Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсудим Порошенко

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
Зрадойоби, обтікайте :)
Тим, у кого нічого не розвивається, не будується.

Нагадаю при кому це відбувається?
При баризі, так!

hf2fdj.webp

А в Черкассах Пети не было, но 50 детей потеряли сознание. Зрада или долбоебизм ватоцефалов, которые во всем Петю?
То мабуть через надлишок шоколаду ти не розумієш різницю між отруєнням та втратою свідомості через спеку.

Та неее, все же долбоебизм некоторых, которые во всем винят Петю.
Кстати не только в Черкассах теряли сознание в мае и не только из-за отравления, причину которого, кстати, так и не установили. Но виноват опять таки Петя, угу?
P.S. Итака зрада опять – Петя первым подбежал к мальчику, которому плохо стало. Ну и не факт, что из-за жары.
Дно :рл:

Кто же виноват, что после написаной вами херни вас, с ранее забаненым Meteor_IP-pat7on, считают ватанами и зрадойобами? :D
Так, думка савєтскіх людей, як то ви з Хреєм, дуже важлива для мене :)

Мне вообще насрать на мнение зрадойобов, но это не значит, что я не буду этих пиздунов выводить на чистую воду.
Поки у вас виходить хіба що підтверджувати статус совка. Продовжуйте в тому ж дусі. Не зупиняйтесь, да возродітся вєликій і могучій вашими стараннями.

Так, ви з Хреєм два брати-ватани, в тому сумніву нема.
Так, думка савєтскіх людей, як то ви з Хреєм,

Фашисты будущего будут называть себя антифашистами - Черчилль и не догадывался насколько был прав!

Ось так ватан називає Українців ватніками. Все як казав пан Черчиілль.

Ось так ватан називає Українців ватніками. Все як казав пан Черчиілль.
Незрозуміло чим совочок незадоволений. Чи ти гадав що лише тобі можна називати кого завгодно направо і наліво ватанами?

Не, я понимаю, что пиздеть, это не мешки ворочать, но ты хоть сделай умный вид, а не тупо сливайся
Ти гадаєш шо поставивши смайлик в кінці то це типу щось довів? Тобто коли ти не навів жодних фактів то це норм, проте коли тобі сказали про це, то це виявляється злився. Це ж виходить ти злився з самого початку, коли не навів жодних фактів, доречі як і твій брат-ватан Хрєй.

Ось такi у нас дiла,
Найсправжнiсiнькi дива -
Тридцать чотири двадцать два!

Назад
Зверху Знизу