Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсудим Порошенко

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
А он, по-моему, вообще какой-то неуравновешенный, типа "истеричка" какая-то разочарованная. Хотел дурашка править миром, да харей не вышел, теперь паранойя мучает, везде "катсапы" мерещатся... Короче, типичный майдаун-неудачник. Доля мабуть в ных така... :незнаю:

А ти точно свинорус?
Ану хрюкни нам ще щось по свиноруські :попкорн:

Тобто ти знайомий з методичками порохоботів, я ні - проте порохобот я?

Чоловіче, де в тебе поділась логіка?
Я ж тебе говорю что вчера новые вводные разогнали по форуму. Ищи, они по всем темам были с одним текстом.

Я орієнтуюсь на 40-50 років.
20-25 лет, в самом лучшем случае. Если в 2019 и в 2024 сделаем правильный выбор, в парламент. В идеале, туда не должны пройти украинофобы(опоблоки, за життяя, и прочие ****и) и популисты(родины Тимошенок, и прочие Ляшки) Но смотря сколько на форуме дегенератов, верится в это с трудом. Поэтому путь к успеху будет длинный, и нужно 20-25 лет умножить на 2. Печально - но факт.

20-25 лет, в самом лучшем случае. Если в 2019 и в 2024 сделаем правильный выбор, в парламент. В идеале, туда не должны пройти украинофобы(опоблоки, за життяя, и прочие ****и) и популисты(родины и прочие Ляшки) Но смотря сколько на форуме дегенератов, верится в это с трудом. Поэтому путь к успеху будет длинный, и нужно 10-12 лет умножить на 2. Печально - но факт.

Все правильно,но біда в тому шо гречки в Україні багато.
Пропоную на деякий час знизити ціну на гречку і завезти по самі помідори в склепи.

****ец! И ни один патриЁт-******** не ткнул этой ***ди *** в рожу.
Ну и кто вы после этого, патриЁты говЁные?!

Та не бери в голову,таких багато.
0dahjc.webp

20-25 лет, в самом лучшем случае. Если в 2019 и в 2024 сделаем правильный выбор, в парламент. В идеале, туда не должны пройти украинофобы(опоблоки, за життяя, и прочие ****и) и популисты(родины Тимошенок, и прочие Ляшки) Но смотря сколько на форуме дегенератов, верится в это с трудом. Поэтому путь к успеху будет длинный, и нужно 20-25 лет умножить на 2. Печально - но факт.

Пройдуть.
З начінкою ВР взагалі проблеми.
Буде Порох відстоювати Україну, а ВР буде намагатись все зламати.

Проте ще один строк Пороха зробить реванш кремлядів неможливим. І далі піде спад впливу цих ***дів на Україну.
Проте це десятиріччя.

Головне йти у обраному напрямку і не зупинятись. Намагатись прибавляти швидкість!

Не бреши. Петро говорит по другому
Чутливі до такої маніпуляції тільки *****и. Тому в цій темі мало хто розділить твою точку зору. Той ****** з котом на аватарі, не пам'ятаю його нік, і може ще пара дурнів.

Давай вже одразу всі козирі, де там про завершення АТО за два тижні і долар по десять :попкорн:

Чутливі до такої маніпуляції тільки *****и. Тому в цій темі мало хто розділить твою точку зору. Той ****** з котом на аватарі, не пам'ятаю його нік, і може ще пара дурнів.

Давай вже одразу всі козирі, де там про завершення АТО за два тижні і долар по десять :попкорн:
Много букв написал но смысл понятен: петро *****бол-популист, такой же как и все.

Проте ще один строк Пороха зробить реванш кремлядів неможливим. І далі піде спад впливу цих ***дів на Україну.
Проте це десятиріччя.
Вот с этим согласен на 100%. И задача Украинцев обеспечить Петру Алексеевичу переизбрания на пост Президента.

Много букв написал но смысл понятен: петро *****бол-популист, такой же как и все.

Знову маніпуляція тупа :браво:
Суть - ти ****абол що намагається маніпулювати на рівні лишнєхромосомних сусідів :клас:

Слухай, я здогадався!!! В тебе в роду були руські?

Назад
Зверху Знизу