Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсудим Порошенко

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
g4hdjf.webp

Кстати, каналу 1+1 - одному из первых обрубили аналоговое.
аналогове ТБ вже вмерло. Днем раніше днем пізніше - допізди. Все село вже давно по супутнику все дивиться. Я вже звичайних антен ніде не бачив.

Шо *****чик, из игнора подсматриваешь :D

А вот то, что неугодное имформполе начали зачищать перед выборами - факт.
Що ти мелеш?

Таким чином КМУ вніс зміни до плану використання радіочастотного ресурсу, затвердженого постановою уряду від 9 червня 2006 року, та змінив строк припинення використання радіотехнології з 30 червня на 31 серпня 2018 року, а для Києва та Кіровоградської області - до 31 липня 2018 року.

Тут жаліються що канал Коломойського відімкнули.
Я вот тоже не понимаю, как так канал 1+1 отключили, а остальные работают. Тот же медвечуковский пул, ахметовский пул, фирташовский пул. Подозрительно :)

Ну і вата ти,бойві літаки потрібні всюди бо по статистиці від 2 до 4 літаків прориваються по різним причинам,не мели херню.
Я все ж маю думку що ті нещасні 60 птеродактелей жруть як 10 бригад пво. А толку з них - ніхуя не було і не буде. Сучасний бойовий літак - це лише платформа для запуску ракет в тих містах, куди наземний не припхнешь. Нам потрібно наземне ПВО, та ОТРК у кількості здатной нівілювати ОТРК та авіацію противника. Винищувальна та штурмова авіація нам ***** не потрібна, бо вона вся сіла на дупу лише від переносних пзрк, не кажучи про щось більш серьозне. Нам потрібні сучасні ракети, та наземні платформи їх запуску, а не вкидувати кожен рік купу коштів на літаючий металобрухт брежневских часів. Вся ця підготовка, техніка, взльотні смуги, купа керівництва - все це жере дуже багато коштів. Ми не можемо розпилятися на все підряд, треба тверезо подивитися на стан речей, прийняти доктрину стримування, чітко зосередитись на першочергових речах. А саме на суходольній складовій за багатошаровою розгалуженою системою пво та комплексів отрк. Мені теж дуже жаль і літаки, але головне - мати змогу нанести неприйнятні втрати противнику, а не у літачки та кораблики гратися. РЕБ, ОТРК, ПВО, суходольні війська заточені для маневрової оборони - це те що нас спасало і спасе.

це паспорт ****ажданина. Дуже класний інститут, я дуже хочу, щоб у нас він теж був.
Это не возможно, на данном этапе. Давай будем реалистами.

1. Для того, чтобы принять и утвердить паспорт ****ажданина, потребуется внесения изменений в Конституцию Украины, а для этого в свою очередь минимум 300+ голосов. Откуда они возьмутся? Если половина парламента, заведена туда голосами потенциальных ****аждан и в случае принятия подобного закона, они туда не пройдут;

2. Давай будем объективными и реалистами, то на что "закрыли глаза в Латвии, будет невозможно у нас. Такое решение не поддержит не ЕС не США. не Канада, не один наш западный союзник. А значит мы лишимся их помощи;

3. Каким боком, к этому Президент. У нас есть Конституция, где прописано чем должен заниматься Президент, чем Парламент и чем Праdительство. И каждый должен отвечать за свою долю ответственности.

Скажешь Президент при желании мог бы подать подобный законопроект? И будешь прав, мог бы! Ровно также, как и любой депутат, или любая фракция ВР. Тогда нужно винит всех, а не вешать всех собак, на Президента! На мой взгляд, позиция Президента на данном этапе верна. С учетом всех минусов и несомненных плюсов, Такой закон нам не нужен.

Я не думаю, что в Украине сейчас нужен такие изменения Конституции! Считаешь иначе? Ну твое право, для этого и есть выборы.

Слушай внимательно всех потенциальных кандидатов, и отдай свой голос, тому чьи мысли и идеи ты разделяешь. И будь готов понести отвентственность за свой выбор. И публично признать. Это и есть демократия. И если бы так думали и мыслили хоть 30% Украинцев у нас бы давно была совершенно другая страна.

1. Для того, чтобы принять и утвердить паспорт ****ажданина, потребуется внесения изменений в Конституцию Украины, а для этого в свою очередь минимум 300+ голосов. Откуда они возьмутся? Если половина парламента, заведена туда голосами потенциальных ****аждан и в случае принятия подобного закона, они туда не пройдут;
За шокина в свое время было 318.

3. Каким боком, к этому Президент. У нас есть Конституция, где прописано чем должен заниматься Президент, чем Парламент и чем Праdительство. И каждый должен отвечать за свою долю ответственности.
Читай конституцию
Стаття 93. Право законодавчої ініціативи у Верховній Раді України належить Президентові України, народним депутатам України та Кабінету Міністрів України.

Законопроекти, визначені Президентом України як невідкладні, розглядаються Верховною Радою України позачергово.

До канадской диаспоры начало понемногу доходить. Это радует. Может и до немецких проксикацапов дойдет. Хотя вряд ли. До литовских *****ов с паспортом ****ажданина уже точно не дойдет. Да и *** на них :)

. Каким боком, к этому Президент.

ну якщо не він, то хто? Чим далі я дивлюся на весь цей проросійський шабаш, тим більше я розумію, що якщо пане президент та його фракція і союзники, які б вони всі не були слабі, не почнуть більш впевнено діяти, то ****а буде і їм, і Україні. Я взагалі не бачу намагань проукраїнської влади згуртувати людей навіть символічно.

Бидлота.
21 век. Четвёртый год российско-украинской войны. Перекрёстный ход Московского паханата движется по центру Киева. Я спокоен - в Украине восторжествовали толерантность и демократия европейского образца, а Бог испытывает нас присутствием в стране этих "высокодуховных" людей.

5dhbgd.webp

Назад
Зверху Знизу