Порошенко не бизнесмен. Он на гос. службе с девяносто-мохнатых годов. И, бизнесом не имел права заниматься, даже, мелким. Не то, что офшоры учреждать.А який повинен бути маєток у успішного бізнесмена?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Порошенко не бизнесмен. Он на гос. службе с девяносто-мохнатых годов. И, бизнесом не имел права заниматься, даже, мелким. Не то, что офшоры учреждать.А який повинен бути маєток у успішного бізнесмена?
Порошенко не бизнесмен. Он на гос. службе с девяносто-мохнатых годов. И, бизнесом не имел права заниматься, даже, мелким. Не то, что офшоры учреждать.
За володіння - ні, за підприємницьку діяльність держслужбовців - так.
Тому Порошенко - або не бізнесмен, або правопорушник.
Це чиї слова про нього?
Так Порошенко підприємець чи ні?
Чи просто володілець якихось часток?
Якщо того, хто має успіх у політиці, являється успішним бізнесменом, це означає тільки одно - він корупціонер і злочинець.
Якщо того, хто має успіх у політиці, являється успішним бізнесменом, це означає тільки одно - він корупціонер і злочинець.
Да. Бизнес в данном случае такая же отмазка, как скинувшиеся на квартиру девки.
Это если бы офшор Порошенко открыл в 1997 году, еще до поступление на гос. службу. Но, нет. Это предприятие учреждено им лично, на свой загранспаспорт уже в 2014-м.Так таки скажи: Порошенко де суміщає посаду в комерційній структурі і є Президентом?
Чи ж таки є власником часток.
Відкрию тобі секрет: це різні речі.
"Просто некрасиво" - это если бы у дам позыченные, якобы, суммы, могли быть легально. И с них уплачен налог. А так как оно представил Лещ - такой же злочин. Ну, масштаб, конечно, меньше чем у Офшорника.Отож. Тільки друге - це просто некрасиво, а перше - злочин.
Это если бы офшор Порошенко открыл в 1997 году, еще до поступление на гос. службу. Но, нет. Это предприятие учреждено им лично, на свой загранспаспорт уже в 2014-м.
А ось ваше "успішний бізнесмен" - це склад злочину для Порошенка.
И что из этого следует?
Теперь я понимаю, почему у порохоботов - Ахметов лучший друг. А путин (именно путин, а не ***ло - лучший торговый партнер).
По Вашим критериям, это уважаемые люди, и ими можно гордится.
Успешны и в бизнесе и в политике.
Не пересмикуй...
Успішна людина вона успішна скрізь. І в бізнесі, і в політиці.
Порошенко якраз така людина.

Не має значення. Має значення тільки закон.
а "скрізь", це де ще??? (Бізнес і політику треба об'єднати, так буде вірно. В нас це нерозєднані речі).
Я раніше вважав що "успішна людина", це та, яка щось людству дає, якісь винаходи, як апарат Єлізарова тіпа, клапан штучний у серце, чи конвеєр як Гєнрі Форд. Чи вже у бізнесі хоча б як Лі Якока, узяти 1 млрд доларів у держави та віддіти вчасно!!! Може я не правий?!
(чи гамма-ніж...доречі, де тії гроши що ми всією країною збирали із зарплат кожного???)
Путін успішний? Порошенко його переграв по всім позиціям. А тепер цей люзер - ізгой у світі.

пиши рідною руською мовою.Так я ж про це і каааажу.
За яким законом неможна мати офшорні рахунки і фірми в офшорах?
За яким законом володілець частки власності не може бути держслужбовцем?
Ну, т.д. і Т.П.
А от Лєщь Квартірний - злодій і корупціонер....

Ахметов - самый эффективный, с вашей точки зрения. С таким богатством и до сих пор на свободе.
Лузера путина бздят все, даже Трамп. Потому, что это обезьяна с калашниковым.
И я готов к тому, что со стороны Чугуева появится ядерный гриб.