• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
В
Ну можна було б по віку оптимізувати трохи. Типу до 60 раз на 20 (чи хоча б 10) років, після вже кожні 5.
Бо нащо кожні 5 років, коли людина ще молода?
Вважай це податком :D До того ж, не всі тут на арабщині взагалі стільки часу проводять. Перша ліцензія була на 2 роки.

Раніше в Німеччині українське водійське вважалось дійсним пів-року з моменту реєстрації. Потім треба було здати іспити (школа потрібна лише з точки зору авто, на якому здавати, але можна було не навчатись, якщо не хочеш) і отримати місцеве.
З цього року українські посвідчення прирівняли до ЄС та інших і тепер просто обмін.
Але знаючи, як у українців з'являються права, то я дуже проти цього, я незадоволений цим полегшенням. :(

Останнє редагування:
Раніше в Німеччині українське водійське вважалось дійсним пів-року з моменту реєстрації. Потім треба було сдати іспити (школа потрібна лише з точки зору авто, на якому здавати, але можна було не навчатись, якщо не хочеш) і отримати місцеве.
З цього року українські посвідчення порівняли до ЄС та інших і тепер просто обмін.
Але знаючи, як у українців з'являються права, то я дуже проти цього, я незадоволений цим полегшенням. :(
1791297012199.webp

Раніше в Німеччині українське водійське вважалось дійсним пів-року з моменту реєстрації. Потім треба було здати іспити (школа потрібна лише з точки зору авто, на якому здавати, але можна було не навчатись, якщо не хочеш) і отримати місцеве.
З цього року українські посвідчення прирівняли до ЄС та інших і тепер просто обмін.
какая же тебя жаба задушит если украинцам еще и параграф специальный придумают чтобы остаться...

а мне начислили баллов за 16 лет работы в компании и после перевода их в деньги вышло 500 евро
на эти деньги я заказал себе новый компьютер, телефон и коврики в машину

а мне начислили баллов за 16 лет работы в компании и после перевода их в деньги вышло 500 евро
Компьютер, телефон и коврики за 500€?

я звісно вітаю, але математика трохи не бʼється, 500 євро це бюджетний ноут або посередній телефон, ну коврики ладно, на них вистачить і 50 євро.

я звісно вітаю, але математика трохи не бʼється, 500 євро це бюджетний ноут або посередній телефон, ну коврики ладно, на них вистачить і 50 євро.
а почему компьютер и телефон не должны быть бюджетными, я на этом компе аи видео генерить не собираюсь, в игры не играю
mini pc чтобы тянул ютуб 4к видео - BOSGAME E5 Home-Office-Mini PC, Ryzen 5300U (Exceeds 4300U/N150, up to 3.8GHz), 16GB DDR4 RAM 512GB NVMe SSD Mini Desktop, HDMI/DP/USB-C, Triple Display 4K, Dual LAN, WiFi 5, BT5.0, Mini Computer тк на моем старом HP ELITEBOOK 840 G3 INTEL CORE I5-6200U 6ª GEN 2.3GHZ WEBCAM 16GB RAM 256GB SSD Windows 10 PRO 64BIT (Reacondicionado) можно было нормально пользоваться только в разрешении 1080
телефон Apple iPhone SE (3rd Gen), 64GB, Midnight (Renewed) вместо такого же 2nd Gen
и коврики резиновые да чуть меньше 50 евро цена

Я жене купил в прошлом году мини ПС, правда нафаршированный по максимуму для мини Интел 7й проц, 64 гига озу... И монитор 34". Отличная конфигурация для всяких серфингов и обработки фото. Места занимает минимум, нахрена что-то мощнее? Из игрушек мы давно выросли ;)

Я жене купил в прошлом году мини ПС, правда нафаршированный по максимуму для мини Интел 7й проц, 64 гига озу... И монитор 34". Отличная конфигурация для всяких серфингов и обработки фото. Места занимает минимум, нахрена что-то мощнее? Из игрушек мы давно выросли ;)
Та для серфинга вообще можно моноблок купить. Я подумываю свой комп малому отдать, а себе взять моноблок 27" в дополнение к ноутбуку.

а почему компьютер и телефон не должны быть бюджетными, я на этом компе аи видео генерить не собираюсь, в игры не играю
mini pc чтобы тянул ютуб 4к видео - BOSGAME E5 Home-Office-Mini PC, Ryzen 5300U (Exceeds 4300U/N150, up to 3.8GHz), 16GB DDR4 RAM 512GB NVMe SSD Mini Desktop, HDMI/DP/USB-C, Triple Display 4K, Dual LAN, WiFi 5, BT5.0, Mini Computer тк на моем старом HP ELITEBOOK 840 G3 INTEL CORE I5-6200U 6ª GEN 2.3GHZ WEBCAM 16GB RAM 256GB SSD Windows 10 PRO 64BIT (Reacondicionado) можно было нормально пользоваться только в разрешении 1080
телефон Apple iPhone SE (3rd Gen), 64GB, Midnight (Renewed) вместо такого же 2nd Gen
и коврики резиновые да чуть меньше 50 евро цена
Я ж не кажу яким має бути ваш комп чи телефон, мав на увазі що за 500 це або комп, або телефон, а не і те, і інше, зважаючи на шалене зростання цін цього року. Ну, вдалось оновитись то вітаю ще раз.

Та для серфинга вообще можно моноблок купить. Я подумываю свой комп малому отдать, а себе взять моноблок 27" в дополнение к ноутбуку.
У меня есть моноблок. Её бывший компьютер, стоит сейчас без дела вон к стене повернутый :)

20261010_142103.webp

. Я на этот апгрейд пошёл из-за монитора 34"

Я ж не кажу яким має бути ваш комп чи телефон, мав на увазі що за 500 це або комп, або телефон, а не і те, і інше, зважаючи на шалене зростання цін цього року. Ну, вдалось оновитись то вітаю ще раз.
я к этому моменту готовился чуть ли не полгода, выбирал на испанском амазоне товары чтобы всё влезло в отведенную сумму и при этом выполняло те задачи что мне надо, советовался с ии и тп
цены - ну не знаю - у нас на бэушку или "восстановленную" технику они падают только
а продать самому своё старое так вообще невозможно, никому ничего не надо даже в крупных городах, а в мелких и подавно, все зажрались
приходится или выбрасывать или дарить
например бабке соседке подарил старые коврики с машины которые вообще были точно не от нее а непонятно от чего и неподходящего размера

Ну судя по конфиге там все ок. Я вон хожу с Сяоми 12 про купленным б/у за 120 евро и он меня всем устраивает.

Возив на заміну моторного мастила. Все рівно три з половиною години просидів там. Так що від мийки вже відмовився, бо спочатку обідню перерву довелось би перечекати, а потім саму мийку.

Вже вдома помітив, що рукожопи пообливали моторним мастилом морду й крило, аж на скло бічне якось попало. Зрозумів, чому моторний відсік мили.

Поїду сьогодні ввечері на свою улюблену мийку, час замовити помивку гарячою водою.

Вкладення

• IMG_2331.webp
    IMG_2331.webp
    569.4 КБ · Перегляди: 5
  • IMG_2332.webp
    IMG_2332.webp
    490.8 КБ · Перегляди: 5
Возив на заміну моторного мастила. Все рівно три з половиною години просидів там. Так що від мийки вже відмовився, бо спочатку обідню перерву довелось би перечекати, а потім саму мийку.

Вже вдома помітив, що рукожопи пообливали моторним мастилом морду й крило, аж на скло бічне якось попало.
Но как? Это еще постараться надо было.
Проверь они хоть пробку горловины закрутили, а то здесь я регулярно слышу истории о том, как рукожопы так спешили, что просто оставили пробку рядом и вернули авто клиенту.

Назад
Зверху Знизу