Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Обсудим Порошенко

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
...
Я радий що i ти згодэн зi мною.

Ну, так...

Ось вони проти декларування:

c9jgjc.webp

награды за укрепление дружбы и сотрудничества

що таке «Русскій мір»? Якими є наслідки реалізації цього проекту сьогодні й чого очікувати завтра? З чого складається цей проект та на чому базується його мобілізаційний потенціал? Ці питання потребують ретельного дослідження та адекватної відповіді.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

ты думаешь на когото эта ****а с русским миром на пятом году контрреволюции еще действует?
давай лучше про украинский мир *****дим, с русским миром пусть ***ло и подхуйлятники ****са.

А послухай їх... Уважно.

А потім поцікався шкільними програмами і задайся питанням, чому на п"ятому році війни а програмах з української літератури відсутні твори про героїзм українських воїнів у Російсько-українській війні?

Чому в програмі предмета "Захист Вітчизни" не розглядається ідеологічна основа цієї війни, а саме ідеології Русского міра, та й самої гібридної війни?

А потім, *****, клопочись про український світ.

Это же мы всей веткой учебники и школьные программы пишем, а не миносвиты, находящийся в подчинении щирого украинца Гройсмана.

Русскоє, так от в тому і проблема, що загроза від Русского міра замовчується.
А такі *****аси як ти чи Федос, намагаються ще далі відволікти від цих загроз на другорядні питання.

Юлия Влад-на потихоньку равняет счёт, Пётр Алекс-ч постепенно сдаёт позиции.
*****ы сидят ровно, как поплавки., не дёргаясь. Такая картина на сегодня.

Ты что курил, мася моя?:іржач:
Пасека у меня была задооолго до того, как началась война в Абхазии.

P.S. Спасибо за репост картинки доносящей суЧность зрадойобов:D

Виктор Андр-ч! Как я вас сразу-то в гриме не признала :eek:

Павло Поламарчук хорошо написал, воспроизвожу без остатка, полностью.
Больше всего ненависти вызывают не столько Пашинский и ко, и прочая коррупционная ****ь, пришедшая к власти на крови людей ( там все ясно - суд, трибунал и пожизненное ), сколько стада ********* провластных сетевых комментаторов.

Я сейчас не про заботливо взращенные на Банковой и Кловском ботофермы, я про реальных проплаченных гнид типа Карла Волоха или одураченных прочих любителей "Народного фронта", которые, за неимением аргументов по сути, опускаются до откровенного вранья, перекручивания, примитивного троллинга и смешных в своей беспомощности вербальных атак на оставшиеся в Украине здравые силы.

*****ок русскій, а шо ти хочеш довести?

Шо російської агресії проти України немає?

Павло Поламарчук хорошо написал, воспроизвожу без остатка, полностью.
Больше всего ненависти вызывают не столько Пашинский и ко, и прочая коррупционная ****ь, пришедшая к власти на крови людей ( там все ясно - суд, трибунал и пожизненное ), сколько стада ********* провластных сетевых комментаторов.

Я сейчас не про заботливо взращенные на Банковой и Кловском ботофермы, я про реальных проплаченных гнид типа Карла Волоха или одураченных прочих любителей "Народного фронта", которые, за неимением аргументов по сути, опускаются до откровенного вранья, перекручивания, примитивного троллинга и смешных в своей беспомощности вербальных атак на оставшиеся в Украине здравые силы.

Підпишусь під кожним словом!

Они так ненавидели русских, что пошли за них ******* грузин ради 70 ульев.

Да, Турман? Расскажи нам, как оно, ***** человека, чтобы стать владельцем пасеки?

А що там за історія з грузинами, Турманом і пасікою?

&feature=push-lsb&attr_tag=zfA03LE2xFvva6kn-6

Назад
Зверху Знизу