Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
То мабуть через надлишок шоколаду ти не розумієш різницю між отруєнням та втратою свідомості через спеку.А в Черкассах Пети не было, но 50 детей потеряли сознание. Зрада или *******изм ватоцефалов, которые во всем Петю?
ДноТа неее, все же *******изм некоторых, которые во всем винят Петю.
Кстати не только в Черкассах теряли сознание в мае и не только из-за отравления, причину которого, кстати, так и не установили. Но виноват опять таки Петя, угу?
P.S. Итака зрада опять – Петя первым подбежал к мальчику, которому плохо стало. Ну и не факт, что из-за жары.

Так, ви з Хреєм два брати-*****и, в тому сумніву нема.Ватное!
Так, думка савєтскіх людей, як то ви з Хреєм, дуже важлива для менеКто же виноват, что после написаной вами херни вас, с ранее забаненым Meteor_IP-pat7on, считают *****ами и зрадойобами?![]()

Поки у вас виходить хіба що підтверджувати статус совка. Продовжуйте в тому ж дусі. Не зупиняйтесь, да возродітся вєликій і могучій вашими стараннями.Мне вообще ******ь на мнение зрадойобов, но это не значит, что я не буду этих ****унов выводить на чистую воду.
Так, ви з Хреєм два брати-*****и, в тому сумніву нема.
Так, думка савєтскіх людей, як то ви з Хреєм,
******ы будущего будут называть себя антифашистами - Черчилль и не догадывался насколько был прав!
Незрозуміло чим совочок незадоволений. Чи ти гадав що лише тобі можна називати кого завгодно направо і наліво *****ами?Ось так ***** називає Українців ватніками. Все як казав пан Черчиілль.
Ти ба, совочок фактів зажадав. Ті ж самі факти що й в тебе.Ооо, если бы ты еще подтверждал свои фантазии фактами – цены бы тебе не было.
Ти гадаєш шо поставивши смайлик в кінці то це типу щось довів? Тобто коли ти не навів жодних фактів то це норм, проте коли тобі сказали про це, то це виявляється злився. Це ж виходить ти злився з самого початку, коли не навів жодних фактів, доречі як і твій брат-***** Хрєй.Не, я понимаю, что ****еть, это не мешки ворочать, но ты хоть сделай умный вид, а не тупо сливайся
коли ти не навів жодних фактів то це
Що це? Ти з Труманом на прогулянці?Ось тобі факти:
Я про це і кажуЯ гадаю, что ватный ****еж и слив продолжается

Що це?
То ти таки *****чик? Мої співчуття.Та мабуть таки русскоє.
Палає совочок.Почему полезные *****и-зрадойобы такие *****, что не в состоянии даже за свой гнилой ****еж ответить???
Сам же розумієш що приплів отруєння школярів аби як і намагаєшься "пропітлять", як той ваш підшоколаджений кнурокСливается дурачечек

экзамен на знание языка — обычная практика для европейских стран. Например, в Польше для получения паспорта необходимо сдать устный и письменные экзамены на знание языка. Похожая ситуация и в Латвии, где для получения гражданства нужно сдать сразу три экзамена: на знание языка, истории страны, ее права и гимна. При этом если экзамены сдать не удастся, человеку также выдают паспорт, но уже "****ажданина". С таким документом нельзя голосовать, принимать участие в выборах в качестве кандидата и работать в госструктурах.