаштування стін та перегородок з газобетонних блоків, написав на своїй сторінці в Facebook мер міста Володимир Буряк.
Паралельно з цим завершені роботи з ремонту злітно-посадочної смуги. В цьому році ми капітально відремонтували 7 тис. м2 покриття. Розглядаємо можливість ще одного етапу робіт. Це життєва необхідність, яка дозволяє забезпечувати безпеку польотів.
Вже завтра запорізький аеропорт почне працювати в штатному режимі.
По термину "*****" я уже отписывалась в другой теме вашему клону, не хочу повторяться, смысл: ***** - именно те, кто не протестует, а жует жвачку, т.е. то, что ему преподносят за единую истину, и не ропщет. Информационную атаку я вижу на оппонентов Порошенко и на тех, кто ропщет (розкачуе будку).