Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсудим Порошенко

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
Ні, це реальність яка за вікном. Наприклад дружина петра олексійовича працювала ведучою на каналі ріната леонідовича. То мабуть через надзвичайні здібності та відсутність альтернатив її туди взяли, а не через дружні стосунки. Чи не так :)

Ніхуя собі, оцен так зрада :підстолом:

Як же я радий що зрадойоби не знаходять більшої зради чем ведуча на каналі :браво::клас:

Це безперечна Перемога Петра Олексійовича!

Ніхуя собі, оцен так зрада :підстолом:

Як же я радий що зрадойоби не знаходять більшої зради чем ведуча на каналі :браво::клас:

Це безперечна Перемога Петра Олексійовича!
То спільна перемога двох гарних друзів петра та ріната :)

Добре, що ти пишаєшся агентом хуйла. Штірліц ще жодного разу не був настільки близький до провалу :D

Я пишаюсь тим що Петро Олексійович керує державою так, що зради настільки мало залишилось, що зрадойоби страждають від того що хтось працював на телеканалі що під впливом когось :клас:

Я пишаюсь тим що Петро Олексійович керує державою так, що зради настільки мало залишилось, що зрадойоби страждають від того що хтось працював на телеканалі що під впливом когось :клас:
Я й кажу: добре, що ти пишаєшся агентом хуйла:)

Я й кажу: добре, що ти пишаєшся агентом хуйла:)

Фашисты будущего будут называть себя антифашистами - Черчилль и не догадывался насколько был прав (с)

Петро Олексійович - кістка в горлі хуйла що не дає йому можливість узурпувати владу в Україні. А ти кажеш про агентів. Це дуже тупо, навіть для ватніка.

Фашисты будущего будут называть себя антифашистами - Черчилль и не догадывался насколько был прав (с)

Петро Олексійович - кістка в горлі хуйла що не дає йому можливість узурпувати владу в Україні. А ти кажеш про агентів. Це дуже тупо, навіть для ватніка.
Можеш не виправдовуватися, з таким совочком як ти все зрозуміло.
З.І. Доречі про агентів почав казати ти :)

Наш єнотик уже здійснив мандрівку туди, де народжується шоколад, − у Демонстраційний центр ROSHEN.
На екскурсії він побачив справжній шоколадний конвеєр і дізнався, як виготовляють його улюблений смаколик.
А по секрету повідомив нам цікавий #шокофакт: кожен відвідувач під час екскурсії може створити упаковку для шоколаду за власним дизайном.

a4ebcg.png

Ну... Порошенку можна аплодувати стоячи...

7 хвилин переговорів з Трампом, а який результат...

6jfjjj.jpg

Назад
Зверху Знизу